Jestem lekarzem zajmującym się ortopedią i traumatologią narządu ruchu.
Ukończyłem Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie.
Obecnie pracuję w Klinice Bio Ortopeda – …
Jestem lekarzem zajmującym się ortopedią i traumatologią narządu ruchu.
Ukończyłem Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie.
Obecnie pracuję w Klinice Bio Ortopeda – Terapie Biologiczne, Oddziale Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu w Nowej Soli, na Oddziale Urazowym Szpitalnego Oddziału Ratunkowego, w Państwowym Ratownictwie Medycznym oraz gabinecie lekarza Rodzinnego. Przyjmuję również pacjentów w Poradni Ortopedycznej.
Należę do Polskiego Towarzystwa Ortopedycznego i Traumatolo…
Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi Wojciechowi Janczewskiemu za profesjonalne przeprowadzenie skomplikowanej operacji mojej kostki oraz za niezwykle empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor to wybitny specjalista i cudowny człowiek – życzliwy, bardzo uważny i otwarty. Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Jak powiedział św. Jan Paweł II: „Człowiek jest wielki nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Z pełnym przekonaniem polecam.
Jak powiedział św. Jan Paweł II:
Z pełnym przekonaniem polecam.
Polecam z całego serca pan doktor pomógł mojemu mężowi w poważnym schorzeniu kręgosłupa niech dobry Bóg mu wynagrodzi w zdrowiu polecam wszystkim kto cierpi i niema nadziei bo lekarze nie potrafią postawić diagnozy a co dopiero pomóc lekarz który kocha to co robi potrafi wysłuchać i doradzić jest tam również młody rehabilitant bardzo uzdolniony posiada w rękach cud i pani w rejestracji która z serdecznym usmi
Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pan Wojciech to rzetelny lekarz, przeprowadził wywiad, obejrzał nadgarstek bardzo dokładnie i przeprowadził dodatkowe badania w celu wyjaśnienia przyczyny bólu. Wyjaśnił mi temat leczenia tej przypadłości. Z pewnością wrócę tu w razie potrzeby.