lekarz Violetta Balicka

4,1
3,8
4,1
3,9

Otrzymałem fachową pomoc, oraz dokładne testy alergiczne. Pani doktor bardzo miła i rzeczowa. Polecam !!!

Nie rozumiem negatywnych opinii o pani doktor , dlaczego są anonimowe...? Bardzo miły lekarz, córka od początku bardzo polubiła panią doktor. Po testach wykonanych na zlecenie pani doktor trafnie dobrane leki. Szczerze polecam, szczególnie dla dzieci.

Bardzo miły lekarz z dobrym podejściem do dzieci. Testy zrobione dokładnie . Trochę mało czasu na konsultację ( pani doktor ma sporo pacjentów), ale pomimo tego wszystko dokładnie zostało wytłumaczone. Dopiero po wizycie dowiedzieliśmy się od czego córka ma wysypkę na buzi, a wcześniej dermatolog leczył ja metodą prób i błędów. Świetny lekarz , szczególnie dla dzieci.

Bardzo dociekliwa Pani doktor. Diagnoza trafna po dobrze wykonanych testach. Po pierwszych lekach nie było poprawy, jednak pani doktor nie dała za wygraną. Zmieniła leki i poprawa natychmiastowa. Teraz mogę normalnie funkcjonować. Polecam.

Bardzo kompetentny, dociekliwy lekarz. Chodziłam wcześniej z synem do innego alergologa, którego leczenie nie przyniosło efektów. Pani doktor poleciła wykonanie dodatkowych testów, zmieniła leki i nareszcie syn może normalnie funkcjonować. Polecam panią doktor Violettę Balicką.

Byłam z synem u Pani doktor Violetty, bardzo kompetentny lekarz z dobrym podejściem do pacjenta. Zlecone testy, dobrze dobrane leki . Odkąd pani doktor znalazła powód złego samopoczucia syna i zastosowaliśmy się do zaleceń syn jest radośniejszym dzieckiem. Z przyjemnością polecam panią doktor.

Bardzo miła i kompetentna osoba na właściwym miejscu, lekarz o bardzo dobrym podejściu do pacjenta. Dziecko wyszło z wizyty bardzo zadowolone, nie bało się testów, cała wizyta przebiegła spokojnie.

Pani doktor bardzo uprzejma, trafnie dobrała testy, przy testach skórnych wyszły dziecku alergie na kurz w domu, Pani Doktor zleciła jeszcze badania krwi które potwierdziły diagnoze, po wyeliminowaniu alergenów z domu dziecko, przestało kaszleć, leki dobrze dobrane. Super specjalista polecam

Nie polecam!!! Z takim podejściem jak Pani doktor do nas podeszła ... I o to że dziecko ma uczulenie (nie wiadomo na co) bo pani doktor nawet nie skierowała na żadne badania obwiniła mnie jako matkę.

Bardzo jestem zniesmaczona wizytą u Pani doktor (wizyta prywatna), nie dosyć że błędna diagnoza podawanie kilku leków naraz "a nóż się uda", może pomoże (dziecko niczym królik doświadczalny) ,najpierw że to alergia a była już wcześniej potwierdzona badaniami, na tej samej wizycie kolejna diagnoza może to jednak infekcja, dodam że poza wysypką dziecko nie miało innych objawów. Po kilku dniach telefon do Pani doktor objawy nadal bez zmian więc kolejna maść do smarowania i stwierdzenie Pani doktor że ona nie wie co to jest i ona już nie ma na nas pomysłu, może byśmy się wybrali do dermatologa może on coś poradzi. Najważniejsze że kasa wpadła za wizytę, chyba nie na tym polega leczenie zwłaszcza z takim "doświadczeniem"
Zostaliśmy sami z problemem radź sobie sam pacjencie. Zdecydowanie nie polecam Pani doktor.

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay statlastseen stat