Bardzo dokładny w tym co robi. Od rejestratorek wiem, że szkoli się we Włoszech i w Niemczech. Ręka sprawna, materiały stomatologiczne z "górnej półki", ceny usług powyżej średniej ale nie najwyższe jak na Warszawę. Polecam dr Wojciecha Krajewskiego i Klinikę "TRIODENT".
Świetny dentysta, dokładny aż do przesady. Dwie godziny na fotelu troche męczące ale masz pewność, że wszystkie problemy są perfekcyjnie rozwiązane.Doktor w leczeniu używa materiałów "z górnej półki". To wszystko nie mało kosztuje ale warto."Triodent to świetna przychodnia, dobrze zorganizowana i zarządzana, świetni fachowcy.Gratuluję właścicielom przychodni i personelu.
Nareszcie ktoś podszedł do mojego uzębienia w profesjonalny sposób. Cieszę się,że trafiłem do tego lekarza. Leczy mnie od jakiegoś czasu według ustalonego planu leczenia. To niesamowite,że można w taki sposób podjeść do leczenia.Kompleksowo i starannie,dbając o szczegóły i problemy o których nikt z dentystów wcześniej nie spostrzegł,i wszyscy mówili że nie widzą problemu. Bardzo dobry profesjonalny specjalista. Polecam serdecznie.
Myślałam,że nie spotkam już stomatologa,który lubi to co robi i jest pasjonatem.Żądza wiedzy i nowych doświadczeń.Przeuroczy Doktor Krajewski taki jest.Zresztą wszyscy lekarze Trodentu są niesamowici i profesjonalni.To opinia nie tylko moja,ale tych znajomych,którym poleciłam klinikę.Gorąco polecam!!!
patrzy tylko na pieniądze, zarozumiały, duże mniemanie o sobie
patrzy tylko na pieniądze, zarozumiały, duże mniemanie o sobie
Świetny lekarz. Świetnie leczy zęby kanałowo w mikroskopie. Moja lekarka skierowała mnie do niego na leczenie bo oni ona ani 3 poprzednich lekarzy nawet nie chciało się podjąć leczenia mojej 7ki. Doktor zrobił mi ją szybko i z pełnym sukcesem. Gorąco polecam pana doktora. Swietny specjalista.
Polecam Yrio-Dent, lekarzy tam zatrudnionych, a przede wszystkim najsympatyczniejszego Doktora Wojciecha, ma złote ręce, inteligentny, wie czego rząda sobie pacjent. Uśmiech mam teraz "laryngologiczny" od ucha do ucha".
Polecam usługi Pana Dr Wojciecha Krajewskiego, to świetny specjalista, "Trio-Dent" to świetna również przychodnia stomatologiczna w której pracuje.Pan Doktor to profesjonalista "w każdym calu".Inplanty, które mi wykonał to "mistrzostwo świata". Od pacjentów wiem, że szkoli się za granicą, bywa często w Szajcarii.Człowiek niezmiernie delikatny, uśmiechnięty, życzliwy.Podobno pochodzi z rodziny lekarskiej, obycie z medycyną ma we krwi. Tak trzymać dalej Panie Wojtku.
niesamowity człowiek,świetny specjalista!! całą rodziną chodzimy do niego! polecam gorąco ;)
niesamowity człowiek,świetny specjalista!!
całą rodziną chodzimy do niego! polecam gorąco ;)
Niezwykły człowiek,profesjonalny,dokładny i oddany,chciałabym żeby zawsze mnie leczył.