Jak dla mnie Pani Doktor jest warta polecenia. Prowadzi moją ciążę i jest wszystko ok. USG robi co wizytę. Jest bardzo miła.
Wizyta ok, o wszystko trzeba wypytać. Dziwna i wyobcowana osoba. do prowadzenia ciąży nie polecam!
Ta pani ginekolog prowadzi moją ciąże . Jestem w 15tyg. ciaży . Od 5tyg. nie miałam robionego USG ! nie wiem co się dzieje z moim dzidziusiem a p.Ginekolog nie chce mi nadal zrobic USG bo pow , że USG robi dopiero w 10 , 20 i 30 tyg. ciąży ! Jeszcze tyle czasu musze czekac ! Koszmar ! poza tym jest nieuprzejma i niemiła ! zeby cokolwiek Ci powiedziała trzeba ja ciągnąć za język ;/
Ta pani ginekolog prowadzi moją ciąże . Jestem w 15tyg. ciaży .
nie dla punktualności, nie dla umiejętności,nie..............
nie dla punktualności, nie dla umiejętności,nie..............
Nie polecam tej pani ginekolog. Jest okropna!!! Traktuje ludzi jak śmieci i zachowuje się jakby pracowała za karę i za darmo. Jest strasznie arogancka i opryskliwa. Strach o coś ją pytać. Koszmar!
Beznadziejna lekarka.Niewiele brakowało a straciłabym przez nią dziecko.
Beznadziejna lekarka.Niewiele brakowało a straciłabym przez nią dziecko.
Zgadzam się z innymi opiniami. Zdecydowanie nieuprzejma Pani. Mimo prywatnej wizyty czułam się potraktowana jak śmieć. ODRADZAM.
chodze do Pani dr od poczatku ciazy, jestem w 21tyg, wczoraj bylam na badaniach prenatalnych i jest wszystko ok o czym wczesniej mowila Pani dr, zapewniala mnie ze nie ma komplikacji i badanie tylko to potwierdzilo, w trakcie kazdej wizyty u niej w gabinecie jest robione usg, nigdy mnie nic nie bolalo w trakcie badania, zawsze odpowiada na moje pytania, wyjasnia moje watpliwosci, fakt ze nie okazuje zadnych przychylnych emocji ale nie jest nieuprzejma o czym pisza inni, polecam ta Pania dr
Do Pani doktor chodzilam od lat to ona zostala moim lekarzem prowadzacym gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy byla mila i uprzejma co wizyte robila USG ale gdy pojechalam na USG 3D okazalo sie ze moj dzidzius jest bardzo chory bylam wtedy w 20 tg a takie wady wykrywa sie w 11-14 tg wiecej nie zjawilam sie u Pani doktor wiec odradzam.
Niemiła,nieuprzejma i niesympatyczna!Bez żadnego podejścia do pacjenta!Dziwię się tym,którzy do niej chodzą-po tym czego doświadczyłam!!!!