Stomatologia 24H Sobieskiego

2,3
3,5
2,7

Nasi lekarze

Chirurg stomatolog (+2 więcej)

Kompleksowość leczenia

Na miejscu pani KIngi Golonko bym jednak zatrudniła piarowca do odpisywania niezadowolonym pacjentom, bo poziom jej odpowiedzi jest żenujący.

Kompleksowość leczenia

Bardzo pomocna Doktor Kinga Golonka. Wszystko wyjaśniła, wyrwała zęba. Zabieg był długi ale wszystko zakończyło się powodzeniem. Polecam.

2,0

Pani doktor jest osobą Bardzo nie profesjonalna Nie polecam. Za usunięcie kawałka mięsa z wyzywającej się Szóstki u dziecka kazała sobie zapłacić jako konsultację 300 zł zabieg który trwał 5 sekund. Osoba nastawiona na wyrywanie kasy z ludzi nie polecam absolutnie.

Pani doktor jest osobą Bardzo nie profesjonalna

4,0
Kompleksowość leczenia

Nie polecam. Nikomu! Jedna wielką tragedia. Mam wrażenie, że ta przychodnia nastawiona jest tylko na tzw. "przerób" pacjentów

4,0
2,0

3 razy umówiłam się na leczenie planowe (+ raz w trybie pogotowia o czym wyżej). Za pierwszym razem wizyta się odbyła. Za drugim razem stwierdzili, że zapisali mnie do innego lekarza, że trzeba być człowiekiem i pomyłki się zdarzają. Chciałam odbyć wizytę więc u lekarza gdzie pomyłkowo zapisli - nie było takiej możliwości. Dziś kolejny raz - wizyta planowa na sobotę (miałam wątpliwości czy w sobotę normalnie przyjmują, ale potwierdzili że tak). Dziś po 15 minutach czekania na lekarza twierdzą, że lekarza nie ma. Jednym słowem więcej umawiają pacjentów niż są w stanie czasowo obsłużyć i nie ma się pewności po umówieniu, że wizyta faktycznie się odbędzie.

Do tego zastosowany materiał podczas pierwszej i drugiej wizyty smakował siarką i powodował mdłości - po przez kilka dni miałam dość. Lekarz niestety założył ten sam materiał ponownie na drugiej wizycie wbrew temu co powiedziałam (został poinformowany o tym).

Dodatkowo: w dokumentacji brak chociażby jednego słowa o powodzie spuchnięcia - powodem jest ząb obok,, co lekarz stwierdził, że ząb jest źle wyleczony kanałowo i może on jest powodem. Niestety brak realizacji wizyt przez przychodnię uniemożliwia pozbycie się bólu a takie działanie (umawianie bezwartościowych terminów) powoduje tylko torpedowanie DROGIEGO leczenia - nie czułabym już bólu, gdybym termin umówiła gdzie indziej.

Dwie wizyty jedna po drugiej - niezrealizowane z powodów pozostających po stronie przychodni - utrata zaufania.

Kompleksowość leczenia

Wspaniałe i pomocne miejsce. Polecam Panią dr Kingę Golonkę. Mój stały lekarz od ponad 10 lat. Nigdy się nie zawiodłam, Uczciwa osoba godna polecenia.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii