lek. dent. Wioleta Sekula

al. Grunwaldzka 62/1A

Profesjonalistka-rzetelna,fachowa,cierpliwa... wzór dla innych,zmanierowanych lekarzy. Indywidualne podejście do pacjenta,troska,oraz przyjazne usposobienie zasługują na najwyższą ocenę...
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Radosław Małkowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Kartuska"
Kartuska 63/65

Wyjątkowy lekarz! Bardzo dobre podejście do pacjenta, pomocny w trudnej sytuacji, pomógł mi nawet w niedzielę. Dziękuję Panie Doktorze!

lekarz Łukasz Woś

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Lekarz godny polecenia, miły, uprzejmy. Ze zrozumieniem tłumaczy przebieg operacji jak i udziela wszelkich informacji już po przebytej operacji.
Opinia dodana przez: Hanna

mgr Elżbieta Regina Wenzel

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny Elżbieta Regina Wenzel
Kowalska 3/8

Bardzo polecam, wnikliwa, ciepła pani psycholog, mądry psychoterapeuta -wyszedłem dzięki terapii z ciemnej nocy depresji. Potrafi zmotywować do walki o siebie i pracy - z sesji na sesję. Chodziłem wiele tygodni i było warto.
Opinia dodana przez: Antoni
tak to już jest, że kiedy się szuka, w końcu znajduje. Euzebiusz też szukał bardzo długo i gotów był zrezygnować. Pani dr Hanna Badzio-Jagiełło pomogła i nadal wspiera. Od wielu lat jestem Jej pacjentką, te 3000 znaków, to znacznie za mało, by napisać opinię o tak wspaniałym lekarzu, człowieku, który w pewnym momencie staje się kimś więcej niż tylko lekarzem w standardowej relacji lekarz z jednej strony biurka, pacjent z …
Opinia dodana przez: Hania

lekarz Grzegorz Szreder

ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Andrzej Klukowski

ulica Wileńska 44

Bardzo kompetentny, sympatyczny i wyrozumiały lekarz. Świetne podejście do dziecka z autyzmem. W rankingu 6/5 gwiazdek Wojtusia. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Wojtuś

lekarz Jarosław Sova

Otolaryngolog

ulica Wileńska 44

Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

dr n. med. Andrzej Betlejewski

Laryngolog

al. Grunwaldzka 212 (Company House

Bardzo dobry specjalista laryngolog. Polecam z calego serca. Kompetentny i bardzo grzeczny człowiek.

prof. dr hab. n. med. Waldemar Narożny

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Gen. De Gaulle'a 3/2

Serdecznie polecam Profesora, zwłaszcza, że doświadczyłam wizyt u różnych "specjalistów"...Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta ale przede wszystkim zrozumienie i skuteczna pomoc to główne zalety.
Opinia dodana przez: mirosław

lekarz Cezary Płatkowski

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr

lekarz Marta Gruchała-Niedoszytko

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!

lekarz Beata Błaszczyńska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ORTOPEDIA"
ulica Oliwska 62

Jestem zachwycona podejsciem pani doktor do pacjenta. W bardzo przystepny sposob zostalam poinformowana o mojej chorobie i o sposobie jej leczenia. Pani doktor uwaznie wsluchuje sie w informacje jakie przekazuje pacjent i stosownie do nich ustala sposob leczenia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Adam Stencel

Dr Ewa Semetkowska-Jurkiewicz - diabetolog
ul.Rajska 10 lok.63

Wyjątkowy lekarz ktory po 11 latach walki z bezpłodnością pomógł nam cieszyć sie upragniona ciążą! (Jestem w 30 tyg.ciąży)wszystko jest ok!Nigdy nie potraktował naszych obaw i pytań za bezsensowne...bardzo jesteśmy mu wdzięczni!!!
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marina Morskaya

Lekarz rodzinny

Startowa 1/gab.14

Moja kochana pani doktor...przemila nie ma problemu z niczym ...mozna porozmawiac pytac zawsze odpowie na pytania pocieszy i skieruje gdzie trzeba....
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Marta Oller

Hematolog, Internista

Oddziały Szpitalne
al. Zwycięstwa 31/32

Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka
Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela

lekarz Tomasz Dembski

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24

Przyszłam do pana doktora z bólem kolan. Kazda wizyta w miłej atmosferze, bardzo dokładna, szczegółowo opisana i wytłumaczona. Do tego dokładna i trafna diagnostyka. Teraz czas na rehabilitację. Dziękuję i pozdrawiam pana doktora :)

lekarz Anna Limon-Sztencel

NZOZ Caritas Archidiecezji Gdańskiej
Fromborska 24

Pani doktor jest świetnym psychiatrą. Ma ogromną wiedzę i długoletnie doświadczenie, co pozwala jej wydać trafną diagnozę. Kontakt z Panią doktor Limon jest zawsze ciepły i serdeczny, a jej śmiech zarazliwy - człowiek nie może doczekać się następnej wizyty. Kulturę osobistą, pasję i profesjonalizm słychać w każdym zdaniu. GORĄCO POLECAM!!!