Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Profesjonalista i wspaniały lekarz. Pani doktor wraz z całym zespołem uratowała naszego synka. Swoim podejściem niejednokrotnie podtrzymywała nas na duchu. Informowała o wszystkim, potrafiła w bardzo ludzki sposób przekazać nawet te złe informacje. Dzięki Pani doktor czułam że mój synek ma najlepszą opiekę szczególnie w sytuacji gdzie nie mogłam być przy nim z powodu pandemii. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rodzice Wojtusia.
Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
Lublin
Najlepszy pediatra dziecięcy w kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta , wiedza na najwyższym poziomie światowym , dobrze zorietowany w nowościach .Polecam
ul. Morawska 15 A
Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
Bełchatów
Świetny lekarz :) Bardzo uprzejmy i pomocny. Szczegółowo wytłumaczył na czym polega choroba i jakie są zalecenia.
W doktorze Lutym przede wszystkim cenię to że leczy dziecko a nie je truje. Nie przepisuje na odczepnego antybiotyku tylko najpierw stara się pomóc w inny sposób. Widać że posiada sporą wiedzę medyczną. Przychodzimy do niego z synem od 10 lat i nie było jeszcze sytuacji żebym się zawiodła.
Zespół długoterminowej opieki domowej
Sienkiewicza 137/141
Zachowanie skandaliczne. Zero empatii w stosunku do dziecka. Wręcz narusza jego granice, a potem się drze na pacjenta, ze nie chce współpracować lub płacze (5letnie, chore dziecko - no trudno żeby bylo w wybitnie dobrym humorze). Cham. Nie rozumiem jak ktoś taki może nazywa się PEDIATRĄ nie lubiąc ludzi. Gdyby można było wystawić ujemną ocenę to kliknęłabym minusowe gwiazdki.
Gen. Władysława Sikorskiego 4
Wołów