Niepotrzebnie przez rok chodziłem do różnych dziwnych specjalistów ortopedów aż trafiłem na dr Tomasza Górala z CDM Medix we Wrocławiu na Grabiszyńskiej 37. Nareszcie jestem zadowolony. Doktor skutecznie leczy, jest rzeczowy, spokojnie i dokładnie wyjaśnia skąd biorą się moje bóle. Ustawił mi leki tak że nareszcie zacząłem odczuwać ulgę. Polecam

Miałem połamaną nogę po wypadku . Gdyby nie doktor to miałbym duży problem; a tak moja noga dzięki doktorowi została uratowana . polecam!!!!!!!!!!!!!!!1

Mój problem z kontuzją kolana cały czas trwał, zaczęło mnie to już wkurzać, poszedłem na konsultacje, później w końcu odbyłem porządną rehabilitację i na reszcie problem się skonczylł . polecam pana doktora

Super specjalista prawdziwy lekarz z powołania, trafne diagnozy, regularne badania, w razie wątpliwości można zadzwonić zawsze doradzi. -TOMEK

PAN DOKTOR GÓRAL TO NAJLEPSZY ORTOPEDA !!! JEST ŚWIETNY, O WSZYSTKO MOŻNA GO ZAPYTAĆ, PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU I POCZUCIE HUMORU. W 100% POLECAM!!!

Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Pan doktor jest dokladny, delikatny, wyjasnia wszystkie watpliwosci pacjenta. Uprzejmy,cierpliwy, punktualny! Super doktor! -J. Grabska

Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką pana doktora. To bardzo dobry specjalista oraz człowiek. Jest życzliwy w stosunku do każdego pacjenta, zawsze uśmiechnięty i nigdy nie odmówi pacjentowi rozmowy. Polecam bo to bardzo dobry specjalista! Aga Tomczyk

Świetny, kompetentny, przy tym bezinteresowny i bardzo oddany lekarz. Podejście do pacjenta... brak mi słów, po prostu super. Nie życzę nikomu jakichkolwiek urazów, schorzeń. Jeżeli jednak coś się zdarzy, to z całą odpowiedzialnością polecam konsultacje u Pana Doktora Górala :-)

Bardzo dobry specjalista, dziekuję z calego serca, postawil moja mame na nogi.Teraz chodzi jak osiemnastka i bez bolu. Pozdrawiam serdecznie.

Profesjonalista. Przeprowadził mi dwie operacje. Od nich zależała moja dalsza sprawność -groziła mi niewładność ręki. Dzisiaj ręka świetnie funkcjonuje. Dziękuję