lek. dent. Maciej Błoński

lek. dent. Maciej Błoński

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

CM Babka Medica (Śródmieście)
Słomińskiego 19/517

Lekarz z powołania wchodząc do pana doktora pacjent zapomina o strachu i jest bardzo profesjonalnie leczony .Serdecznie polecam pana Macieja .
Opinia dodana przez: Wiesława
                                       lek. dent. Dawid Stenka

lek. dent. Dawid Stenka

Stenka Clinic
ul. Sejmu 4-letniego 2/172

Właśnie kończę 2 letnią przygodę korekty wady zgryzu. Osiągnięty efekt jest tym wymarzonym! Do tego każda wizyta to czysta przyjemność. Spokojnie,delikatnie,profesjonalnie.Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Natalia
                                       lek. stom. Dorota Zawodniak

lek. stom. Dorota Zawodniak

Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D

Do Pani doktor trafiliśmy przy okazji wizyty w Formmedzie u logopedy. I był to bardzo dobry wybór. Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bez zniecierpliwienia tłumaczyła nam jak zamierza leczyć dziecko, pokazywała co chce osiągnąć. To nie to co u innego ortodonty gdzie chodziliśmy poprzednio. A i dziecko ją bardzo lubi.
Opinia dodana przez: Hania W
                                       lek. dent. Magdalena Stec

lek. dent. Magdalena Stec

Gabinet Stmatologiczny MP-Dental
Aleja Zjednoczenia 1/225

Bardzo polecam. Bardzo miła dr. , przyjemna wizyta, bezbolesna, ceny przystępne, wypełnienie za 80zł :). POLECAM jest OK.
Opinia dodana przez: piotr11
                                       lek. dent. Bartosz Mulawa

lek. dent. Bartosz Mulawa

StomaCare
ul.Łucka 20 lok. uż. 21

Nigdy wcześniej nie trafiłam do tak wspaniałego stomatologa, jakim jest dr Bartosz Mulawa. Jego usługi stomatologiczne są na najwyższym poziomie. Nie trudno zauważyć, że w swoim zawodzie jest nadzwyczaj precyzyjny, konkretny, a przy tym wrażliwy i empatyczny. Cechuje go indywidualne podejście do pacjenta, udziela rzetelnych informacji, służy pomocą i radą. Dr Bartosz Mulawa zaproponował i podjął się leczenia zębów, które wydawały się „spisane na straty”. Dzięki zastosowaniu onlay mogę na …
Opinia dodana przez: Mariola W.
                                       lekarz Gustaw Baranowski

lekarz Gustaw Baranowski

Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Duchnicka 3

Świetny chirurg, który dokonał niemożliwego! Moja ósemka to był istny cud natury, którego usunięcia nie chciał podjąć się inny chirurg. Korzeń był tak wygięty, że praktycznie uniemożliwiał ekstrakcję. Po wizycie u dr Baranowskiego w Klinice Formmed okazało się, że jednak da się to zrobić! Pan dr jest aniołem, spokojnym głosem mówi co robi, a przede wszystkim wie co robi! Bezboleśnie i skutecznie usunął ósemkę i wszystko odbyło się bez problemu. …
Opinia dodana przez: MagdaB
                                       lek. dent. Tomasz Falkowski

lek. dent. Tomasz Falkowski

Wiktorska 8/2

Do doktora trafilem z polecenia znajomej mojej Mamy, która leczy się u niego całą rodzina. Doktor zrobił mi kilka implantów i odbudowe kosci. Wszystko to troche trwalo ale mam poczucie ze bylel (i jestem caly czas) w dobrych rekach. Podczas wizyty czuc ze ma duze doswiadczenie i wiedzie. Mila atmosfera, uprzejma obsluga i czysty gabinet. Polecam
Opinia dodana przez: Marek
                                       lek. dent. Emilia Włodarczyk

lek. dent. Emilia Włodarczyk

SMILE Stomatologia Emilia Włodarczyk
Tylżycka 11/113

Mój lekarz od pierwszej wizyty. Mam wyleczoną szczękę dzięki właśnie Pani Doktor wraz z ekipą.Wizyty są przyjemne, relaksacyjne, aż nie chce się wychodzić. Mimo zmian miejsca zamieszkania zawsze wracam i Państwu też polecam taką metodę. Pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Wewelsas
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Protetyk
                                       lek. stom. Dorota Przybysz

lek. stom. Dorota Przybysz

Protetyk, Stomatolog

Kartezjusza 2 lok.307

Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
Opinia dodana przez: Hania W
                                       lek. stom. Anetta Howorus-Bartoszcze

lek. stom. Anetta Howorus-Bartoszcze

Pani Ortodontka
ul. gen. R. Abrahama 12

lek. stom. Agnieszka Jaworska

Interdental AT Agnieszka Jaworska
ul. Reymonta 34 m 18

Z wyznaniem grzechu wyznam że kiedyś chodziłem ja moja cała rodzina do innego dentysty, lecz gdy miałem bardzo poważny problem z wrastającą, krzywo rosnącą ósemką ( tzw przekleństwo dentystów ) oraz leczeniem kanałowym szóstki Pani Doktor wytłumaczyła mi wszystko co będzie robiła, krok po kroku, natychmiast idealnie mnie znieczuliła, a samo leczenie to czysta przyjemność, bardziej skupiłem się na ciepłej rozmowie niczym z wieloletnią przyjaciółką, wszelkie problemy z zębami usunięte …
Opinia dodana przez: Grzegorz
                                       lek. stom. Ehtesham Beheshty Kazerooni

lek. stom. Ehtesham Beheshty Kazerooni

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny UŚMIECH ZDROWIA
Łowicka 23

Nie muszę sie długo zastanawiać, 5/5 pod każdym możliwym względem :) Wizyta bardzo konkretna, dr odpowiedział na wszystkie moje pytania i upewnił się, że plan leczenia jest dla mnie jasny. Bardzo szanuję takie podejście do pacjenta!
Opinia dodana przez: Patryk
                                       lek. dent. Ewa Robak

lek. dent. Ewa Robak

ul. Józefa Mehoffera 44/lok. U2

Do Dr trafiłam dzięki rekomendacji znajomych i nie zawiodłam sie. Poprzeczka moich wymagań była postawiona wysoko - szukałam lekarza także dla swoich dzieci. Udało sie. Polecam każdemu, kto szuka profesjonalizmu, zrozumienia pacjenta, rzeczowego i empatycznego podejścia. Ja wrócę i polecę dr Ewę jeszcze niejednokrotnie.
Opinia dodana przez: Barbara
                                       dr Paweł Fudalej

dr Paweł Fudalej

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Stomatologiczne
Słowackiego 25/2

Profesjonalnie, bezstresowo i empatycznie. Serdecznie polecam innym pacjentom gabinet dr Pawła Fudaleja
Opinia dodana przez: Alicja

lek. dent. Michał Sekura

Stomatologia Medicover - Wołoska
Wołoska 22A

Trafiłam do doktora przypadkiem po skierowaniu przez innego lekarza na wyrwanie 6, która miała rzekomo wywoływać duży ból który mi dokuczał. Doktor spojrzał na zdjęcie "to nie 6, to 8". Ząb wyrwany, szybko, bezboleśnie i się zdziwiłam, że to już. Ból minął. Na wyrwanie 6 przyszłam później i choć nie było już tak łatwo Pan Doktor szybko i profesjonalnie przeprowadził cały zabieg. Jak wyrywać to tylko u niego :)
Opinia dodana przez: Izabela
                                       lek. stom. Marzena Kupis

lek. stom. Marzena Kupis

Your Dentist
Grzybowska 2/32

Chce z calego serca polecić uslugi Pani Dr. Marzena Kupis. Bylam jej pacjentka. Uslugę wykonala perfekcyjnie i to na dodatek w przyspieszonym tempie. U mnie to byla specyficzna sytuacja bo czas naglił - to Pani Doktor ponad swoje możliwosci starala sie dokończyc powierzone dla Niej czynności. Praca - bardzo dokładna, rzetelna i nie mòwię terminowa, bo to przecież była ponadterminowa. Bardzo też miła i przyjemna obsluga. Ta też droga chce …
Opinia dodana przez: Stanislawa Ch.

lek. dent. Tomasz Rabiński

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Gabinet Stomatologiczny

Konkretny, doświadczony i profesjonalny chirurg. Uczciwe podejście, bardzo dobra atmosfera podczas zabiegów. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Malwina Molińska-Dróżdż

ulica Dzieci Warszawy 27A/89

Bardzo kiepska dentystka. Moim zdaniem musi się jeszcze uczyć a nie przyjmować pacjentów.Nie polecam! Bardzo źle wykonane leczenie zęba.

lek. dent. Bartosz Stańczyk

Stomatologia Medicover Plac Konstytucji