lekarz Łukasz Pastwa

05-825 Grodzisk Mazowiecki

0d 3 lat monitoruje serce mojej mamy gdzie w wieku 90 lat wszczepił jej stymulator. Jest Bardzo uprzejmy i na wszystkie moje pytania udzielił mi odpowiedzi. BRAWO DOKTORZE masz złote ręce i Dziękuję za mamę która jest nadal z nami dzięki Panu oraz za dzisiejszą wizytę kontrolną. Podziękowania w imieniu Janiny Liszewskiej.
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Ginekolog
                                       lek. med. Janina Szymańska

lek. med. Janina Szymańska

Ginekolog

Warszawska 6a
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Jestem bardzo zadowolona z wizyty (założenie spiralki) profesjonalne podejście i ogromna wiedza zrobiły na mnie wrażenie. Pani Doktor cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania, wszystko dokładnie wyjaśniała, dzięki czemu czułam się zaopiekowana. Jestem pełna podziwu dla jej empatii i życzliwości. Z czystym sumieniem polecam .
Opinia dodana przez: Maja

lekarz Bartosz Królicki

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Super doktor , miły , uśmiechnięty, a przede wszystkim znający się na rzeczy . Konkretnie wytłumaczył na czym będzie polegała operacja i wykonał ją profesjonalnie w szpitalu w Białej Podlaskiej
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Aleksandra Maciaszek-Krupa

Alergolog

Traugutta 40
Grodzisk Mazowiecki

Pani doktor ma żelazny zestaw leków, każdemu pacjentowi przepisuje praktycznie to samo. Nie objaśnia choroby, nie sprawia wrażenia zainteresowanej pacjentem. Szybko i spranie wypisuje recepty i ..następny pacjent proszę.

lekarz Matylda Świątek

05-825 Grodzisk Mazowiecki

1 kwietnia 2025 moja kilkumiesięczna córka została zaszczepiona w przychodni, w której pracuje pani Matylda Świątek. Aby dodać córce otuchy zdecydowaliśmy z żoną, że chcemy oboje być przy córce podczas szczepienia. Niestety, pani Matylda Świątek, kierując się wydumanymi względami epidemiologicznymi, wyraziła oczekiwanie, żeby jedno z rodziców opuściło gabinet. Zostaliśmy narażeni na stres, mamy poczucie, że pani doktor nie dba o dobro pacjenta. To nie jest tak, że powoływanie się na …
Opinia dodana przez: Cezary Dubiel
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Pediatra
                                       dr n. med. Renata Dudek

dr n. med. Renata Dudek

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Jestem bardzo zadowolony z opieki Pani doktor. Zawsze dokładnie bada moje dziecko i szczegółowo wypytuje o wszystko, co dzieje się z dzieckiem. Daje jasne zalecenia i mogę mieć pełne zaufanie, że przy każdej poważniejszej infekcji dziecko będzie kontrolowane, aż do całkowitego wyleczenia.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Danuta Szejnik-Burdziłowska

NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
05-825 Grodzisk Mazowiecki

W mojej rodzinie cała linia kobieca leczy się u Pani Doktor Danuty. Ja, jako już 3 pokolenie. Pani doktor to najlepszy fachowiec, legenda w swojej dziedzinie. Żałuję że przez swój strach przed fobia przed ginekologami, nie trafiłam do Doktor wcześniej- idealny lekarz na pierwszą wizytę u młodych kobiet, które współżyły bądź nie. Właśnie od pani Danuty moje wrażenie z ginekologią jest pozytywne i pacjentka aż ma ochotę przestrzegać zaleceń, badać …
Opinia dodana przez: PacjentkaAnia

lekarz Stanisław Jaroszewicz

Radiolog, RTG

Diagnostyka Laboratorium oddziału Warszawa
11 Listopada 3
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Ciężko mi się zgodzić z negatywną opinią. Jesteśmy po USG tarczycy , Pan doktor wnikliwe wykonał badanie 13-latce Bardzo był przejęty wynikiem pokierował nas do dalszej diagnostyki. Objaśnił wynik choć nie była to konsultacja tylko zlecone USG przez lekarza z zewnątrz. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania i troski o pacjenta. Serdecznie wszystkim polecam i bardzo dziękuję za otoczenie nas opieką.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Piotr Wiśniewski

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Ręce, które leczą! Pan doktor poświęcił mi naprawdę sporo czasu, który jak wiemy nie każdy lekarz posiada. Bardzo dokładnie wytłumaczył mi, na czym polega moje schorzenie oraz pokazał ścieżkę dalszej rehabilitacji. Do tego doktor pan Piotr jest bardzo uprzejmy i miły :) Takich lekarzy nam potrzeba!
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Suren Bahdasaryan

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Miałem okazje przez kilka tygodni obserwować pracę Pana doktora Surena Bahdasaryana w Szpitalu Zachodnim w Grodzisku Mazowieckim. To co zaobserwowałem na pewno nie jest pocieszające dla jego ewentualnych pacjentów. Prawdopodobnie jest on skrupulatny w zabiegu trombektomii, który również wykonał u mojej mamy. Mama do końca była osobą przytomną i całkowicie świadomą, niestety udar był tak rozległy, że mama miała sparaliżowaną połowę ciała i wymagała świadomego prowadzenia pacjenta a przede wszystkim …
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lekarz Bernard Rabaniuk

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Pan doktor jest godny polecenia. Bardzo szybko zdiagnozował chorobę, zlecił badania i mnie operował. Odpowiada na pyatania krotko i zwieźle bez zbednych elaboratów, gdyz ceni czas innych oczekujących pacjentow. Przy tym ma poczucie humoru. Pomógł mi na cito. Polecam
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Ola Kemona

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Bardzo lubię panią doktor i jeśli mogę, idę tylko do niej. Nic złego na jej temat nie mogę powiedzieć, same superlatywy i jeśli ktoś by mnie zapytał o zdanie to polecam!!! Oprócz własnego gabinetu przyjmuje jeszcze w grodziskiej przychodni na Kościuszki.
Opinia dodana przez: Przemo

lekarz Zofia Gutkowska

05-822 Grodzisk Mazowiecki

Przesympatyczna osoba, konkretna,opiekuńcza, daje poczucie bezpieczeństwa pacjentce. Rzadko spotyka się takich lekarzy, którzy odpowiedzą na każde pytanie pacjenta.Polecam Jej gabinet i oczywiście Panią dr
Opinia dodana przez: Ola

dr Krzysztof Pisula

Anestezjolog

Grodzisk Mazowiecki

Wspaniały lekarz z powołania, bardzo pomocny i dbający o pacjenta. Oby więcej takich spotykać na swojej drodze

lek. dent. Michał Zmorzyński

Chirurg szczękowo twarzowy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDIKON"
SADOWA 22
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Z całego serca polecam dr Zmorzyńskiego. Miałam u niego operację dwuszczękowa i jestem bardzo zadowolona z efektu. Na wizytach Doktor zawsze wszystko tłumaczył, więc wiedziałam czego się spodziewać przed i po operacji. Rekonwalescencja przebiegła bezproblemowo, a mój komfort życia poprawił się niesamowicie. Jestem szczęśliwa, że spotkałam tak wspaniałego lekarza! Zdecydowanie warto mu zaufać.
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Anna Małys-Bryłka

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Wspaniała lekarka, holistyczne podejście do pacjenta. Pani doktor zleciła szerokie spektrum badań i dobrała leki, które powstrzymują rozwój choroby RZS. Pani doktor jest miła i uprzejma, ogląda zmienione chorobowo stawy, tłumaczy sposób leczenia i przebieg choroby. Doradza jak zmienić dietę i zaleca aktywność fizyczną aby nie przybierać na wadze i nie obciążać już i tak chorych stawów. Polecam! Wizyta oczywiście na NFZ. Jedyny mankamencik to nawał pacjentów, więc niestety z …
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Internista
                                       dr Leszek Morski

dr Leszek Morski

05-825 Grodzisk Mazowiecki

Miły człowiek, kompetentny ,wszystko szczegółowo wytłumaczy ,godny polecenia mnie i żonie wiele razy pomógł.
Opinia dodana przez: waldemar
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Jacek Michał Bieńkowski

lek. med. Jacek Michał Bieńkowski

05-827 Grodzisk Mazowiecki

Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez lekarzy tej przychodni. Serdecznie polecam Doktora Jacka Bieńkowskiego, człowieka o niezwykłej kulturze, cierpliwości i ciepła jakim obdarza pacjenta. Duże uznanie dla Pani pielęgniarki.
Opinia dodana przez: Agnieszka Żuk

lekarz Jarosław Pawluczuk

Lecznica Rodzinna
Kościuszki 21
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Kompetentny lekarz. Zaangażowany, umiejętnie prowadzi wywiad, kieruje na badania w razie potrzeby. Nie jest może super przyjacielski, jak z reklamy, ale wzbudza moje zaufanie.

lekarz Joanna Paszewska-Zembrzycka

NZOZ OPTIMA
ulica Bairda 56/7
05-827 Grodzisk Mazowiecki

Thanks a lot that I found the Dr . Joanna paszewska zembrzycka !!! She want to help the people and so nice . ❤️really I want to recommending to everyone.. Top ! Top !! And Top 👍👍👍👍
Opinia dodana przez: Sagar khatri chhetri