Polecam bardzo zlote rece doktora Samira Ibrahima i cala ekipe MANDALA BEAUTY CLINIC w Poznaniu. Klinika piekna, nowoczesna, lsniaca i przyjazna czlowiekowi. Operacja mojego odstajacego ucha w moim zaawansowanym wieku:)) okazala sie mozliwa, nietrudna i bezbolesna. Jak cudownie teraz czesac sie we wszystkie mozliwe fryzury! A w perspektywie przede mna jeszcze piekne nobliwe koki:)) Zadnych specjalnych bolesci, szybkie gojenie sie i naturalny efekt - do tego stopnia, ze moi najblizsi byli zdezorientowani i pytali, ktore to ucho"? Pan doktor oprocz kompetencji i wieloletniego doswiadcznie ma w sobie wiele ciepla i zyczliwosci a to wazne, kiedy czlowiek sie boi mimo wsystko...
Rada: Nigdy nie jest za pozno i warto sie odwazyc. Specjalne podziekowania dla pani Natalii, ktora jako osoba pierwszego kontaktu cierpliwie reagowala na wszystkie moje pytania i watpliwosci - najpierw telefonicznie a potem mailowo. Polecam pacjentom MANDALE a calej ekipie zycze wielu nowych, milych pacjentow. Pacjentka z sierpnia 2011
W kwietniu tego roku mialam robiony brzuch u Pana Doktora Ibrahima w klinice Mandala najnowszym urzadzeniem Vaser Hi Definition. O ile wiem, to klinika ta posiada jako jedna z dwoch takie urzadzenie w Polsce, w USA robi furore! Sluzy on nie tylko do usuwania tluszczu, ale przede wszystkim do modelowania sylwetki-o co mi najbardziej chodzilo! Po paru dniach znosnego bolu (nie wzielam ani jednej tabletki przeciwbolowej) i okolo 3-4 tygodniach do czasu zejscia opuchlizny efekt przeszedl moje oczekiwania. Brzuch jest plaski i dzieki wymodelowaniu (a nie tylko odessaniu) wyglada, jakbym spedzala godziny na silowni. Teraz czekam, az skora sie calkowicie wciagnie (podobno do roku od zabiegu). Slady- dwie male blizny w okolicy bikini, ktorych juz prawie wogole nie widac! Pan Doktor jest przesympatyczny i przy kazdej konsultacji poswiecal mi duzo czasu, a nie jak inni lekarze nerwowo patrzyl na zegarek. Moge jego i cala klinike, ktora jest bardzo nowoczesna polecic z reka na sercu! Julia S.
Dr Samir Ibrahim, jest niezwykle kompetentym oraz profesjonalnym lekarzem. Poddałam sie u doktora liposukcji ud i brzucha. Kompleksowo udziela informacji dotyczących zabiegu i wykazuje niezwykle zainteresowanie oraz opieke całego zespolu w trakcie rekowalescencji. Bez zastanowienia i z pełnym zaufaniem poddałabym sie u Niego kolejnym zabiegom.
Dr.Samir Ibrahim to wspanialy lekarz i polecam go wszystkim z czystym sumieniem! Już na pierwszej wizycie wszystko dokładnie mi wytumaczył. Nie obiecywał zlotych gór tylko jasno i żetelnie wytłumaczył na czym będzie polegał zabieg i czego mogę się spodziewać po. Efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania!
Dr Ibrahim 7 miesięcy temu przeszczepił mi włosy. Jest kontaktowym, kompetentnym i wzbudzającym zaufanie lekarzem. Przejrzyście wyjasnił mi przebieg zabiegu, czego i kiedy mogę oczekiwać. Zawsze miał czas, aby odpowiedzieć na moje pytania. Rezultat zabiegu przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam go wszystkim! Krzysztof
Polecam dr Samira Ibrahima z czystym sumieniem, bo to naprawdę rewelacyjny chirurg plastyk a do tego ciepły ,miły, budzący zaufanie człowiek .Miałam robioną Blepharoplastykę - plastyka powiek dolnych.Zabieg i rekonwalescencja bezbolesna.Rano stojąc przed lustrem nie mogę się nadziwić ,że nie mam już tych okropnych worków pod oczami . Bardzo polecam dr Samira Ibrahima oraz jego klinikę , w której podczas zabiegu czułam się bardzo bezpiecznie.Hanka
juz przy pierwszym podejsciu spelnil moje oczekiwania jako chirug a ponadto naprawil to co wszyscy inni pseudo-lekarze z Krakowa, Gdanska czy Warszawy popsuli i tylko udawali ze naprawiaja a za kazdym razem wystawiali nowa fakture, dr Samir nie jest najtanszy ale za to efektowny, szczery (nie uwypukla niewaznych szczegolow i nieobiecuje gruszek na wierzbie) no ale jest uczciwy i suma sumarum jest tanszy bo skuteczny, jego zabiegi przynosza zaplanowany skutek bez koniecznosci kilkukrotnego powrotu do kliniki i od nowa placenia za wizyte czy zabieg
gorąco polecam tego lekarza!!!!!!!!! dzwoniąc do niego wzbudził moje zaufanie. wzystko ładnie wytłumaczył profesjonalnie i szczególowo. ma bardzo dobra renomę w emiratach arabskich, gdzie prowadzi swoją klinikę.
Byłam operowana przez doktora Ibrahim w zeszłym roku w klinice doktora Kolasińskiego , gdzie pan doktor przez jakiś czas operował.Teraz nie wiem gdzie operuje!
Byłam operowana przez doktora Ibrahim w zeszłym roku w klinice