lekarz Przemysław Płaza

Zakład Opieki Okulistycznej
Dobkiewicza 18
27-600 Sandomierz

Bardzo dobry lekarz, taki ludzki, podejście ma do pacjenta bardzo spokojnie i życzliwie... Polecam Ilona
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Krzysztof Warzocha

27-600 Sandomierz

Wspaniały człowiek, ogromnie pomocny, lekarz z powołania. Wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo mi pomógł.

lekarz Monika Polit-Swoboda

Mickiewicza 47a
Sandomierz

Bardzo fajne podejście do pacjenta, przyjemna atmosfera. Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem mogę polecić

lek. med. Elżbieta Smalera

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Medyczne Rokitek
Rokitek 41a
27-600 Sandomierz

Pani doktor jest najlpszym lekarzem jakiego znam. Zawsze poświęca duzo czasu pacjentom, nigdy nie odmawia. Z czystym sumieniem mogę wszytski polecić Panią doktor!!!

lekarz Józef Kotarski

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ulica Armii Krajowej 1
27-600 Sandomierz

Doktor bardzo uprzejmy ma czas nie spieszy się wizyta 30 minut ,powoli przeanalizował wszystkie wyniki zbadał syna i powiedział o rzeczach których inni lekarze nie zwrócili nawet uwagi dał zalecenia do wykonania konkretnych badań ,polecam doktora ,niepotrzebnie jeździliśmy do profesor z Lublina która nic nie robiła .

dr n. med. Piotr Sobolewski

Mickiewicza 12
27-600 Sandomierz

Bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz ☺ Nie mam żadnych zastrzeżeń ☺ Wszystko wyjaśni, odpowie na każde pytanie, a przy tym uspokoi zestresowanego człowieka ☺ Mimo ogromu pracy i pacjentów, to do każdego podchodzi indywidualnie, z troską. Polecam ☺
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Andrzej Kokosa

ul. dr. Aleksandra Dobkiewicza 18
27-600 Sandomierz

Przed opera ka k9lana bardzo dużo czytalam opinii na temat lekarza Kokosy. Minęło 4 lata od wstawienia endoprotezy ,a ja dalej cierpię i to jeszcze gorzej jak przed operacją. Bylam juz na konsultacjach u innych lekarzy i okazało się, że trzeba poprawić, bo jest źle. Także, do końca nie polecam.

lekarz Małgorzata Błaszkiewicz-Brezdeń

Dermatolog, Wenerolog

Gabinet Dermatologiczno-Wenerologiczny ZDROWIE I URODA
Wiejska 5
27-600 Sandomierz

Świetna pani doktor kompetentna rzeczowa. Rozmowę zaczęłyśmy od tego , że muszę zacząć leczyć mój tradzik. Na efekty przyszedł czas ale jestem zadowolona nawrotów nie ma. Pani doktor usunęła mu takze brodawki. Polecam
Opinia dodana przez: Anna Błasiak

Jacek Błoński

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Chirurgia Onkologiczna Cezary Łoziński
Sandomierz

Niestety, moje doświadczenie z chirurgiem Błońskim z Sandomierza było bardzo rozczarowujące. Brakowało całkowitego poszanowania zarówno dla pacjenta, jak i dla jego rodziny. Kiedy zapytałam o stan zdrowia mojego taty, lekarz odpowiedział w sposób nieuprzejmy i obraźliwy: „proszę iść sobie do taty się zapytać”. Takie zachowanie jest niedopuszczalne i świadczy o braku profesjonalizmu. Praca lekarza to ogromna odpowiedzialność, która wymaga nie tylko wiedzy medycznej, ale przede wszystkim szacunku i empatii wobec …

lekarz Marek Loch

ulica Milberta 8/37
27-600 Sandomierz

Pan lekarz Marek Loch istotny Anioł. Byliśmy pod opieką pana doktora w szpitalu, robił mojemu synowi zabieg usunięcia migdałka. Naprawdę dobry lekarz z podejściem do dzieci. Umie zagadać dziecko tak żeby się nie bało. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Iwona Kowalczyk

lekarz Antoni Rożek

Dobkiewicza 22
27-600 Sandomierz

Nie polecam mimo 3 ciazy i wizyt prywatnych brak zainteresowania ciaza mimo duzego dziecka zaczelo sie dusic odeslal mnie do szpitala do Niska gdzie dano mi zastrzyk i odeslano do domu ,po dwoch dniach zaczelam rodzic powrot do szpitala 2 cesarka dziecko przetrzymane urodzilo sie i dzisiaj nie mowi.Pozdrowienia dla lekarza nie polecam w zadnym wypadku.

lekarz Renata Mirowska-Masternak

27-600 Sandomierz

Dzień dobry , Pani Renato. Pamięta mnie Pani? Byłam w szpitalu psychiatrycznym w Sandomierzu w sierpniu 2024. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Karyna Sobowiec

lekarz Konstanty Dąbski

27-600 Sandomierz

Nie mnie oceniać wiedzę i umiejętności tego lekarza, ale jego stosunek do pacjentów jest straszny. Odpowiedzi jakich udziela na stronie abc zdrowie wołają o pomstę do nieba. Po prostu straszne, lekarz nie może w taki sposób traktować pacjentów. Nie mówię bo wiedzę i doświadczenie zapewne ma, ale te komentarze i sposób wypowiedzi sprawiają, że takim osobom poprostu nie da się zaufać, a proces leczenie bez zaufania przebiega ciężko i coś …

lekarz Elżbieta Gawlik

ul. Adama Mickiewicza 59/1
27-600 Sandomierz

Serdecznie polecam Panią doktor - korzystam tylko z jej opieki ginekologicznej, bo jest najlepsza. Nie rozumiem krytyki pod adresem Pani doktor - uważam, że dobry lekarz nie musi nadrabiać słodką miną, bo najważniejszym walorem jest kompetencja i wiedza, umiejętność leczenia, a nie pozory.
Opinia dodana przez: Ilona
Miałam wczoraj wizytę w poradni przyszpitalnej w Sandomierzu. Drugą z rzędu. Boli mnie kręgosłup i mam rwę kulszową. Ledwo chodzę. Lekarka nawet nie zajrzała w rezonans. Nie zainteresowana niczym. Chamska, impertynencka, zadufana w sobie. Brak oglądy i podstaw kultury o kontakcie z pacjentem nie wspomnę. Jak już zaczęłam prosić a wręcz błagać to dała mi łaskawie na rehabilitacje i zastrzyki a po zwolnienie to wysyczała żebym poszła do rodzinnego. Ludzie …
Opinia dodana przez: MONIKA

lekarz Rafał Czarnecki

Maciejowskiego 7/16
27-600 Sandomierz

Z dr Czarneckim miałam kilka razy "przyjemność" spotkać się przy okazji wizyty na pogotowiu z chorym dzieckiem. O ile co do wierzy nie mam zastrzeżeń to kulturą pan doktor nie grzeszy. Informacje o stanie zdrowia są krótkie mało czytelne podawane w biegu. gdy chciałam dopytać o szczegóły w odpowiedzi otrzymałam kilka zdań fachowym jezykiem wiec nadal nie wiele wiedziałam. Podejście do dziecka jest surowe, zero empatii o uśmoechu można pomarzyć. …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Teresa Cąbrowska-Bosak

Alergolog, Internista

Prywatny Gabinet Logopedyczny "GłosKa"
ul.Ożarowska 15
27-600 Sandomierz

Nie polecam, opryskliwa, gburowata, przynajmniej na NFZ, może prywatnie jest milsza, nie za bardzo zna się na rozpoznaniu alergii, a co do dzieci nie polecam absolutnie!

lekarz Robert Błażuk

Diabetolog, Internista

27-600 Sandomierz

Czytając wcześniejsze oponie jestem w szoku. Opisywane jest 'cudowne' podejście lekarza do pacjenta. Ja natomiast będąc w ciąży na wizytach na pytanie dlaczego tak się dzieje otrzymałam odpowiedź bo tak jest... Nie wiem czy to podejście nie zmienia się gdy jest się na wizycie prywatnej bo na państwowej to jest jakiś żart. Pomijam już to że nie miałam wykonanego żadnego badania a pan doktor nawet nie spojrzał na mnie przez …

lekarz Mariola Latawiec

Rehabilitant

Rokitek 16
27-600 Sandomierz

Nie polecam. Wizyty trwają bardzo długo, lekarz wolny i ślamazarny. Jestem po szyciu łąkotki oraz rekonstrukcji ACL, mam zakaz obciążania kończyny i Pani Latawiec nie chciała mi wypisać zlecenia na zakup kul do chodzenia, twierdząc, że mi się nie należą, ponieważ nie mam trwałego uszczerbku chodu. Ponadto, pod koniec wizyty wyganiała mnie, ponaglała do szybkiego opuszczenia gabinetu, ponieważ "pracuje do 18" (byla 17:50). Bezczelna pani lekarz. Omijać!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Janusz Ziomek

Rokitek 16
27-600 Sandomierz

W ogóle nie zainteresował się problemem z jakim przyszedłem. Kazał "nauczyć się żyć z bólem". Dodam że jestem osobą młodą. Nie słuchał co mówię, przerywał w pół zdania. Uwagi w moją stronę miały prześmiewczy wymiar.