NZOZ Artdentis
ul. Tymienieckiego 25
Serdecznie polecam panią doktor wszystkim. delikatnie przeprowadza każde badanie i leczy skutecznie
Ars Medica s.c. Joanna i Grzegorz Mazur
Ptasia 5 m.5 (wejście od ul. Proletariackiej)
Fantastyczny człowiek i lekarz, konkretny, rzeczowy, i mega cierpliwy:) i zgadzam się w pełni z przedmówcami świetnie tłumaczy:) przy okazji planowania protetyki miałam szybki kurs fizyki :)))Naprawdę polecam! efekt naszej miesięcznej męki o moje zębiska powala na kolana chyba nikt nie przypuszczał , że wyjdzie to aż tak fajnie :)) teraz walczymy o zębole mojego dziecka i efekty też są fajne a przede wszystkim współpraca z maluchem:)I co ważne od …
1 - Jedynka
Wygodna 1
Profesjonalana obsługa zęby pasują jak ulał
STOMATOLOGIA Adam Michalski
Sierakowskiego 8/10
Doktorek naprawdę bardzo cierpliwy i wyrozumiały zna się na tym co wykonuje. Ząbki wyleczone a budżet domowy zbytnio nie ucierpiał.
Gabinet Dentystyczny Tomasz Żurawski
Wólczańska 23
Polecam. Wszystko tak, jak powinno być. Wizyty przebiegły sprawnie, bez czekania. Lekarz z dużą empatią i kulturą.
Gabinet Sylwia Wieteska
Wrocławska 20
Najlepsza na świecie ♡ Panicznie boję się dentysty ale wizyty u Pani Doktor są w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze. Na pewno nie zmienia Pani Doktor na żadnego innego dentyste! Gorąco polecam ;)
Stomatologia Medicover S-Dent Żeligowskiego
Stomatologia Medicover Łódź Cross Point
Ul. Rydza Śmigłego 20
JMC Medcyna i Stomatologia
ulica Złotno 34
Na co dzień mieszkam w Norwegii, ale z powodu panujących tam cen, zdecydowałam się znaleźć specjalistę od implantów i protetyki u nas w kraju i muszę powiedzieć, że nie żałuję!! Doktor od początku zrobił na mnie dobre wrażenie, bardzo kulturalny i serdeczny, budzi zaufanie, a za efekt końcowy chylę czoła! Mam most na implantach i kilka koron, estetyka na najwyższym poziomie, świetne dopasowanie kolorystyczne, wszystko wygląda bardzo naturalnie, za co …
NZOZ Medar Med Nowosolna
ulica Hiacyntowa 2
Rzadko można w dzisiejszych czasach spotkać tak zaangażowanego lekarza., dlatego ta w pełni uzasadniona bardzo pozytywna moja opinia. Polecam z Łodzi /Andrespola Pana Doktora nauk medycznych Przemysława Nowaka lekarza stomatologa ma ogromną wiedzę medyczną i stomatologiczną i dużą wieloletnią praktykę i doświadczenie zawodowe, stosuje nowoczesne stomatologiczne metody diagnostyczne ( opg, tk, rm) oraz leczenicze. W trakcie pierwszej wizyty , ocenia czy wada zgryzu Pacjenta nadaje się do leczenia nakładkami. Jeżeli …
Gabinet Stomatologii Rodzinnej
Elsnera 11 (blok 19)
Świetny lekarz, 100% profesjonalizmu. Pani Doktor jest niezwykle zaangażowana w pracę, troszczy się o swoich pacjentów jak o bliskie osoby. Do tego jest bardzo delikatna, tłumaczy co robi, u niej na fotelu nie sposób się bać. Mam pełne zaufanie do wiedzy Pani Doktor, umiała pomóc w sytuacjach gdy inni dentyści rozkladali ręce. Gorąco ją wszystkim polecam!
Oddział Manufaktura
Drewnowska 58
Chodzimy do dr Ewy z naszą trójką dzieci od pierwszego ząbka, za kazdym razem dzieci idą i wracają z uśmiechem. Dr Ewa zawsze pełna uśmiechu wita pacjentów, spokojna, cierpliwa z absolutnie cudownym podejściem do dzieci, posiada ogromna wiedzę, zawsze czujna i dbająca o dobro pacjenta. Z całego serca polecam!
ul. Wólczańska 234a
Od Pana Adama zawsze wychodzę uśmiechnięta. To stomatolog, do którego chodzi się bez strachu. Zawsze jest cierpliwy, uprzejmy i profesjonalny. Szczerze polecam.
Przychodnia
Prezydenta Gabriela Narutowicza 34
Lekarz bardzo konkretny , wszystko wytłumaczył. Zabieg przeprowadził szybko i komfortowo. Ma dużą wiedzę i dobrą rękę do leczenia pacjentów. Będę polecał każdemu kto potrzebuje bezbolesnego i miłego spotkania z dentystą. Łukasz