lekarz Piotr Pawlas

3,3
3,6
3,2
3,3

Przychylam się do pozytywnych opinii. Pan Doktor to osoba w pełni kompetentna. Nieważne czy się usmiecha czy nie nie oto chyba chodzi w leczeniu. Skoro moje dziecko polubiało go to chyba nie jest aż tak źle ;) ja nie mam żadnych zastrzeżeń, moje dziecko miało 50% niedosłuchu a pan doktor wyleczył je, w Mawicie zrobił paracenteze a dodatkowo nadciął 3 migdał i wszystko jest ok. Dziecko mimo wszystko posyłam raz na jakiś czas na kontrole (matczyna nadopiekunczość) ale gdybym miała wybrać raz jeszcze nie zastanowiłabym się ani na moment czy to ten lekarz ;)
Oby takich specjalistów było więcej. Pozdrawiam

3,0

Stanowczo nie polecam. Trafiliśmy do niego ze skierowaniem na wycięcie 3 migdałka do Mawitu. Doktor postawił diagnozę nie zaglądając do buzi i noska. Stwierdził, że córeczka jest zdrowa. Objawy nie ustępowały. Po 4 miesiącach inny lekarz stwierdził, że migdał jest ogromny, a w uszkach płyn. Dziecko jest już po zabiegu i widać poprawę. Oczywiście nie w Mawicie

4,0

Polecam Pana doktora , zrobił córce drenaż ucha gdzie inna lekarka ciesząca się dobrą opinią nie widziała problemu...teraz mała o wiele lepiej słyszy . Będę się trzymać tego lekarza chociaż mamy do niego ponad 90 km

3,0

ten pan absolutnie niema powołania do zawodu jaki wykonuje,jest zimny,bardzo zimny,a pacjent (człowiek) jest dla niego jak rzecz. Absolutnie odradzam tego lekarza.

Absolutnie odradzam tego lekarza.

2,0

Facet zachowuje się jak by był z lepszej "gliny" olew totalny,nie polecam !!!

Facet zachowuje się jak by był z lepszej "gliny" olew totalny,nie polecam !!!

Od dwóch lat mam problem z uszami córki. Kiedy tylko ma katar bolą ją uszy a to zdarza się bardzo często.Leczyłam ją inhalacjami i wydawałam krocie na leki.Dopiero doktor Pawlas zwrócił mi uwagę na to że dziecko jest alergikiem. Na prawdę polecam go z czystym sercem. Ma podejście do dzieci i zawsze wszystko objaśni

2,0

Lekarz raczej "olewająco" traktuje pacjentów i ich rodziców. Nieuprzejmy , nie odpowiada na pytania.Z łaską odpowiada na pytania.Na odczepne krople przepisze i tyle. Nie polecam ,przyjmuje w MAVIT nikiszowiec.

nigdy wiecej do tego pana nie pojde jest opryskliwy i nikompetentny

nigdy wiecej do tego pana nie pojde jest opryskliwy i nikompetentny

Lekarz z podejściem do dziecka. Uprzedziłem go że mały ma fobie do białego kitla i naprawdę tak zagadał do syna, że ten bez problemu dał sobie wszystko zbadać. Później nam rodzicom wszystko wyjaśnił, korzystając z tablic w gabinecie. Za miesiąc kontrola, zobaczymy co i jak.

Bardzo dobry lekarz. Pojechałam do niego z moją 8 letnią córką, zdecydował o usunięciu u niej trzeciego migdała, do dziecka podchodzi bardzo przyjaźnie od razu zaskarbiając sobie zaufanie małego pacjenta. W sposób jasny wyjaśnił jak będzie odbywał się zabieg i na czym będzie polegał o możliwych komplikacjach. Na oddziale stale się dzieckiem interesował, nie pozostawiając nas samym sobie nawet na chwilę. Po zabiegu cały czas nadzorował powrót do zdrowia. Naprawdę polecam. Duża wiedza, kompetencja, miły sposób bycia. Tem n lekarz naprawdę ma klasę