lek. dent. Katarzyna Kamińska-Jurczak

Grójecka 79 A/24

Panią Doktor poznałam w Luxdentica. Pani Doktor wyróżnia się wspaniałym podejściem do pacjenta, oraz ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać rodzicowi dziecka. Pełen profesjonalizm, rzetelna informacja, oraz miła atmosfera sprawia że mam pełne zaufanie do Pani Doktor. W chwili obecnej uważam że jest to najlepsza Profesjonalistka na rynku Polskim. Bardzo Dziękuje.
Opinia dodana przez: Izabela Ostrowska

lek. dent. Aleksandra Didik

Ortodonta, Stomatolog

Zimna 2/50

Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie - a wszystko to w tak drobnej i przemiłej osobie! Pani doktor "uratowała" moją córkę przed niepotrzebnym wyrwaniem dwójki mlecznej, co zalecała inna ortodontka. Na każdej wizycie wszystko tłumaczy, w strategicznych momentach przedstawia plan działania. Umie rozmawiać z młodym pacjentem, tak by dziecko też chętnie współpracowało i nie traciło motywacji do noszenia aparatu. Bardzo cieszę się, że tu trafiłyśmy. A moja 10-letnia córka mówi, że w …
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Marcin Aleksiński

Włodarzewska 55g lok. 3

Leczenie przebiegało w dobrej atmosferze i przez cały czas miałem komplet informacji na temat tego, co aktualnie dzieje się z moim zdrowiem. W pewnym momencie, pomiędzy wizytami, zacząłem odczuwać silny ból. Doktor Aleksiński przyjął mnie natychmiast. Okazało się, że mam nadwrażliwość na jedną z substancji standardowo stosowanych przy leczeniu kanałowym. Doktor wyczyścił jeszcze raz kanał i nałożył maść przeciwzapalną - ból ustąpił następnego dnia. Doktor Aleksiński nie wziął pieniędzy za …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Beata Karolczyk

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Kijowska 1

Wspaniały lekarz! Pani Doktor jest osobą o wysokich kompetencjach zawodowych i wysokiej kulturze osobistej. Dokonuje rzeczy dla innych stomatologów niemożliwych - tzw. trudne przypadki.

lek. dent. Joanna Solich

LEK -MED
ul. mjr. Henryka Sucharskiego 1

Moja córeczka po wizycie u innego dentysty, na myśl o gabinecie wpadała w panikę. Dzięki podejściu Pani Doktor udało się córeczkę namówić na wejście na fotel i zrobienie ząbka, co wydawało mi się rzeczą niemożliwą. Mała zadowolona, dla mnie kamień z serca. Z chęcią pójdzie na kolejną wizytę.

lek. dent. Paulina Kuźnicka

Słomińskiego 5/25

Fantastyczny lekarz, przesympatyczna osoba, a do tego niezwykle kompetentna. Od początku tłumaczy co i jakimi metodami należy leczyć, odpowiada na wszelkie pytania, cały czas się dokształca. Leczenie ortodontyczne u tego lekarza jest kompleksowe, sprawne, prowadzona jest pełna dokumentacja fotograficzna, sprzęt i materiały na najwyższym poziomie. Polecam gorąco!

lek. dent. Łukasz Marczak

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Makolągwy 21

kompetentny i bardzo szczegółowy. Rzetelnie wszystko tłumaczy, dązy do rozwiazania problemu a nie zaleczenia. Bylam dwa razy, ale sadzie ze zaczne korzystac z uslug dra już na stale
Opinia dodana przez: Karolina

Jacek Popiński

Niemcewicza 26

Najlepszy Stomatolog-Chirurg jakiego poznałem. Pełny profesjonalizm, wiedza i umiejętości. Zabiegi wykonywane z największą starannością a efekty utrzymują się bardzo długo bez konieczności ponownego odwiedzania. W moim przypadku nic się nie dzieje już od 22 lat a ząbki wyglądają jak by były wczoraj zrobione :-)
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Mateusz Stach

AestheticA
Kleszczowa 18

Miałem szczęście być leczonym przez lek. Mateusza Stacha w Centrum Diagnostyki i Terapii Onkologicznej w Katowicach (NU‑MED / UCK Katowice). Już od pierwszego spotkania dało się wyczuć, że mamy do czynienia z prawdziwym fachowcem: doskonale przygotowanym, pewnym swojej wiedzy, a jednocześnie niezwykle empatycznym i zaangażowanym lekarzem .

lek. dent. Dariusz Rojewski

Wąwozowa 31/28

Doktor Rojewski to już chyba wymierający gatunek lekarzy z taką troską o pacjenta, uczciwością, profesjonalizmem o najwyższym poziomie, przy tym klasa, ogłada, przyjazna atmosfera i cena, która nie zabija. Niestety doktor jest tak skupiony na pacjentach, że nie dba o wizerunek medialny a szkoda, bo takich oddanych lekarzach ludzie powinni słyszeć. Stomatolog od teraz nie będzie mi się kojarzył negatywnie, zero bólu, pochylenie się nad problem pacjenta, dbałość i szczegóły, …
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Adam Przewodowski

ul. Tadżycka 27

Państwo Przewodowscy to ludzie profesjonalni w każdym zakresie. Polecam każdemu, kto ma jakiekolwiek problemy stomatologiczne. Przyznaje najwyższe oceny. Lekarze tej przychodni zasługują na uznanie.

lek. dent. Paweł Krowiak

Chirurg stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Kartezjusza 2 lok.307

Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Paweł

lek. stom. Iwona Nasterska

Chirurg stomatolog

Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.

lek. dent. Dorota Kuśmierczyk

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Ludwika Waryńskiego 9

Lekarz profesjonalna w 100 procentach. Z niebywałym wyczuciem tego co robi. Pełna empatii i poświęcenia uwagi pacjentowi.
Opinia dodana przez: Zenon

lek. dent. Ewa Borowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.

lek. dent. Anna Zabokrzycka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej STOMATOLOGIA i ORTODONCJA "ORTO-FAN"
Jagiellońska 66

Wspaniala Fachowa i bardzo rzetelna Stomatolog.Bardzo dokladnie pracuje z zachowaniem higieny.Bywalam u Pani dr mieszkajac w Polsce i po kilkunastu latach wypelnienia ktore mi zakladala nadal szczelnie siedza.Kiedys mnie Niemiecki dentysta pytal kto mi robil zęby?Byl pod wrazeniem Super dokladnosci.Dziekuje Pani Aniu i Pozdrawiam z Bremen
Opinia dodana przez: Katarzyna Wintjens

lek. dent. Marek Grabowski

Turmoncka 22/U2C

Empatyczne podejście lek.Marka Grabowskiego do pacjenta powoduje, że usunięcie ( ekstrakcja) zęba przestaje być horrorem. Dziękuję😇

lek. dent. Katarzyna Kosowska-Mazurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B

Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Katarzyna Joniak-Guziewska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Perfekcja w każdym milimetrze zębów moich dzieci . Zastanawiam się jak one bez oporów siadają na ten fotel tortur ale to sprawia Pani Doktor Katarzyna . Zawsze uśmiechnięta i pełna balsamicznego działania na dziecięce charakterki . Polecam-rodzic