{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} USG

dr n. med. Thomas Wow

USG, Specjalista USG

Centrum Medyczne Damiana Kolejowa
Kolejowa 1

Byłam u Doktora tydzień temu, gdyż miałam powiększenie piersi 3 miesiące temu u innego lekarza - dokładność, duża wiedza, będę się kontrolować co roku! Dziękuję!! 🥰
Opinia dodana przez: Magda
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Piotr Puchała

lek. stom. Piotr Puchała

Artyści Uśmiechu Stomatologia
Chorzowska 216

Dr Piotr to profesjonalista i dentysta z powołania. Zna się bardzo dobrze na swojej pracy. Bardzo polecam wszystkim osobą , które boją się leczenia kanałowego. W moim przypadku odbyło się to bardzo szybko oraz bezboleśnie- tak jak dr. Piotr powiedział tak i to było. Dr Puchała jest naprawdę godny zaufania . Nie mogę też pominąć całego zespołu stomatologii " Artyści uśmiechu" cały zespół bardzo miły ,uprzejmy , kompetentny oraz bardzo …
Opinia dodana przez: Damian

lek. med. Anna Jończyk-Wierzbicka

Anestezjolog, Specjalista leczenia bólu

Gabinet Leczenia Bólu (Piątek 15-21:00)
Proletariacka 40/42 (ok. Castoramy ,Auchan, Aleja Jana Pawła II )

Pani Doktor cała nasza rodzina jest Pani wdzięczna,za pomoc naszej seniorce rodu. Gdyby nie Pani fachowa kompetentna pomoc nasza Mama i Babcia nie mogłaby chodzić,siedzieć,stać. Nie byłaby samodzielna i pewnie do dziś leżałaby w łóżku. Przyjęła nas Pani mimo późnej pory i pełnej poczekalni pacjentów, delikatnie zbadała cierpiącą starszą Panią, sprawdziła dokumenty leczenia, wysłuchała, dokładnie wypytała o inne dolegliwości przyjmowane leki i postawiła Pani słuszną diagnozę. Dzięki której wraz ze …
Opinia dodana przez: Barbara
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Specjalista USG
                                       lekarz Ahmed Mahmoud

lekarz Ahmed Mahmoud

Specjalista USG

AHMEDICS USG Domowe

Doktor Ahmed to wybitny onkolog i bardzo kompetentny specjalista w diagnostyce USG. Badania wykonuje niezwykle dokładnie, a swoje wnioski jasno i spokojnie wyjaśnia pacjentom. Jest lekarzem empatycznym, budzącym pełne zaufanie i poczucie bezpieczeństwa.
Opinia dodana przez: Leon

dr n. med. Marek Adam Brzuchalski

Zakres porad: ginekologia i położnictwo, Ginekolog położnik

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Z. Herberta 6/4
72-600 Świnoujście

Czytałam opinie na temat Dr. Były fajne i mniej fajne każdy ma prawo do własnego zdania! Ja odwiedziłam Dr raz bo przyjechałam na urlop do Świnoujścia z Danii (a tu lekarze Boże broń) spóżniał mi się okres dość długo a testy wykazywały brak ciąży .Pan Dr wysłuchał mnie,zapytał i zbadał pełna dyskrecja rozśmieszyły mnie spódniczki ale za nie wielki plus bo nie czułam sie skrępowana .Przepisał tab .na wywołanie okresu …
Opinia dodana przez: Eva
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Endokrynolog
                                       lekarz Monika Tomaszewska

lekarz Monika Tomaszewska

Endokrynolog, Pediatra

Piotrkowska 204/210

Leczymy córkę u Pani doktor już ok. 8lat. Dzięki Pani doktor dowiedzieliśmy się, że córka ma rzadką chorobę. Pani doktor nigdy nas nie zostawiła bez odpowiedzi na nurtujące pytania, przebadała córkę dogłębnie. Poprowadziła nas w sposób, jak nigdy dotąd żaden lekarz. Dociekliwość i duże doświadczenie Pani doktor doprowadziło do ustawienia odpowiedniego leczenia, co nie było łatwe. Jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co zrobiła dla mojej córki i za to …
Opinia dodana przez: Monika B

lek. dent. Krzysztof Kowalczyk

Chirurg stomatolog, RTG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTIS Spółka z o.o.
Kondratowicza 18 lok. 423

Jestem pacjentką Dr Kowalczyka (klinika Dentis, W-wa) od chyba dwóch lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Trafiłam do Niego przypadkiem, jak ukruszyła mi się "1". Zaufałam Dr. Kowalczykowi na tyle, że zdecydowałam się, żeby zajął się moją protetyką i kosmetyką wraz z endodoncją. Właściwie, to ten Pan zmobilizował mnie do tego. Jego fachowość, podejście nie tylko jako do pacjenta, ale i jako do człowieka. Dr Kowalczyk nie pozwala na …
{'id': 27029, 'name': 'Turek'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Patryk Wodziński

lek. med. Patryk Wodziński

Lekarz rodzinny, Specjalista USG

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Trafiłam na Pana doktora Patryka Wodzińskiego na sorze super lekarz i człowiek polecam, mało już takich lekarzy.

dr n. med. Karol Nietupski

Internista, Onkolog

MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
07-200 Wyszków

Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. stom. Karol Babiński

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Prodenta
Orlickiego 1
44-100 Gliwice

Najlepszy stomatolog u jakie byłam! uprzejmy, i solidny. Zainteresowany pacjetem i jego problemem w stu procentach
Opinia dodana przez: paulina
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Konrad Bielecki

Ortopeda, Traumatolog

Akacjowa 1
09-472 Wykowo

Wspaniały lekarz.U mnie 5/5.Trafiłem do pana doktora z polecenia i naprawdę jestem zdumiony że w obecnych czasach są jeszcze tak wspaniali lekarze.Dziękuje panie doktorze (artroskopia kolana).
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Tomasz Szałaj

Radiolog, Specjalista USG

Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)

LEK. MED. TOMASZ SZAŁAJ, WARSZAWA Diagnostyka USG (także USG doppler) - rewelacyjny poziom kompetencji! POLECAM ZDECYDOWANIE!!! Korzystałem w szpitalu im. prof. Orłowskiego w W-wie, ale mam porównanie bo to nie pierwsze i nie drugie USG. Gdy będę potrzebował prywatnie - to już wiem Kogo szukać. Tomasz F. z W-wy
Opinia dodana przez: Tomasz F.

lekarz Bożena Wroczyńska

Ginekolog położnik, Specjalista USG

CM Babka Medica (Śródmieście)
Słomińskiego 19/517

Wizyta z usg przebiegła u Doktor dość sprawnie, mimo małego opóźnienia. Opóźnienie wynikło prawdopodobnie w wyniku dokładności lekarza, gdyż poświęca pacjentce dużo czasu, dokładnie informując co widzi na monitorze usg, upewniając się czy wszystko jest prawidłowo. Badanie ginekologiczne - w porządu. Zostalam zbadana, poinformowana o zaleceniach, wyjaśniła tok dalszego postepowania. Doktor rzetelnie i kompetentnie wszystko wyjaśniła. Byla miła i uśmiechnięta dzięki czemu łatwiej było porozmawiać o problemie. Czułam się zaopiekowaną.

mgr inż. Jakub Marczyński

lekarz Katarzyna Dejneka

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33

Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.

dr n. med. Adam Fangrat

Pulmonolog, Specjalista USG

Optimum Medica
Broniewskiego 3

Lekarz, który się nie myli. Przychodzę do niego do Alfa-Lek od 8 lat. Bardzo polecam. Chcąc w skrócie określić tego lekarza - kompetentny, konkretny, godny zaufania, uprzejmy.
{'id': 18714, 'name': 'Koszalin'} Radiolog
                                       lekarz Aleksander Kaczmarek

lekarz Aleksander Kaczmarek

Radiolog, Specjalista USG

Gabinet USG lek. Aleksander Kaczmarek
Stanisława Wyspiańskiego 5/1
75-627 Koszalin

Lekarz bardzo kompetentny i miły, wszystko dokładnie tłumaczy. Badanie wykonane starannie I bez pośpiechu. Będę przychodzić na wizyty kontrolne.
Opinia dodana przez: Janina
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Karolina Żurek

lek. dent. Karolina Żurek

STOMATOLOGIA-BRYNÓW
Brynowska 86

Napisze tylko ze 2 lata po wizycie u pani Karoliny, moja 8 letnia obecnie córka mówi, ze chce iść znów do cioci Karoliny naprawić ząbki. Świetne podejscie do dzieci , uśmiech i serdeczność.
Opinia dodana przez: Kolon