Certyfikowany psychoterapeuta | Specjalista psychoterapii uzależnień
Członek Polskiego Towarzystwa Terapeutów TSR | Trener osób z ADHD
Jeśli zmagasz się z uzależnieniem, kryzysem …
Certyfikowany psychoterapeuta | Specjalista psychoterapii uzależnień
Członek Polskiego Towarzystwa Terapeutów TSR | Trener osób z ADHD
Jeśli zmagasz się z uzależnieniem, kryzysem emocjonalnym, trudnościami w relacjach lub czujesz, że utknąłeś w miejscu — możesz otrzymać profesjonalne i konkretne wsparcie. Od wielu lat pomagam osobom, które chcą realnej zmiany w swoim życiu.
Jestem certyfikowanym psychoterapeutą oraz specjalistą psychoterapii uzależnień. Specjalizuję się w pracy z osobami…
Do terapii podchodziłem z dystansem, ale szybko poczułem, że jestem w dobrym miejscu. Dużo spokoju, empatii i konkretnego wsparcia. Pomogło mi to lepiej zrozumieć siebie i poukładać kilka ważnych spraw. Jestem wdzięczny za tę pomoc i szczerze polecam każdemu, kto potrzebuje życzliwej, profesjonalnej przestrzeni do pracy nad sobą.
Na terapię trafiłem trochę z przypadku, ale dziś wiem, że to była jedna z lepszych decyzji. Tomek ma rzadką umiejętność łączenia profesjonalizmu z dużą normalnością i spokojem. Przy nim łatwiej mówić o trudnych rzeczach, nawet tych, które długo się omijało. Nie daje gotowych recept, tylko pomaga samemu zobaczyć sens i kierunek. Z czasem zauważyłem więcej stabilności i pewności siebie w codziennych sprawach. Spotkania są konkretne, ale jednocześnie bardzo ludzkie. Czuję, że to proces, który naprawdę coś we mnie porządkuje.