Krzysztof Gołaszewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS"
19-200 Wojewodzin

witam miałem operację ręki w szpitalu Wojewódzkim w Łomży po przecięciu krajzegą (niedokończona amputacja) przecięte w chyba najgorszym miejscu w miejscu wiązań (kostki) w jednym palcu nie było wogóle krążenia trafiłem na super lekarza, operował dr. Gołaszewski , prze operacją powiedział że będzie ciężko ale że się postara ten palec uratować i się udało. Minął już ponad rok od operacji i palce mam, nie są w pełni sprawne ale są …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Marta Tymińska

Centrum Medyczne Medicover Forum
Targ Sienny 7

Profesjonalna, wszystko wytłumaczyła, sprawdziła wszystkie płytki z badaniami, nie bazowała jedynie na opisach jak poprzednio ortopeda u którego byłam. Miła i kompetentną pani Doktor, polecam
Opinia dodana przez: Agnieszka Godończuk

lekarz Rafał Radzis

Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
72-300 Gryfice

Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.
Opinia dodana przez: Petronela

lekarz Alicja Guszkiewicz-Fras

Powiatowy Zespół Szpitali
Armii Krajowej 1,Oleśnica
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry specjalista kompetęntna i mila życzliwa zawsze z uwaga wysłucha pacjenta doradzi Pomogła mnie oraz mężowi.Dziekujemy
Opinia dodana przez: Kazimiera

dr n. med. Marcin Drygalski

Centrum Medyczne Klara
Częstochowa, Wały Dwernickiego 43/45
42-200 Częstochowa

Gorąco polecam . Doskonały fachowiec i dusza człowiek. Ma czas ,aby wytłumaczyc wszystko pacjentowi i fachowo postawić diagnozę. Miałam operowane kolano-zerwałam więzadło krzyżowe . Teraz jeszcze się rehabilituję ale jest wszysko super.
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       dr n. med. Szymon Czech

dr n. med. Szymon Czech

Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
44-122 Gliwice

Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.
Opinia dodana przez: bartek

lekarz Łukasz Białek

SPZOZ NR1 w Rzeszowie
Szpital Miejski im. Jana Pawła II ul. Rycerska 4
35-051 Rzeszów

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi kolano po innym ortopedzie , również leczy tate i operacje przebiegły pomyślnie . Doktor jest miły, empatyczny i konkretny ! Polecam każdemu

lekarz Krzysztof Otwinowski

Centrum Medyczne
Opole

Bardzo empatyczny, troskliwy, profesjonalny. Czuję się zaopiekowana :-). Bardzo polecam. Już po pierwszej wizycie mamy plan leczenia, kompleksowe badania USG i MRI.

lekarz Andrzej Czop

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Witam wszystkich serdecznie, mam dla was przesłanie. Spotkanie takiego specjalisty jakim jest Doktor Czop , mogę określić jedynie jako Dar. Wspaniała osobowość, niepodważalna wiedza, fachowość i bogate doświadczenie, to tylko niektóre cechy pana Andrzeja. To moja osobista refleksja i nie piszę tego ponieważ chciałbym się przymilać doktorowi, piszę tak bo tak czuję i jestem bardzo wdzięczny doktorowi za uchronienie mojego syna od kalectwa. W tym czasie mieszkaliśmy z rodziną w …
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Adam Bandyra

Gabinet Adam Bandyra
Rehabilitacyjna 12
28-100 Busko-Zdrój

Miałam 12 lat gdy został nam polecony przez dr. J.M. Dobrowolskiego. Przeprowadził mnie przez niemal wszystkie operacje. Nie ma lepszego lekarza niż ten człowiek. Po tych 13 latach od pierwszej operacji nadal jestem w stanie polecić go w ciemno ludzią którzy są w potrzebie
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Igor Karczewski

ortoped
makowa 1
41-809 Zabrze

Dr Igor Karczewski jest bardzo dobrym, empatycznym lekarzem ortopedą. Wysoki profesjonalizm, merytoryczna rozmowa na temat danego przypadku. Udziela ścisłej informacji dotyczącej dalszego leczenia. Bardzo zręcznie z doskonałym wyczuciem przeprowadził zabieg. Polecam Pana doktora. Lena Murmyło
Opinia dodana przez: Leokadia

dr n. med. Mariusz Bonczar

INTERMED
Ul. Rydlówka 44 Kraków

W marcu 2019 r. byłem na wizycie u doktora Bonczara z powikłanym złamaniem awulsyjnym podstawy paliczka palca V ręki prawej. Głównym problemem dla mnie było opadanie IV i V promienia dłoni, brak stabilności palca IV, podwichnięcie prostownika palca V. Wizyta trwała długo, 50 minut. Lekarz zapoznał się ze zdjęciami rentgenowskimi, oraz opisem rezonansu magnetycznego. Ja bazując na schematach budowy dłoni dostępnych w internecie domyślałem się co mi jest – że …
Opinia dodana przez: Rafał
Znam mojego lekarza od 1999 roku nigdy mnie nie zawiódł,fachowiec jakich mało tak powinien zachowywać się lekarz pełen profesjonalizm a i dużo ciepła i empatii
Opinia dodana przez: Katarzyna grociak

lekarz Piotr Zakrzewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Najlepszy ortopeda, którego do tej pory spotkałam. A miałam kontakt z wieloma. Kilka lat temu miałam artroskopię kolana (PRZED - wiele wizyt u różnych ortopedów). A ostatnio złamane kolano po wypadku i trafiłam na szczęście do dr. Piotra Zakrzewskiego. Od 1 wizyty już było czuć zaangażowanie i profesjonalizm. Pęlna szczegółowa diagnoza ze strony Doktora i skierowanie na operację, a po operacji całościowa opieka, wszystkie kontrolne badania, skierowanie na rehabilitację oraz …
Opinia dodana przez: LK
Przez dwa lata byłam leczona przez dwóch różnych lekarzy - bez większego efektu. Dopiero po wizycie u dra Stroki, który zupełnie inaczej podszedł do problemu, odczuwam ulgę. Zlecił serię badań, których inni lekarze nie brali pod uwagę. Zastosował inne leczenie. Długie czekanie na swoją kolej jest tego warte. Wyjątkowy lekarz, jakich trudno dziś znaleźć.

dr Wojciech Parol

Poradnia Urazowo-Ortopedyczna
Al. Kraśniacka 100, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny gabinet 37, środy od 9 do 14
20-718 Lublin

Cenię za poświęcony czas, brak pośpiechu, dokładne wyjaśnienie problemu, zadbanie o to, abym czuła się zaopiekowana. Anielska cierpliwość do maluszków, jak i kultura, wyczucie i uważność w stosunku do dorosłych pacjentow. Z pewnością nie pracuje pod presją czasu. Pacjenci dostają go tyle, ile potrzeba. Z tego powodu zawsze kolejka pod gabinetem, ale w pełni zrozumiała.

dr hab. Marek Irla

78-400 Szczecinek

Potwierdzam opinie - świetny lekarz, znakomity fachowiec oraz człowiek z uśmiechem na twarzy. Skupiony nad problemem pacjenta, podaje rozwiązanie i jeszcze wytłumaczy dlaczego proponuje takie rozwiązanie. Niesamowite. Polecam Pana Doktora każdemu, kto potrzebuje pomocy chirurga ortopedy.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Waldemar Gołda

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

Pan Doktor 6 lat temu zdiagnozował problem z utratą mazi w kolanie (uszkodzenie chrząstki stawowej), która była przyczyną bólu. Zalecił zastrzyki z kwasem hialuronowym, które wprawdzie nie odbudują już mazi, wstrzymają dalszą jej utratę. Zastrzyk dobral perfekcyjnie, biorąc pod uwagę mój niski próg bólu. Ale co najważniejsze! Doktor jest ZAWSZE dostępny dla pacjentów, nigdy nie odmawia i zawsze wszystkich przyjmie. Nie naciąga finansowo i przyjmuje na NFZ. W dzisiejszych czasach …
Opinia dodana przez: Karina

dr n. med. Paweł Koczewski

Za Cytadelą 38

Bardzo dobry specjalista, pomógł mi w wielu sprawach związanych z urazami sportowymi. Spokojny, wszystko dokładnie opisane.

dr n. med. Marek Hołoweńko

przychodnia "Działki Leśne"
gabinet 54
Gdynia

Dr Marek H wspaniały lekarz! Empatia, kompetencja wiedza i doświadczenie medyczne - na najwyższym poziomie! Bardzo precyzyjnue eykonuje blkody! Dwa lata temu Pan Dr bardzo mi pomógł - poprzez blokadę, zniwelował cieśń powstałą na skutek złamania kości nagdarstka, za co jestem ogromnie wdzieczna! Wsztstkim serdecznie polecam wizytę u Pan Dr Marka H.
Opinia dodana przez: Barbara