Pełen profesjonalizm, wyjaśnienie objawów oraz zalecenie dalszych kroków. Przyjazna atmosfera. Sympatyczna Pani doktor.
Wyjątkowo arogancka, niesympatyczna, nieprzyjemna, nie nadaje się do pracy z ludźmi- a już na pewno nie z chorymi! Nie polecam! Zero empatii i kultury.
Pani doktor nie powinna mieć kontaktu z ludźmi! Arogancka, bezczelna, atmosfera w gabinecie tak strasznie upokarzająca dla człowieka, że chyba gorzej poczuć się nie można. Jeśli ma się problemy w życiu osobistym, nie powinno się przelewać tego na pracę, a tym bardziej na ludzi. Byłam świadkiem jak Pani doktor wręcz krzyczała na obsługę rejestracji! Co by ta osoba nie zrobiła, czy w pracy jesteśmy po to aby ktoś na nas krzyczał? Wyzywał? Wstyd! Jako pacjent odczułam takie samo podejście, jakbym była „obsługiwana” za karę. Nie polecam!
Byłam na wizycie z moim synkiem, pani doktor była niezwykle nieprzyjemna, nerwowa, łapała nas za słowa, wprowadziła tak nieprzyjemną i stresującą atmosferę że mój syn rozpłakał się.Pani doktor zaczęła nas szantażować że nie skończy badania, ze to my ja atakujemy i że za chwilę sama się rozpłacze. Później pani doktor próbowała ratowac sytuacje/ opowiadajac fachowo o stanie zdrowia, jej wiedza jest szczegółowa i szanuje jej zacięcie lekarskie jednak uważam ze pouczanie pacjentów nie należy do jej kompetencji. Badanie trwało długo, było nieprzyjemne, stresujące a wręcz upokarzające zarówno dla mnie jak i mojego syna. Wyszliśmy zszokowani zachowaniem pani doktor, przez długi czas po wizycie nie mogliśmy przestać o niej mówić i myśleć. Absolutnie odradzam wysylnie do tej lekarki dzieci, moze lepiej poradza sobie dorośli o mocnych nerwach, bo trzeba przyznać że wiedzę ma ogromną i na pewno badanie przeprowadza kompetentnie.
Pani doktor owszem punktualna, rzeczowa, ale bardzo formalna, nieprzyjemna i niekomunikatywna, do tego stopnia że chciałam jak najszybciej wyjść z gabinetu i nawet nie zadałam żadnego pytania odnośnie wyników badań. Będę omijać szerokim łukiem.
W żaden sposób nie mogę odnieść się do kompetencji lekarza. Informacje były przekazywane podczas badania w sposób zdawkowy i być może konkretny ale zupełnie niezrozumiały dla mnie - pacjenta bez wiedzy medycznej. Pani doktor mówiła co widzi na obrazie nie tłumacząc przy tym co to oznacza. Niestety sposób przyjęcia mnie w gabinecie, ton, przewracanie oczami i wzdychanie skutecznie zniechęciło mnie do zadawania jakichkolwiek pytań. Dbając o swoją kondycję psychiczną postanowiłam podziękować i wyjść z gabinetu nie wdając się w dyskusję z kimś kto traktuje pacjenta bez szacunku z pozycji wyższości (nie wiem z jakiego powodu).
Pani Doktor życzę więcej empatii.
Z takim poziomem chamstwa trudno spotkać się w miejscach, które wręcz nie narzucają minimum kultury osobistej. A to miejsce i kontakt z ludźmi ciężko doświadczonymi cierpieniem domaga się tego stukrotnie. Nie zakładam gorszego dnia tej osoby. Zalecam omijać jak najszerszym łukiem i wymazać z listy godnej zerknięcia!!! Ta osoba nie powinna mieć do czynienia w pracy z jakąkolwiek istotą ludzką!!!!
Ta osoba nie powinna mieć do czynienia w pracy z jakąkolwiek istotą ludzką!!!!
Byłam, doświadczyłam, dlatego taka opinia. Dzisiaj pacjent to klient dlatego oczekuje miłej obsługi.
Zgodzę się z opinią, że jako lekarz nie powinna leczyć i diagnozować ludzi. Lekarz nieuprzejmy.arogancki i niegrzeczny w stosunku do pacjenta. NIE POLECAM. Dziwna osoba.
Zgodzę się z opinią, że jako lekarz nie powinna leczyć i diagnozować ludzi.
Lekarz nieuprzejmy.arogancki i niegrzeczny w stosunku do pacjenta. NIE POLECAM.
Dziwna osoba.
Pani doktor Zuzanna Kaszycka jest bardzo dobrym lekarzem , konkretna, wszystko jasno wytłumaczy. Trafiłam do niej w Onkologicznej Przychodni przy Szpitalu Wolskim. Wcześniej przez 2.5 roku miałam tam takiego lekarza przez którego zrezygnowałam z leczenia.Niestety ból tylko na pół roku pozwolił mi na przerwę.Trafiłam do Pani Zuzanny i czuję że jestem pod bardzo dobrą opieką..Mieć zabieg przeprowadzony przez Panią doktor to czysta przyjemność.Dziękuję z całego serca i widzimy się za rok na wizycie kontrolnej.