Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne EURO DENT
ulica Kołobrzeska 39F
Super stomatolog. Leczyliśmy się u niej przez okres 2 lat :) Wszystkie zęby CUDO :) Miła, sympatyczna bardzo dobra stomatolog. Przyjmuje w EuroDencie w Gdańsku. Polecam!
Aleja Rzeczypospolitej 33
Wizyta w gabinecie doktora Mariusza Dudzińskiego w trzech słowach to: uśmiech, profesjonalizm i perfekcjonizm. Każdemu, kto chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa, polecam tę przychodnię. Pan doktor potrafi świetnie wyleczyć nie tylko zęby, ale i strach przed wizytami. Wszystkie zabiegi jakie przeszłam, były absolutnie bezbolesne, chociaż kiedy usłyszałam, że czeka mnie wycinanie dziąsła wokół ósemki i leczenie kanałowe innego zęba, chciałam dać nogi z fotela. Niebagatelne znaczenie prócz zdolności …
ALMED Przychodnia Stomatologiczna
aleja Grunwaldzka 142
Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEODENTICA"
Kartuska 149/4-5
Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117
Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Orzeszkowej 18 , gab18/20,22
Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Jestem bardzo zadowolony z wizyty.Miło profesjonalnie dr Migas z Baltmedu poleciłem znajomym i rodzinie.
ul. Podwale Staromiejskie 106
Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2 razy z potrzebą ekstrakcji zębów. Ma konkretne podejście do swojego fachu. Wyrywa dokładnie, szybko i bezboleśnie (posiada elektroniczne urządzenie do znieczulania) - zabieg jest na tyle dobrze robiony, że nie trzeba po nim stosować antybiotyku. Po zabiegu zawsze jest możliwość bezpłatnego przyjścia na obejrzenie i zmianę opatrunku. Nie zawyża kosztów leczenia. Gorąco polecam! :)
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24
Bardzo dobry lekarz. Miła, spokojna, troskliwa. Dba o samopoczucie pacjenta, nie ma przymusu. :) Polecam każdemu.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5
zdecydowanie polecam wizytę u Pani dr jeśli potrzebuje się leczenia ortodontycznego. Na każdej wizycie wszystko odbywało sie spokojnie, dokładnie, z uśmiechem na twarzy. Pai dr jest bardzo kompetenta i przy tym przemiłą osobą, zdecydowanie polecam :)
"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Garncarska 10/16
Byłam pewna obaw, jednak okazały się one bezpodstawne. Profesjonalne podejście! Wysokiej klasy specjalista! Zdecydowanie Polecam P. Elżbietę i Osowa Dental Clinic 👍
Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.
Polecam ! Lekarz który zaprasza na fotel, miły i jasno tłumaczy dalsze kroki. Ma doskonałe podejście do pacjenta. To była moja trzecia wizyta wiec nie był to jednostkowy przypadek. Widać, że jest na bieżąco w medycynie jak i w podejściu do pacjenta. To tak jakby otaczał opieką, a to chodzi u lekarzy! dlatego zamieszczam opinię z poleceniem dla innych. Lekarz któremu się chce, który widać że umie bo są efekty, …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Stefana Grota-Roweckiego 2a
Pani Dorota jest przesympatyczną osobą i wspaniałym Lekarzem! Leczę sie ponad rok ortodontycznie i jestem bardzo zadowolona. Widzę postępy w leczeniu i liczę na dobry wynik końcowy. Znakomite podejście do klienta, zero pazerności, zaangażowanie i życzliwość to cechuje lekarza Dorotę Wojde!. Bardzo Polecam Panią Doktor wszystkim pragnącym otrzymać fachową i rzetelną pomoc!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SKIM Gabinety Stomatologiczne FILIA 4
Romana Dmowskiego 9
Polecam, najlepszy lekarz - stomatolog jakiego wżyciu miałem przyjemność spotkać. Doświadczenie i profesjonalizm, kompetencja i empatia.