{'id': 36264, 'name': 'Stalowa Wola'} Urolog

Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Al. Jana Pawła II 13F
Stalowa Wola

Mam bardzo duże zaufanie do doktora, bo leczyłam się u niego już wielokrotnie. Za każdym razem mogłam liczyć na bardzo ciepłe przyjęcie i bardzo profesjonalną diagnozę. Bardzo cenię sobie uprzejmość oraz to, że za każdym razem poświęcane jest mi tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu i wyganiania z gabinetu.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Magdalena Trepińska-Brymora

Diabetolog

Staszica 18
37-450 Stalowa Wola

P.Dr. jest lekarzem o dużej znajomości wykonywanego zawodu Leczenie i kontakt to sama przyjemnośc,nic dodać nic ująć.Polecam z całego serca tego lekarza.
Opinia dodana przez: SZCZEŚNIAK STANISŁAW

lekarz Bartłomiej Balak

37-450 Stalowa Wola

Bardzo dobry lekarz chirurg . Wykonywał u mnie operację na jelitach . Wszystko w najlepszym porządku . . Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Elwira Piłat

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Indywidualne podejście do Pacjenta. Duża cierpliwość i dokładność. Trafna diagnoza i świetne wskazówki dot. dalszego leczenia. Rzadka kultura osobista, spokój i empatia.
Opinia dodana przez: Andrzej K.

lekarz Zenon Zymróz

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Lekarz prowadził moją pierwszą ciąże od 30tc oraz obecnie prowadzi od początku moją drugą ciąże.(obecnie 37 tc). Opieka, podejście i zaangażowanie lekarza zasługuje za pochwałę. Człowiek zawsze pomocny, kompetentny. Zawsze przyjmuje pacjentki z uśmiechem na twarzy. Wizyta przebiega w miłej atmosferze, dzięki czemu nie ma żadnych stresów. Odpowiada na wszytskie pytania, wątpliwości. Obecnie w 2 ciąży cały czas kontroluje stan zdrowia oraz wysyła na badania, bardzo jestem zadowolona z ich …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Łukasz Piotrowski

37-450 Stalowa Wola

Bardzo polecam dr Piotrowskiego, nie znam drugiego takiego lekarza, słucha z uwagą co się do niego mówi, bardzo cierpliwy, empatyczny człowiek. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem co przekłada się na bardzo dobry efekt leczenia. Takich lekarzy nam trzeba . Gdyby na NFZ przyjmowali tylko tacy lekarze bylibyśmy pionierami nie tylko w Europie ale i we świecie.
Opinia dodana przez: Barbara

Małgorzata Kozioł

Lekarz rodzinny, Pediatra

37-450 Stalowa Wola

Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.

lek. dent. Tomasz Cubera

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej T.G.C. Dentyści
Krzywa 58
37-450 Stalowa Wola

Jeden z najlepszych i,, ludzkich,, lekarzy dentystów na jakiego trafiłam. Pełen profesjonalizm nie tylko Pana Tomasza ale i całego personelu w tutejszej placówce. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Rafał Wiktor

37-450 Stalowa Wola

Miałam przyjemność z Panem doktorem podczas wizyty z synkiem na pogotowiu,bardzo sympatyczny i miły ,dokładnie przeprowadza wywiad z rodzicem i tłumaczy co na co przepisuje . Polecam,oby wszyscy lekarze byli tacy na świątecznej I nocnej opiece w szpitalach.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Storrada Grabińska-Ujda

ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
37-400 Stalowa Wola

Wspaniała lekarz i cudowna osoba. Pani doktor dla której nie liczy się jedynie pieniadz ale zdrowie pacjenta. Dostępna w każdej swojej możliwej nawet prywatnej chwili, z cierpliwością i oddaniem pomaga ludziom dojść do zdrowia. Bez Pani doktor w moim życiu -prawdopodobnie nie pisalabym już tej opinii, gdyż choroba zabrała mi wszystko -radosc życia, pracę która lubialam ,oraz codzienne normalne funkcjonowanie. Pani doktor Storrada jako jedyna nie poddała się w walce …
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Eliza Walawska

Internista, Reumatolog

gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola

Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,

lekarz Paweł Zaremba

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Powiatowy Szpital Specjalistyczny w Stalowej Woli
Staszica 4
37-450 Stalowa Wola

Proszę usunąć telefon bo należy on do osoby prywatnej w żaden sposób niezwiązanej z tym lekarzem. Adres też jest nieprawdziwy

lekarz Teresa Maziarz-Puchalska

Przychodnia Nr 2
Popiełuszki 2
37-450 Stalowa Wola

Byłem pod opieką pani doktor od 1995 do 2006 roku gdy pracowała w Szpitalu w Stalowej Woli. Mam zaawansowaną wieńcówkę Dzięki jej opiece mogłem uprawiać tyrstykę rekreacyjną. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem doprze sprwującym opiekę medyczną. Niestety polityka redukcyjna specjalistów prowadzona przez obecnądyrekcję spowodowała, że stradciłewm dostęp do fachowej opieki medycznej. Ta polityka dotyczy również lekarzy innych specjalności. Taki jewt efekt gdy placówką medyczną zarządza AGRONOM a nie MEDYK.
Opinia dodana przez: pisiman52

lek. dent. Katarzyna Dąbkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej emDENTIKA s. c.
al. Jana Pawła II 13/210
37-450 Stalowa Wola

Jest Bardzo Super Leczy Bez Boleśnie czasami Zaboli Przy Wierceniu Ale Ma Dobry Sprzęt Nie Nie Narzekam
Opinia dodana przez: Michał Szczuka
Lekarz godny polecenia, dokładny, kompetentny,z powołania.Pacjent z N.D.

lek. dent. Tomasz Szeląg

Tadeusza Sochy 19
37-450 Stalowa Wola

Świetny dentysta, bardzo miła osoba, uprzejmy, spokojny, godny polecenia, idealny dla dzieci! Kompetentny i doświadczony.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Wilczyński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Bardzo dobry lekarz. Udroznil mi żyły w kończynach dolnych. Udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Dziękuję bardzo .

lek. dent. Bogusława Braszak

ul.okulickiego 1c/17
37-450 Stalowa Wola

Lekarz z powołania, świetna, wesoła atmosfera, fachowa praca. Gorąco polecam wszystkim, tym małym i dużym!

lekarz Emanuela Turlewicz

ul. Adama Mickiewicza 13
37-450 Stalowa Wola

Pani doktor nie dość że piękna to i bardzo mądra i bardzo dobra. Poświęca bardzo dużo czasu swojemu pacjentowi. Wspaniale tłumaczy krok po kroku na temat leczenia. Nie ma lepszego dermatologa. Leczenie dobiera idealnie dzięki czemu można się cieszyć wspaniałymi efektami wizualnymi jak i komfortem psychicznym.Jest wspaniała. Oby było jak najwięcej takich lekarzy jak Pani doktor z prawdziwego powołania .
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Bożena Wodka-Micał

Andersa 6
37-450 Stalowa Wola

Pani Doktor Bożena Wodka-Micał to bardzo kompetentna i zaangażowana pediatra. Podczas wizyty wykazała się dużą wiedzą medyczną, dokładnie zbadała dziecko i szczegółowo wyjaśniła diagnozę oraz zalecenia. Ma świetne podejście do małych pacjentów – jest spokojna, cierpliwa i budzi zaufanie zarówno u dzieci, jak i u rodziców. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, bez pośpiechu. Zdecydowanie polecam Panią Doktor jako lekarza godnego zaufania.