Piastowska 3 lok. 143
Radom
Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Rehabilitacji w Centrum Radomia
Kazimierza Kelles-Krauza 32
Radom
Słowami trudno wyrazić niesamowite podejście do pacjenta. Ma czas na dokładny wywiad, obejrzenie i zapoznanie się z dostarczonymi wynikami i zdjęciami. Pierwszy raz spotkałam się, że lekarz wyciągał ode mnie informacje o moich dolegliwościach. Tą lekarkę w nocy o północy mogę w ciemno polecić. Pani doktor preferuje ćwiczenia w różnym wydaniu. Najważniejsze, że mi pomogła - bardzo pomogła. Pozdrawiam Małgorzata B.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Medycyny Rodzinnej i Gabinet Lekarza Rodzinnego
ulica Kilińskiego 15/17
Radom
Pani Doktor bardzo miła i profesjonalna. Bardzo przyjaźnie i ze zrozumieniem podchodzi do pacjenta. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Szuka rozwiązań dostosowanych pod danego pacjenta. Wizyta przebiegła pomyślnie. Pacjent zadowolony z procesu leczenia.
Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
Radom
Ja i mój mąż jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo zadowoleni z podejścia Pani doktor do naszych schorzeń i do nas oczywiście.Dziękujemy bardzo.Jest Pani lekarzem godnym polecenia dla innych pacjentów.
Pani doktor bez empatii do pacjenta. Wizyta, za którą NFZ nie powinien jej zapłacić. Nie przyszłam po mądrości typu, że życie jest ciężkie lub że w Polsce leczenie i tak jest proste. Nie otrzymałam pomocy, ponieważ wcześniej leczyłam się na inne schorzenie. Przecież kręgosłup i schorzenia nóg nie są ze sobą powiazane. Zostałam odesłana z kwitkiem. Zero kultury, poczułam się jak śmieć. Tylko dla tych, którzy są znajomymi lub przychodzą …
Mieszka I 13 lok. 94