Sun Dental
Zdziarska 57a Warszawa
Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …
Lecznica Ginekologiczno - Położnicza
Fieldorfa 5 A
Dr Adam Orzeł jest profesjonalistą ,wręcz wirtuozem w dziedzinie protetyki stomatologicznej. Kompetencja, dokładne wyjaśnienie procesu leczenia i uprzejmość są znakiem firmowym tego lekarza. Szczerze polecam!
Warszawski Instytut Psychoterapii
Al. Niepodległości 54 lok. 27
Wszystko na najwyższym poziomie. Podejście bardzo profesjonalne z wyczuciem sytuacji, nastawienie Pani Doktor na rozwiązanie problemu zdrowotnego i wskazaniu działań profilaktycznych na przyszłość.
Uwielbiam panią doktor! Jest kompetentna, skupiona n apracy z pacjentem, tłumaczy proces leczenie - jest szczera, ustala program leczenia i mowi o kosztach uzasadniając je. Robilam u niej aparat ortodontyczny - jest wymagająca wobec siebei i wobec pacjenta, ona nie uznaje półśrodkow w leczeniu. Dostoswuje metodę argumentując jej konieczniość, a nie mowiąc np. "bo teraz tak się robi". Ma duże doswiadczenie .. to widać po tym jak pracuja z nią …
Awodent. Przychodnia lekarsko - dentystyczna
Łukasza Gołębiowskiego 2
Wyjątkowy specjalista, zawsze uśmiechnięty,empatyczny, przed każdym zabiegiem wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam wizytę u dr. Radwańskiego!
Pan Paweł to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Świetnie diagnozuje, leczy i zapobiega chorobom. Wszystko wytłumaczy, nie próbuje naciągnąć i zna się na swoim fachu. Chodzenie do niego to przyjemność. Zawsze w świetnym humorze, zna swoich pacjentów i martwi się o ich zdrowie. On pomógł mi wyprowadzić zęby na prostą :)
al. Stanów Zjednoczonych 23/14
I am very satisfied after the visit. Doctor Piotr is very communicative, kind, he explains the treatment in details and listens to the patient. I am definetely coming back again. I strongly recommend his service. Doctor extracted my wisdom tooth quickly and painlessly. He is very professional and speaks English. Jestem usatysfakcjonowana po wizycie. Doktor Piotr jest komunikatywny, mily, wyjaśnia, jak przebiegnie zabieg i słucha pacjenta. Na pewno jeszcze wrócę …
Poradnia Stowarzyszenia Profesjonalistów Psychoterapii i Psychoedukacji "Wspólna"
AL. ALEJA KOMISJI EDUKACJI NARODOWEJ 49/U-10
Witam. Także polecam, wizyty są przyjemnością u tej pani doktor, mam wyleczone wszystkie zęby, mam się zgłosić za jakiś czas na kontrolę, a na pewno skorzystam także z możliwości wybielenia zębów w tym gabinecie. Ufam na 100% i polecam.
Poradnia Rodzinna ZDROWIE
ul. Ludwika Kondratowicza 27 B
Lekarz z powołania, wszystko dokładnie wyjaśnia. Pełen profesjonalizm. Leczymy się całą rodziną już od wielu lat. Pani Doktor ma super podejście do dzieci. Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Do doktor Ani chodzę od wielu lat. Uratowała moje zęby po innym "stomatologu". Ma cudowne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromna cierpliwością i ma w sobie coś, co uspokaja tę panikara, która we mnie siedzi. Zawsze tłumaczy co będzie robić w danym momencie, proponuje różne rozwiązania, odpowiada obszernie na zadane pytania. Polecam całym sercem jeśli szukacie stomatologa z powołania.
Lecznica Stomatologiczna
ul. Grzybowska 37A
Ceny dobre uczciwe podejście. Dla mnie spoko. Mogę polecić. Jeszcze wrócę do Pani doktor jak coś będzie nie tak to też napiszę ;)
Promenadent - klinika stomatologiczna
Jana Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. U10
Rewelacyjny lekarz i osoba! Poradziła sobie z moi problematycznym zębem i szczegółowo wyjaśniła dalsze leczenie. Potrafi fantastycznie odstresować pacjenta. To lekarz kompetentny z tzw. "podejściem".
time for Dentist
Olbrachta 126
Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Gabinet Okulistyczny
Armii Krajowej 31
Jest rewelacyjna, wszystko jest wykonane i omowina jak bym chcial. Dlatego bardzo polecam P. Doktor Dentysta. Pozdrawiam