Witam, Pani doktor wykonywała u mnie w październiku zabieg mastopeksji piersi. Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Skutecznie wyleczyła mnie z kompleksów. Wyszło super. Na tę chwilę pozostały śladowe blizny, ale jeszcze nie ma nawet roku. Przepięknie. Dziękuję Pani Doktor:)))
Lepsza Perspektywa Gabinet Psychoterapii
ul. Dąbrowskiego 14 lok. 4/6
Rumia
Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z p.Magdą. Przestałem wstydzić się wymawiać słowo "depresja"- lepiej walczyć z wrogiem, którego się zna! Po każdym spotkaniu czuję się lżejszy więc bez wahania polecam innym.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Chirurgii Ogólnej
Gdańska 53
Rumia
Pan Andrzej Dziedzic to wspaniały chirurg Ma profesjonalne podejście do pacjenta wszystko szczegółowo objaśnia i wykonuje swoją pracę wzorowo Pielęgniarka pana doktora bardzo miła i sympatyczna Serdecznie polecam
Mgr Delfina Bronk-Hebel - psychotraumatolog, pedagog, terapeuta, TSR
Poznańska 10
Rumia
Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)
Gabinet Stomatologiczny lek.stom.Andrzej Górski
Krakowska 18/8
Rumia
Wspaniałe podejście do pacjenta, dbałość, deikatność, tłumaczenie działań krok po kroku, profesjonalizm
Jestem zachwycona podejściem do pacjenta , wrażliwa , wykazuje sporo empatii ,jeśli nie jest w stanie odpowiedzieć na jakieś pytanie z wiązane z daną chorobą to uczciwie odpowiada że sprawdzi i wtedy da konkretną odpowiedź , zainteresowana swoim pacjentem życiowo , fantastyczna. Znam lekarkę kilka lat.
Rumia
Bardzo profesjonalny z empatią lekarz, który cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i w przystępny sposób wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Leczę się u doktora Kicińskiego od kilku lat. Z całego serca polecam.
Rumia
Wbrew negatywnym opiniom kilku neurochirurgów, w tym jednego autorytetu, dotyczących skuteczności a tym samym i celowości przeprowadzenia operacji kręgosłupa, dr Dzierżanowski podjął się jej przeprowadzenia i udało się, za co jestem bardzo wdzięczny dr Dzierżanowskiemu. Oby jak najwięcej takich lekarzy, Panie doktorze.serdecznie dziękuję. T.P. z Pucka.
Rumia
KONKRETNY,UPRZEJMY,KOMPETENTNY,BAAAAARDZO DOBRY NEUROLOG...PANA DOKTORA POLECIŁA WSPANIAŁA LEKARZ 1GO KONTAKTU,KTÓREGO NAWET NIE ZNA OSOBIŚCIE TYLKO Z LECZENIA WSPÓLNYCH PACJENTÓW,MIAŁA RACJĘ PROFESJONALISTA.
Jestem zachwycona w jaki sposób zostałam przyjęta na NFZ ! Pani doktor godna polecenia w 200% - pełny profesjonalizm !!! Usuwanie zębów czy korzeni to pestka! Pani doktor Anna Walter wszystko w trakcie zabiegu spokojnie tłumaczy. Ma niezwykłe podejście do pacjenta. Pojęcie strachu zupełnie znika ! Życzyłabym w każdym gabinecie takiego podejścia, no i przede wszystkim lekarza.
Rumia
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Kalita, bardzo dziękuję za idealne złożenie mojej nogi po skaplikowanym złamaniu kości podudzia , wiem że nie było to łatwe .Dziękuję za wszystkie wizyty kontrolne które przebiegały w bardzo miłej atmosferze, wszystko tłumaczone zrozumiałym językiem dla pacjenta.
Kompleksowa obsługa w świetnie wyposażonym gabinecie, wszystkie potrzebne zdjęcia były robione na miejscu. Doktor Iza bardzo kompetentna, dokładnie wyjaśnia przebieg leczenia. W razie potrzeby inny specjaliści (np. ortodonta), którymi można się skonsultować. Polecam, jestem bardzo zadowolona z wykonanej protetyki (a wcześniej usuniętego zęba). Oczywiście leczenie i wypełnienie innego zęba także w porządku.