dr n. med. Mateusz Madejczyk

4,4
4,4

Pana doktora miałam niestety okazję spotkać na bloku porodowym. Z taką arogancją, wyniosłością, brakiem podstawowej kultury oraz brakiem szacunku wobec kobiety nie spotkałam się nigdy wcześniej. Bardzo nie polecam.

2,0
2,0

Nie polecam! Przez trzy lata jeździłam do doktora z wielką nadzieją, że w końcu uda mi się zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko. Ciąż było trzy, każda zakończona niepowodzeniem. Jak się okazało doktor mając wszystkie moje wyniki zapisywał mi leki które w połączeniu z moją chorobą hamowały rozwój zarodka! Wcześniej było wszystko super stały kontakt z doktorem, jednak jak widać mega nieprofesjonalny! Często trzeba było powtarzać te same rzeczy, częste stymulacje mimo naturalnego cyklu. Często miałam wrażenie, że to naciąganie na kasę, jednak tłumaczyłam sobie że przecież jestem w dobrych rękach. Jednak po trzecim poronieniu oczy mi się otworzyły i zaczęłam szukać pomocy gdzieś indziej.

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam a trafiłam podczas starań o dziecko na kilkunastu. Pan doktor posiada ogromną wiedzę w trudnych przypadkach jak u mnie, kilka poronień i nie mały bagaż chorób. Świetnie dobrane leki w ciąży i ogromna opieka. Podczas ciąży czułam się zaopiekowana i czułam że jestem w rękach świetnego specjalisty. Pan doktor odpisuje w każdej sytuacji i zawsze pomoże. Po porodzie opieka wspaniała. Dzięki Panu mamy wspaniały wyczekany cud.

Chodziłam do Pana doktora 9 m-cy, gdyż mam problem z zajściem w ciążę. Pan doktor pokierował abym zrobiła różne badania oraz aby je wykonał mój partner. Tak też było, robiłam wszystko co zalecał. Powiedział że wyniki bardzo dobre, co później się okazało tak nie było. Ale to już wiem od innych lekarzy. Pan doktor robił stymulację owulacji, która akurat mam sama wzorową. Wizyty co 3 dni, które trwały 5 minut i koszt 200 zł lub więcej. Opóźnienia po dwie godziny, co dla osoby która jedzie 100 km na wizytę jest strasznie uciążliwe. Doktor nie robił nic aby mi pomóc, tylko naciągał na kolejne wizyty, czuje się oszukana. Chodziłam przez 9 m-cy na wizyty, niektóre były co 3 dzień a Pan doktor zupełnie nie pamięta i pyta czasem o takie rzeczy które już były kilka razy powiedziane, lub pyta co mnie do niego sprowadza jak sam kazał przyjechać na wizytę za dwa dni. Mi nie pomógł, czuje że wyciągał tylko kasę ode mnie.

Wspanialy i cierpliwy lekarz godny polecenia przyjmie o każdej późnej porze w wyznaczonych dniach. Wnikliwie tłumaczy problem i daje rozwiązanie. Mam do niego pelne zaufanie.

Bardzo polecam wszystkim doktora Madejczyka. Zna się na tym co robi, a to jest bardzo ważne. Kiedy miałam pewne problemy doktor bardzo szybko zareagował i również w szybkim tempie dostałam się do szpitala na Polna. Szczerze polecam!

Lekarz z powołania, godny polecenia. Nie spieszy się. Wszystko dokładnie wytłumaczy, a w razie potrzeby przeprowadzi niezbędne badania. Prowadzę u doktora ciążę i jestem mega zadowolona. Niezwykle uprzejmy, kulturalny i kompetentny :)

Dr. Madejczyk to bez wątpienia najlepszy ginekolog, najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Troskliwy, skrupulatny, szczery. Bardzo dokładnie i wnikliwie wysłuchuje pacjenta i równie wnikliwie informuje o stanie zdrowia. Zaleca badania dodatkowe. Nawet przy napiętym grafiku znajduje czas dla pacjenta w potrzebie. Świetny ginekolog - chirurg, zajmuje się pacjentem bardzo troskliwie, sprawdza stan jego zdrowia. Jako ginekolog ma profesjonalny gabinet. Nie spotkałam lepszego ginekologa. Z czystym sumieniem polecam każdej Pani, która jest przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia. Dziękuję Pani Mateuszu stała pacjentka :)

Bardzo kompetentny i zaangażowany lekarz. Prowadził moją pierwszą, skomplikowana ciążę i dzięki jego decyzjom Synek jest z nami. Wizyty są długie a dr Madejczyk chętnie i wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania.

Rewelacyjny lekarz! Oddany i troskliwy. Zawsze wszystko dokładnie i ze spokojem wyjaśni. Lepszego lekarza nie spotkałam!