Tomasz Małkiewicz

3,7
3,5
3,6
3,7

PANA DOKTORA MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ POZNAĆ KILKANASĆIE LAT TEMU W TRAGICZNEJ DLA MEGO SYNKA SYTUACJI ,KTÓRY NIESTETY NIE PRZEŻYŁ ............,ALE WALCZYŁ O MOJE ŻYCIE ,CO SIĘ UDAŁO ! WRAZ ZE SWOJĄ ŻONĄ [RÓWNIEŻ GINEKOLOGIEM ] OTOCZYLI MNIE TROSKLIWĄ OPIEKĄ I WSPARCIEM DUCHOWYM.DO TEJ PORY NIE PÓJDĘ DO INNEGO LEKARZA JAK P.DOKTOR LUB PANI DR. MAŁKIEWICZ . DZIĘKUJĘ .

można na niego liczyć. ma dobrze wyposażony gabinet i był dla mnie troskliwy.

można na niego liczyć. ma dobrze wyposażony gabinet i był dla mnie troskliwy.

2,0
4,0

Dziwią mnie niektóre komentarze, tak bardzo zachwalające pana doktora. Dla mnie naprawdę bez rewelacji, prowadzi moją ciążę i mimo że dla mnie jest nijaki nie chcę już zmieniać lekarza prowadzącego. Tak naprawdę ma kiepskie poczucie humoru a co więcej nie potrafi nic wyjaśnić, jest to dla mnie bardzo denerwujące bo nosząc w sobie nowe życie chciałabym wiedzieć co dokładnie dzieje się wewnątrz mojego ciała. Szczerze NIE POLECAM!!!

super lekarz polecam wszystkim:)wizyta u tego lekarza nie jest stresująca a wręcz przyjemna.Jeżeli chodzi o skierowania na jakie kolwiek badania nie ma z tym najmiejszego problemu.

Nie chcę pisać komentarza-więc nie napiszę

Nie chcę pisać komentarza-więc nie napiszę

4,0

Jestem w 35 tygodniu ciąży i przez cały czas jej trwania chodzę na wizyty do doktora Małkiewicza. Nie mogę nic złego o Nim napisac poniewaz nie oszczędza na badaniach dla kobiet w ciąży. Najmniejszy problem tłumaczy i stara się wytłumaczyć wszystko nawet dwukrotnie. Czuję sie bezpiecznie i czekam na synka:)

Naprawdę bardzo polecam tego lekarza. Jest bardzo kompetentny, bardzo szczery i zaangażowany w swoją pracę. Nie znam takiego drugiego ginekologa, który tak potrafi zaangażowac się w swoją prace i poswięcic pacjentowi tyle czasu. Mam porownanie, bo prowadzil moją drugą ciązę - takiej opieki do samego rozwiazania nie doswiadczylam od innego ginekologa.

JEST FANTASTYCZNYM SPECJALISTĄ.POMÓGŁ W PRZYJŚCIU NAŚWIAT DWÓJCE MOICH DZIECI(TRUDNE CIĄŻE).MAM DO NIEGO BEZGRANICZNE ZAUFANIE,NIGDY W ROZMOWIE NIE DAŁ ODCZUC ŻE TO ON TU JEST MĄDRZEJSZY,MÓWIĘ MU O TAKICH RZECZACH O KTÓRYCH NIE MÓWIĘ NAWET KSIĘDZU,MA ZAWSZE TYLE CZASU ILE TO TY POTRZEBUJESZ,NIE OSZCZĘDZA NA BADANIACH,GORĄCO POLECAM

Bardzo dobry fachowiec, pomógł przyjść na świat dwójce moich dzieci i to z pełnym sukcesem, duży plus dla doktora Małkiewicza za szczerość jeśli coś jest nie tak

Każda wizyta jest miłym spodkaniem,nie stresuję się że idę do ginekologa..Ufam mu i wieżę że wie co robi..