Absolwent Wojskowej Akademii Medycznej
- 1997 r. - I stopień specjalizacji w dziedzinie chorób wewnętrznych
- 2003 r. - II stopień specjalizacji …
Absolwent Wojskowej Akademii Medycznej
- 1997 r. - I stopień specjalizacji w dziedzinie chorób wewnętrznych
- 2003 r. - II stopień specjalizacji w dziedzinie chorób wewnętrznych
- 2012 r. - Specjalizacja w dziedzinie gastroenterologii
Konsultacje internistyczne, gastrologiczne, badania endoskopowe, kapsułka endoskopowa, pH-metria, testy wodorowe
Z pełnym przekonaniem mogę polecić przeprowadzenie kolonoskopi przez dr, Dariusza Wyszkowskiego. Przed zabiegiem Pan Doktor wyjaśnił szczegółowo na czym polega procedura , co będzie robił i co ewentualnie bedzi3 robił jeśli pojawi się znaczny dyskomfort i ż3by śmiało informować o swoich odczuciach.
Badanie kolonoskopii cieszy się wyjątkowo bardzo złą sławą. Jeśli ktoś, z różnych powodów, zdecydował się na to badanie bez narkozy, później bardzo narzekał na silne dolegliwości bólowe i bardzo mocny dyskomfort. " Z duszą na ramieniu" poszedłem na to badanie do p. Dr. Mariusza Wyszkowskiego. I jak było - super ! Bez żadnego bólu, dyskomfortu i z pełną informacją o przebiegu badania. Aż trudno mnie w to uwierzyć ale sam brałem w tym udział. To badanie, przeprowadzone przez takiego profesjonalistę jak p. Dr. Mariusz Wyszkowski jest naprawdę bardzo, bardzo mało uciążliwe. Szkoda, że tak trudno znaleźć tej klasy ARTYSTĘ w innych specjalnościach medycznych. POLECAM !
|---|---|
| Konsultacja | 100 |