4,8
4,9

O mnie

Zapraszam na konsultacje w moim gabinecie, telefoniczne (tel. 608 349 835) oraz internetowe, przez komunikator Skype (po wcześniejszym umówieniu spotkania). …

Od ponad 20 lat zajmuję się wielokierunkową specjalistyczną diagnozą, terapią dzieci oraz dorosłych.
Od 2004 r. prowadzę Poradnię Logopedyczną i specjalistyczne konsultacje na licznych oddziałach w Regionalnym Szpitalu Specjalistycznym im. Władysława Biegańskiego w Grudziądzu. Od 2016 r. prowadzę wykłady na Uniwersytecie Mikołaja Kopern…

Pani Małgosia to wspaniała osoba o ogromnej wiedzy, z zaangażowaniem podchodzi do każdego problemu. Po każdej wizycie czujemy się bardziej spokojni, otrzymując konkretne wskazówki, jak postępować z naszą 4-letnią córką. Zalecenia Pani Małgosi są zawsze trafne i przynoszą efekty. Z całego serca polecam Panią Małgosię.

Witam. Bardzo serdecznie polecam panią dr. Sama też trafiłam z polecenia koleżanki. Pani dr radzi sobie z każdym problemem rozwojowym dziecka. Już od 1.5 roku korzystamy z terapii i jestem bardzo zadowolona. Na początku terapia wydawała mi sie trochę dziwna ale zaryzykowałam i nie żałuję. Wszystkie różnego rodzaju masaże ciała, bujanie na piłce i reszta zaleceń przynosiły oczekiwane efekty w określonym czasie. Dziecko było nadpobudliwe nie radziło sobie z emocjami i w ogóle nie reagowało na polecenia dorosłego. To się wszystko zmieniło po wizytach u Pani dr Byczyńskiej. Wiem że kosztowało mnie to wiele czasu poświęconego tylko dla dziecka i wielu wyrzeczen. Ale też nauczyliśmy się pracy zespołowej i dużej organizacji czasu i systematyczności.Teraz nie mam większego problemu z dzieckiem. Polecam wszystkim którzy mają jakikolwiek problem w rozwoju swojego dziecka.Pani dr jest Bardzo dobrym lekarzem. Pozdrawiam

Trafiliśmy do Pani dr za namową bliskiej osoby i była to najlepsza decyzja. Pani dr jest profesjonalna, z ogromną wiedzą i wyobraźnią oraz empatią. Emanuje spokojem i wzbudza zaufanie już w pierwszych minutach kontaktu. Uzyskalismy niewyobrażalną wiedzę, wychodzimy z każdej wizyty spokojniejsi i bogatsi o nowe umiejętności ćwiczenia z dzieckiem. Po kilku tygodniach wprowadzenia w życie zaleceń dziecko jest nie do poznania w sferze emocji. Zachęcamy każdego kto ma wątpliwości w wyborze specjalisty.

Trafiliśmy do Pani dr za namową bliskiej osoby i była to najlepsza decyzja.
Zachęcamy każdego kto ma wątpliwości w wyborze specjalisty.

Pani Małgorzata to wspaniały specjalista. Bardzo dokładny wywiad na wizycie i dopasowane zalecenia do występującego problemu, wizyta bez żadnego pośpiechu. Pomogła 10 miesięcznemu niemowlakowi w problemach z jedzeniem pokarmów stałych i otwieraniem buzi podczas prób karmienia, zalecenia i zaproponowane ćwiczenia były na tyle skuteczne, że szybko było widać znaczną poprawę. Chętnie pojawimy się na kolejnych wizytach aby uzyskać cenne informacje i rady w zakresie integracji sensorycznej. Polecam

Prawdziwy specjalista w swej dziedzinie. Bardzo szeroki zakres wiedzy, bezbłędne diagnozy, rzeczowe i indywidualne podejście do pacjentów. Spotkaliśmy na swojej drodze wielu lekarzy, terapeutów ale to dzięki pani Małgosi Byczyńskiej nasz syn poczynił postępy. Ona jedyna rozszyfrowywała potrzeby jego mózgu. Polecam z czystym sercem.

Pani Doktor to wspaniały człowiek, który bardzo motywuje do działania. Jeżeli słucha się tego co mówi i magluje dziecko w domu wedle wskazówek Pani Doktor nie ma możliwości, żeby to się nie udało:) dziękuję Bogu , że istnieją tacy ludzie :)

Bardzo polecam Panią Małgorzatę Byczyńską, dzięki której zrozumiałam zachowanie córki i wiem jak pomóc mojemu dziecku. Jest konkretną i szczerą osobą, która chętnie dzieli się swoją wiedzą. Do problemu podchodzi kompleksowo i potrafi poświęcić dużo czasu na wyjaśnienie niezrozumiałych zagadnień. Wspaniała i bardzo mądra kobieta.

Bardzo dobry specjalista, Pani Doktor rzeczowo, zwięźle wszystko tłumaczy. Byłam ok 6 razy bez dziecka i widzę niesamowitą poprawę, kiedy wdrożyłam zalecenia i ćwiczenia. Dla Pani Doktor najważniejsze jest dziecko i jego prawidłowy rozwój. Oby więcej takich specjalistów.

Bardzo polecam Panią Małgorzatę Byczyńską - konkretna, rzeczowa, bezpośrednia. Zauważa każdy szczegół, podchodzi holistycznie do problemu, niesamowicie kompetentna w temacie sensoryki i neurologopedii - chętnie dzieli się wiedzą, każdy przypadek potrafi rozłożyć na czynniki pierwsze i dostosować odpowiednią metodykę ćwiczeń. Do dzieci ma świetne podejście - umie zjednać, nawet oporowe dziecko! Przede wszystkim jest szczera w tym co robi i całkowicie zaangażowana. To człowiek nauki z pasją, który faktycznie chce pomóc dziecko i wesprzeć rodzica. Serdecznie polecam!