Statystyki:
liczba lekarzy: 31822
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
ŚWIRGOŃ, stomatolog, Kęty, małopolskie, bryndal, stomatolog, torun, otręba, stomatolog, Kowalewo Pomorskie, Sterańczak, chirurg stomatolog, Racibórz, śląskie, Szymański, urolog, kujawsko-pomorskie, maksoń, Mielec, klar, Mielec, Mielec, andrzej marchel, Warszawa, mazowieckie, anna kamińska, Warszawa, mazowieckie, michalski, małopolskie, piwowarczyk, Darasz, Lachowicz, Lechowicz, rudzinska
lekarz Andrzej Poziemski
5.0
Liczba opinii:
Anonim 87.205.195.211
Komentarz:
przemiły, kompetentny lekarz. Bez problemu przyszedł na wizytę domową do dziecka. Wizyta domowa nie była najtańsza (120zł), ale warto było. ;) POLECAM |
Koszt: niepodany
17/12/11 12:11
Anonim 89.68.16.106
Komentarz:
naprawdę polecam tego lekarza,znajomość zagadnienia,fachowe podejście do pacjęta,konkretny jeśli chodzi o informację. |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
10/12/11 03:14
Anonim 79.191.18.173
Komentarz:
Polecam pana dr, nie jedna osoba mi go polecała, ma super podejście do dzieci i do rodziców, zawsze wysłucha, doradzi, a ponadto jest przesympatycznym człowiekiem :) nie ważne czy jest niedziela, czy są święta, zawsze odbierze telefon i zawsze pomoże, a jak sam nie może przyjąć pacjenta bądź nie może przyjechać poleci innego dobrego lekarza. Z tego co wiem to i niektórzy dorośli się u niego leczą ;) |
Koszt: 70 zl
07/03/11 08:36
Anonim 94.42.16.251
Komentarz:
To najlepszy lekarz pod słońcem. Stawia trafne diagnozy a leki, które dobiera zawsze pomagają. Jest cierpliwy i bardzo miły w stosunku do dzieci. Bada szczegółowo i drąży temat choroby. Wypytuje o wszystkie dolegliwości. jak do tej pory nie spotkałam lepszego lekarza do małych dzieci a miałam do czynienia z róznymi pediatrami. Polecam Go wszystkim zatroskanym o zdrowie swoich pociech rodzicom. |
Koszt: 100 zl
28/02/11 15:00
Anonim 109.94.242.90
Komentarz:
Chodzę do dr Poziemskiego ze swoimi dziećmi już od dawna. Tylko on pokazał jak prawidłowo masować brzuch przy kolce niemowlęcej i przepisał leki, które były naprawdę skuteczne. Leki, które dobiera zawsze są trafione - nie zdarzyło się tak, żeby leczenie się przeciągało. Jest rzeczowy, ale przy tym miły i serdeczny. Mogę go polecić z czystym sumieniem. |
Koszt: 70 zl
25/02/11 16:50
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów