Filtruj terminy

lekarz Dorota Pinkawa

lekarz Dorota Pinkawa

Ortopeda w trakcie specjalizacji

44-122 Gliwice

Bardzo rzeczowa pani doktor. Świetny kontakt z pacjentem. WIzyta przebiegała w bardzo miłej atmosferze.

lek. med. Łukasz Lubelski

Ortopeda, Traumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Fizjoterapii "FIZJOFIT"
ul. Zygmuntowska 84
44-100 Gliwice

Lekarz godny polecenia. Profesjonalizm i kompetencja w diagnozowaniu stoją w ścisłej korelacji z etyczną maksymą "Primum non nocere". Dr Łukasz Lubelski precyzyjnie i zwięźle, a zarazem jasno i kompleksowo wyjaśnia problematykę schorzenia. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, świetne podejście. Będę gorąco rekomendował.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Piotr Nowocień

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Akademicka w Gliwicach
ulica Moniuszki 13
44-100 Gliwice

Pan doktor przemiły i bardzo kompetentny. Wytłumaczył mi szczegółowo proces leczenia tak, aby wszystko było dla mnie zrozumiałe. Z całą pewnością polecam
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Grzegorz Wrzask

Kalinowa 58
44-100 Gliwice

Witam, mam 56 lat i nie spotkałem takiego lekarza z powołania. Przemiły człowiek i pomoże każdemu kto do niego się zglosi. Jeżeli nie jest w stanie pomóc to pokieruje do innego dobrego lekarza. Oby takich lekarzy było więcej.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Łukasz Duda

44-100 Gliwice

Ogromna wiedza medyczna. Duża odwaga i zręczność w czasie skomplikowanych operacji. Dobrze komunikuje się z pacjentem, objaśnia zasady i przebieg planowanego zabiegu. Interesuje się przebiegiem leczenia po zabiegu/operacji. Wysoka kultura. Wzbudza zaufanie pacjenta. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Władysław
                                       dr n. med. Robert Kokot

dr n. med. Robert Kokot

44-122 Gliwice

Pan doktor przyjął mnie w trybie pilnym po urazie łękotki i więzadła krzyżowego. Badanie wykonał bardzo szczegółowo, był delikatny, bardzo uprzejmy, szczegółowo wyjaśnił wszystkie aspekty urazu (pokazując nawet stopień uszkodzenia na modelu kolana). Przekazał jasne instrukcje, omówił możliwości i wyjaśnił dokładnie dalsze działanie. Znalazł uszkodzenie, którego nie znalazł inny doświadczony specjalista. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i mogę w 100% polecić Pana doktora.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Łukasz Waliczek

NZOZ MediCare
ul. Kozielska 325 44-164 Gliwice
Gliwice

To jest lekarz godny polecenia. Pacjent nie czuje się jak "kolejna kartoteka z chorobą". Jest cierpliwy dla pacjentów oraz bardzo uprzejmy.
                                       lekarz Jakub Hawranek

lekarz Jakub Hawranek

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam
                                       dr n. med. Szymon Czech

dr n. med. Szymon Czech

44-122 Gliwice

Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.
Opinia dodana przez: bartek

lekarz Jarosław Korecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
44-100 Gliwice

Super ortopeda godny polecenia miałem robiony zabieg łąkotki kolana fajne podejście do pacjenta cała ekipa przy zabiegu bardzo profesjonalnie podchodzi do swoich czynności jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: SEBASTIAN

dr n. med. Adam Horzela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Gliwice

żaba jak nie umie pływać będzie mówić że woda za rzadka. tyłu osobom pomógł że tylko chwalić polecać a nie krytykować no i wreszcie wcale nie jest wizyta aż tak droga przystępna dla każdego więcej się zapłaci u innych że szepnie nic ciepłego nic zimnego tak trzymać tu jest konkretne leczenie ja dziękuję bardzo bo wloklem nogę za sobą A jednak chodzę bez podpórki i cieszę się każdą chwilą że …

dr Mirosław Porwoł

Gabinet Ortopedyczny Mirosław Porwoł
Partyzantów 22
44-100 Gliwice

Nic dodac nic ujac... Lekarz bardzo mily ale niekompetentny... slabo z leczeniem mowi o rehabilitacji konczyny nie opisujac jak trzeba ja cwiczyc...
                                       lekarz Wojciech Kusak

lekarz Wojciech Kusak

44-122 Gliwice

Jestem pacjentką dr Kusaka od wielu lat. Pierwsze spotkanie skończyło się diagnozą dosyć trudną dla mnie do przyjęcia – całkowita endoproteza kolana. Ze względów zawodowych i rodzinnych odwlekałam swoją decyzję o operacji cierpiąc przez kilka lat. Obecnie w dobie pandemii odważyłam się to uczynić. Mój pobyt w szpitalu w Piekarach Śląskich miał miejsce w maju 2021. Doktor wraz ze swoim Zespołem przeprowadził operację. Obecnie jeszcze jestem w trakcie rehabilitacji i …
Zrażony opiniami poprzedników byłem sceptycznie nastawiony. Pan doktor spóźnił się, co nie jest dziwne z uwagi na rozkopane Katowice. W trakcie samej wizyty doktor był uprzejmy, zadawał konkretne pytania i wyjaśnił jego podejrzenia co do schorzenia zlecając kompleks badań. Wyszedłem z gabinetu zadowolony, po badaniach wrócę do doktora Gajdy.

lekarz Andrzej Lis

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Obwód Lecznictwa Kolejowego w Gliwicach
ulica Opolska 18
44-100 Gliwice

Zdecydowanie nie polecam! Zgłosiłam się do Pana doktora z dotkliwym bólem uda, (podejrzenie lekarza pierwszego kontaktu to ucisk wewnętrzny). Jestem już pacjentką Pana doktora ale planowa wizyta przypada w lipcu więc zgłosiłam się do gabinetu ze skierowaniem i prośbą od lekarza o poszerzenie diagnostyki o badanie obrazowe. Po 4 godzinach oczekiwania w poczekalni, Pan doktor dosłownie pokazał mi drzwi. Przyznam, że z takim traktowaniem spotkałam się pierwszy raz.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Łukasz Talarek