Dental - Art. N.Z.O.Z " Ortodoncja"
Szkolna 2 C
Grodzisk Mazowiecki
Pani Doktor to cudowna osoba, która ma wiele cierpliwości. Super podejście do pacjenta. Co prawda u mnie należało wykonać tylko leczenie kanałowe, ale obyło się bez bólu i strachu. Jednak wizyty u dentysty nie muszą być "straszne" :) Ważne, aby wybrać specjalistę, który ma "do tego rękę" jak Doktor Sylwia Fudalej. Polecam!
Ameds Centrum Medyczne Grodzisk Mazowiecki
H. Szczerkowskiego 4
Grodzisk Mazowiecki
Pani Doktor to wspaniały lekarz. Posiada kompetencje i przede wszystkim wielkie serce co w dzisiejszych czasach jest niespotykane. Jej podejście do pacjenta, uprzejmość i zaangażowanie w problem zasługują na uznanie. Polecam z całego serca !
Centrum Profilaktyki i Terapii NZOZ Filia w Grodzisku Mazowieckim
Kościuszki 29
Grodzisk Mazowiecki
Byłam na gastroskopii w Szpitalu Bielańskim u dr. Szczecińskiego. To podobno jedne z najgorszych badań i bardzo się obawiałam. Dzięki doktorowi Szczecińskiemu i wsparciu wspaniałej pomocy Pani Pielęgniarki, przeszłam je zupełnie bezboleśnie i bez przygód! Kompetencja i spokój, które budzą zaufanie. Bardzo, bardzo polecam!
Grodzisk Mazowiecki
Rzetelna . Przyjazna dla dzieci . Dokładna . Leczy dzieci sumiennie . Osiąga sukcesy w leczeniu . Godna polecenia .
DENTIKA
Grodzisk, Obrońców Getta 12
Grodzisk Mazowiecki
Leczę u Pani doktor swoją 6 letnią córkę. Że ja jestem zadowolony to mało istotne ale moja córka jest zachwycona. Nie może doczekać się kolejnej wizyty. Także z racji zadowolenia mojego dziecka mogę stwierdzić że 5+
Byłam na konsultacji u dr Tykockiego w Rex Medica na ul. Prostej po wykonaniu tam rezonansu kręgosłupa lędźwiowego. Liczyłam na rzetelną opinię co powoduje silne dolegliwości bólowe i trudności w poruszaniu. Wizyta trwała może 5 minut i jedyne co usłyszałam to pytanie " czy myślałam o operacji kręgosłupa" jako komentarz po obejrzeniu płyty z rezonansem. Nie dowiedziałam się co powoduje ból kręgosłupa i niestety dowiem się tego dopiero z opisu …
NZOZ Optima
ul. Bairda 56 lokal 7
Grodzisk Mazowiecki
Szukałam lekarza o dobrej opinii w internecie ale też wśród znajomych i to opinie znajomych wpłynęły na decyzję o wyborze doktora Zielińskiego.Moja pierwsza wizyta u kardiologa. Pan Doktor dokładnie wypytał o to co istotne, wyjaśnił pewne kwestie, wysłuchał z uwagą i zlecił badania. Konsultacja nie była pospieszna,lekarz poświęca dużo czasu na to by przeprowadzić dokładny wywiad. Jestem pewna, że trafiłam do świetnego lekarza i z przekonaniem mogę polecić konsultację kardiologiczną …
Ameds Centrum Medyczne Grodzisk Mazowiecki
H. Szczerkowskiego 4
Grodzisk Mazowiecki
Super fachowiec z pewną ręką, profesjonalista w dziedzinie kardiologii, bez obaw powierzyłem mu swoje życie. Miły a zarazem konkretny, z wielkim szacunkiem dla pacjenta.
Progressclinic
Okrężna 51
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo dobry kontakt, swietna diagnostyka, odpowiedzialne podejscie. Polecam wszystkim na potrzebujacym dluzszego leczenia.
Lecznica Rodzinna
Kościuszki 21
Grodzisk Mazowiecki
Pan doktor bardzo uprzejmy, z super podejściem do pacjenta i wysoką kulturą osobistą. Poziom opieki nad pacjentem oceniam bardzo wysoko. Pan doktor zaopiekował się mną kompleksowo. Oby więcej lekarzy takich, jak Pan doktor, a pobyt w szpitalu nie będzie traumą.
Grodzisk Mazowiecki
Specjalista jakich mało (uprzejmość, zdolność słuchania, a nade wszystko jasność stawiania diagnoz). Polecam ! :)
NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo dobry lekarz ,spokojny ,cierpliwy Wyslucha pacjenta Bardzo dobrze tlumaczy chorobe ,Bardzo dokladnie bada Jestembardzo zadowolona i wszystkim chorym polecam Pania doktor Pani doktor prawidlowo postawila diagnoze , co potwierdzily badania
Bardzo kompetentny, dokładny lekarz. Znakomity fachowiec. Nawiązuje z pacjentem świetny kontakt, poświęca mu konieczną ilość czasu, tłumaczy przeprowadzany zabieg, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Po zabiegu interesuje się procesem gojenia, utrzymuje kontakt telefoniczny. Gorąco polecam doktora Jakuba Kuleszę!
Grodzisk Mazowiecki
Zawdzięczam Panu doktorowi życie serdecznie dziękuję wspaniały lekarz ...............................
GRODZISKIE CENTRUM MEDYCZNE
Piaskowa 17 A
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo kompetentna, uprzejma lekarz rodzinna. Pełna empatii. Godna polecenia. Oby więcej takich lekarzy. Jeżeli zajmuje się pacjentem to do końca , dociekliwa jeśli chodzi o wywiad chorobowy. Doświadczyłam tego i moja rodzina.