- 1269 placówek
Szpital św Wojciecha

Bolesława Krzywoustego 114
tel. 61 623 31 11

Doskonali fachowcy którzy do pacjentów podchodzą z sercem !! Miła obsługa. Nowy sprzęt i zadbane wnętrza. Szczerze polecam !

ul. Świetlana 25
tel. Tel. 730730710, 61 6243478

Bardzo dobre miejsce dla osób z problemami zdrowotnymi. Miałam w zeszłym roku sporo problemów ze stawami i byłam tutaj na rehabilitacji ;) POLECAM
Opinia dodana przez Daria W

Kossaka 4/2
tel. 61 865 86 58, 605 658 658

Wszystkim osobom,które mają kłopoty z kolanem serdecznie polecam wizytę u dr Krawczuka. Jest bardzo dobrym diagnostą z wyjątkowym podejściem do pacjenta.Bardzo trafnie zdefiniował mój problem zdrowotny i wytyczył skuteczny sposób leczenia.
Opinia dodana przez Teresa B.

KATOWICKA 67B/104
tel. 600912769

Długo szukałam odpowiedniej dla nas szkoły rodzenia i trafiłam na szkołę DzieciOK. Jestem z niej bardzo zadowolona, gdyż doskonale przygotowuje do porodu, panie położne bardzo sympatycznie i odpowiadają na wszystkie pytanie. Uwiodło mnie w tej szkole to, że oferuje bardzo dużo bezpłatnych warsztatów.
Opinia dodana przez Zośka

Słowackiego 43

Dzień dobry. Nazywam się Markiewicz Jurij. Dzisiaj 02.10.2025 byłem w Poradni Medycyny Pracy Jeżyce Poznań. Dziękuję zespołowi za opiekę medyczną, za kulturę za profesjonalizm i dobroć serca. Byłem pierwszy raz tu, aby uzyskać pozwolenie pracy z żywnością i byłem mile zaskoczony takim całkowitym profesjonalnym podejściem do człowieka. Placówka Medyczna Jeżyce, będzie dla mnie pierwsza gdzie udam się gdy znajdę się w potrzebie zdrowotnej. Najpierw udam się tylko tam i będę …
Opinia dodana przez Jurij Markiewicz
Świetna firma.Mają bardzo indywidualne podejście do Klienta.Wieźli mnie i mojego synka na leczenie do Szwajcarii.Nie musieliśmy się martwić o jedzenie i rozrywkę dla dziecka bo były i bajki i restauracje i to wszystko w cenie, nie mówiąc już o pościeli z batmanem, którego Radek uwielbia.Jestem zachwycona i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez Janka
Bardzo polecam miałem uraz stawu kolanowego i jestem młodym człowiekiem więc się trochę bałem zabiegu ale niepotrzebnie :) Cieszę się, że właśnie tutaj trafiłem, lekarze zajęli się mną profesjonalnie, do tego po operacji rewelacyjna opieka, teraz wracam do normalnego życia. Dziękuje wam!!!
Specjalistyczne Centrum Medyczne LacusMed

Rzeszowska 1A
tel. 695 707 095

Świetna przychodnia oferująca szereg usług medycznych. Fachowa pomoc i miła obsługa. Należę do przychodni od początku jej istnienia i nigdy się nie zawiodłam. Polecam!
Opinia dodana przez Anonim
Cały mój pobyt na oddziale endokrynologii był smutnym żartem. Zostałam tam skierowana w celu diagnostyki endometriozy. Oczywiście na miejscu dowiedziałam się, że nikt nie ma zamiaru nic mi diagnozować, robią tylko badania i reszty mogę się ewentualnie dowiedzieć na konsultacji, która może odbyć się za 3 miesiące. 3 kolejne miesiące życia w tragicznym bólu, który odbiera chęci do życia. Wywiad przeprowadzała stażystka, zapisała tylko rzeczy do komputera i tyle. Następnie …
Opinia dodana przez m

Promienista 98
tel. 61 862 20 25

Wzorowa klinika, bardzo dobrzy specjaliści i pomocny personel, polecam. Szybko otrzymałam wynik badania z opisem.
Opinia dodana przez Wiola

Drewlańska 10
tel. 797570177

Odradzam zdecydowanie, nie można na nich liczyć w zakresie sumiennej pracy a to najważniejsza cecha jakiej oczekuje od lekarza. Zachowawczość, zupełny brak kreatywności.
Opinia dodana przez Tomek

Albańska 12/1