Prywatny Gabinet Urologiczny Marcin Kochanowicz
Opolska 20a
Przychodnia Specjalistyczna
Żołnierska 18a
Olsztyn
Naprawdę godny polecenia i świetny chirurg.Operowal mojego syna gdy naprawdę były nikłe szanse na zachowanie jego męskości Pan dr dokonał cudu mimo że stan był beznadziejny i musial poprawiac po innym lekarzu co zapewne nie bylo proste.Rozwazny i nie podejmuje pochopnych decyzji lekarz któremu można zaufać i powierzyć swoje dziecko.Jestesmy wdzięczni dziękujemy.
Poradnie Specjalistyczne
Mariańska 4
Olsztyn
Dzień dobry , Odbyłam dwie wizyty u Pani doktor .Pani doktor czytała na głos wyniki moich badań tłumacząc mi na bieżąco o co w nich chodzi i czym mam się martwić.Szczegóło opowiedziała o dalszym leczeniu odpowiadając przy tym na moje pytania .Bardzo poleceń Panią doktor .
Od wielu lat badam się u Pana doktora i jestem zadowolony. Udziela fachowej i wyczerpującej informacji o stanie mego zdrowia, nie traktuje mnie jako pacjenta przedmiotowo. Nie jestem lekarzem ale mam zaufanie i wiem, że zostałem rzetelnie przebadany. Polecam innym takiego konkretnego i fachowego lekarza. Kazimierz Rzeczkowski z Olsztyna.
GABINET STOMATOLOGICZNY "NARKODENT" CEZARY BIZON
Wioślarska 4
Olsztyn
Bardzo kompetentny lekarz, który z uwagą poświęca czas na przebadanie pacjenta. Prywatna wizyta rozwiała wszystkie moje wątpliwości, a dodatkowo doktor profilaktycznie przebadał moje nerki mimo, że nie tego dotyczyła moja wizyta.
Przychodnia Specjalistyczna Nr 18
Ratuszowa 4
Olsztyn
W przychodni powinien przyjmować pacjentów a w piątek go wcale nie było i w poniedziałek rano też nie i nie raczy poinformować o tym pacjentów.
Al. Wojska Polskiego 61/2