{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       dr Jan Walenko

dr Jan Walenko

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Na chybił trafił wybrałam lekarza bo na gwałt musiałam rwać 8. Wyrwałam u Pana Walenko cztery 8. W kolejce czeka także 9 (!) i podwójna dolna trójka (!!) - ale mnie szczęście kopnęło :) Pan jest przezabawny, sympatyczny, w 100% profesjonalny. Rwanie było przyjemnością. Polecam go wszystkim znajonym bo to rewelacyjny dentysta.

lek. dent. Anna Pensiek

SmileUp Stomatologia Anna Pensiek
Duracza 10

Kompetentna, dokładna, posiada dużą wiedzę nie tylko w dziedzinie stomatologii, ale i z zakresu medycyny ogólnej. Ogromna jej zaleta to fakt, że zajmuje się zarówno stomatologią zachowawcza jak i protetyką! Bardzo miła, delikatna, można polegać jej opini. Inni pacjenci też ją chwalą. Ja czekałam tydzień aby się do niej dostać, ale było warto.

dr Ksymena Sikora

Al. Jana Pawła II 61B/247

Bardzo sympatyczna Pani doktor. podchodzi kompleksowo do pacjenta doradziła najlepsze dla mnie rozwiązanie ( w innych gabinetach ta sama praca była drożej wyceniana). Polecam

lek. dent. Karolina Mołas

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Wiele dobrego moglibyśmy napisac o naszej Pani dr. Karolinie, jest wspaniałym lekarzem z powołania, ma duzo cierpliwości do dzieci , ząbki leczy solidnie , bez najmniejszych zastrzeżeń. Potrafi tak podejść dziecko , że nie czuje ono bólu. Uratowała ząbki naszego synka, po lekarzu który naciagnął nas finansowo a ząbków nie wyleczył. Dodam, również, że Pani dr. leczy również dorosłych i robi to fantastycznie wstawiała mi dwie (1) z koron pełnoceramicznych …

lek. dent. Agnieszka Słota

Chirurg stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20

Doświadczenie i precyzja razem z uprzejmością i uśmiechem w jednej osobie. Usuwanie ósemki przebiega sprawnie i bez większego bólu. Leczenie kanałowe również. Na miejscu jest RTG więc można sprawdzić co się dzieje z bolacym zębem. Naprawdę pewna ręka p. Agnieszki, przywróci piękny uśmiech. Polecam :)
Opinia dodana przez: Irek

lek. dent. Joanna Szydłowska

Ortodonta, Stomatolog

Piaskowa 6/1

Świetny lekarz, profesjonalny w każdym calu. Pani Doktor zapanowała nad problemem, z którym dotychczas odsyłano nas od Annasza do Kajfasza. Wytłumaczyła nam dokładnie na czym polega wada i zaproponowała leczenie, w tym operację, dziś jesteśmy już daleko za półmetkiem i tak naprawdę mogę polecić z całego serca. Nie jest tanio, ale jest bardzo dobrze.

lek. dent. Stanisław Jalowski

Książkowa 9D/lok. 9

Świetny stomatolog , który bardzo dobrze zna się na swojej pracy.Bardzo dobry kontakt z pacjentem , na bieżąco informuje o tym co będzie robił.Dokładny i delikatny, wizyty przebiegają bez stresu. Przy czym pana doktora charakteryzuje wysoka kultura osobista.Według mnie najlepszy lekarz stomatolog w Warszawie
Opinia dodana przez: Michał D.

lek. dent. Karolina Mikołajczak

Klinika Nowotworów Głowy i Szyi
Wilhelma Konrada Roentgena 5

Pani doktor Karolina jest prawdziwym profesjonalistą w swoim zawodzie fantastycznie znieczula wyleczyłam wszystkie zęby bez bulu ,jeśli ktoś się boi tak jak ja serdecznie polecam panią Karolinę
Opinia dodana przez: GRAŻYNA

lek. dent. Marcin Sorbian

Dental-Service Klinika Dentystyczna
Braci Wagów 4

Bardzo dobry fachowiec, delikatny i bardzo sympatyczny. Pierwszy raz jak szłam na wizyty wcale się nie denerwowałam. Wyleczył mi wszystkie zęby i bardzo się cieszę że do niego trafiłam. Najlepszy dentysta jakiego spotkałam!

lek. dent. Dorota Stańczak-Sionek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Borowego 5

Dziś kolejny raz byłam na wizycie u p. Doktor , która bardzo szczegółowo opowiedziała mi plan leczenia w tym przypadku leczenia kanałowego. Czułam się bardzo komfortowo wiedząc co po kolei mnie czeka. Bardzo profesjonalnie zostałam przeleczona. Polecam zarówno dorosłym jak i dzieciom panią Doktor !🥇

lek. dent. Urszula Miszczak

Przychodnia Lekarska
Dragonów 6a

Pełny profesjonalizm, życzliwość i zaangażowanie. Doświadczony i kompetentny lekarz. Kompleksowe podejście do pacjenta.

lek. dent. Wiktor Poczobutt-Odlanicki

Książkowa 9D/lok. 9

Polecam Pana Wiktora wszystkim ktorzy sie troche poca przed wizyta u dentysty. jestem pacjentka juz kilka lat i dzięki niemu strach przed dentysta mnie opuścił. Dostaje fachowe porady, rozsadne rozwiazania i solidna informacje o leczeniu. No i jest milo i nie nerwowo. Polecam serdecznie:-)
Opinia dodana przez: Katarzyna Christensen

lek. dent. Andrzej Mikłaszewicz

Izabelli 18/30

5 gwiazdek na 5 możliwych we wszystkich kategoriach w oparciu o wizyty odbyte na przestrzeni przeszło dziesięciu lat. Dałbym jeszcze w kategorii uczciwość - rzetelna diagnoza i fachowe wykonanie = efekt na lata. Stąd zresztą ta opinia - mam porównanie, bo z nastaniem pandemii musiałem korzystać z usług innego dentysty. Niebo a ziemia...
Opinia dodana przez: P

lek. dent. Anna Kolasa-Rączka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VILLA NOVA DENTAL CLINIC"
Marconich 3 lok. E

Przemiła,niezwykle kompetentna i profesjonalna Pani Doktor. Wspaniałe podejście do dzieci. Szczegółowe i wyczerpujące informacje na temat planowanego leczenia. Wizyty przebiegają bezstresowo, w spokojnej atmosferze. Polecam wszystkim, którzy oczekują fachowej pomocy w problemach otrodontycznych.

lek. dent. Katarzyna Labuda-Talkowska

ZOZ "MEGIDENT"
ulica Gagarina 32A/3

Najlepsza specjalistka w swoim fachu, obszerna wiedza i doświadczenie owocują znakomitymi wynikami, szkoda że odeszła z Piaseczna. Polecam tę stomatolog😉👍
Opinia dodana przez: Jarek

lek. dent. Wioletta Bielas

Przychodnia Lekarsko Stomatologiczna "AMODENT"
Dzieci Warszawy 29/U. X, XI, XII

Miałem przyjemność skorzystać z usług Pani Dr Wioletty Bielas w klinice Maestria przy ul. Karmelickiej 22 w Warszawie. Leczenie kanałowe zęba z użyciem mikroskopu. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalnym lekarzem, delikatna, empatyczna, dokładnie wyjaśniła sposób leczenia, efekty które zostaną osiągnięte, etapy jakie będą realizowane. Przed rozpoczęciem zabiegu została wykonana tomografia aby dokładnie zobrazować stan uzębienia i tego co będzie wymagało leczenia. Po kolejnych etapach zabiegu były również wykonane dodatkowe zdjęcia …
Opinia dodana przez: Paweł Kucharski

lek. dent. Dorota Strycharczyk

Al. KEN 26/U 08

Bardzo dobry, wykwalifikowany i doświadczony lekarz stomatolog, poza tym miła i taktowna osoba, traktująca pacjentów ze zrozumieniem.
Opinia dodana przez: Lucyna

lek. dent. Paweł Chojnowski

Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Wawer
ul. Korkowa 87

Dziękuję za profesjonalizm w Pana pracy,za dobre serce w podejściu do pacienta.Jest Pan najlepszym stomatologiem jakiego spotkałam..I Monika B.

lek. stom. Ewa Prażmo

Ortodonta, Stomatolog

MARDENT
ul. Kościuszkowców 23

Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.

lek. dent. Michał Leszczyk

Stomatologia Dr Pańczyk
Zapustna 36 lok.2

Bardzo polecam leczenie u Pana Dr Leszczyka. Przyjął mnie po awaryjnym podtruciu zęba do leczenia kanałowego. 2 wizyty mega sprawnie, super profesjonalnie. Podejście konkretne i wspierające, musiałam w ciągu jednego m-c zrobić zęba i umówiliśmy się na każdą wizytę które pojawi się w kalendarzu. Kontakt SMS ekspresowy i telefoniczny w przypadku konieczności zmiany terminu. Preparatów widziałam że nie żałował wcale (mam już historię z dentystami więc wiem jak to wygląda). …