Ewa Mężyk

4,49275362319512345
23 opinie

Ginekolog

Średnia ocena lekarza

Kompetencje
4,3/5
Kompleksowość podejścia
4,3/5
Tłumaczenie choroby i leczenia
4,6/5
Ilość poświęconego czasu
4,6/5
Uprzejmość
4,8/5
Godny polecenia
4,3/5
Średnia:
4,5512345
23 opinie

Opinie pacjentów

Beata

18.01.2014
11:52
12345
5,0/5
  • 5
    Kompetencje
  • 5
    Tłumaczenie choroby i leczenia
  • 5
    Uprzejmość
  • 5
    Kompleksowość podejścia
  • 5
    Ilość poświęconego czasu
  • 5
    Godny polecenia

Wspaniała Pani Doktor. Oddana swojej pracy i pacjentkom, serdeczna, kompetentna, starająca się zawsze wszystko dokładnie wytłumaczyć jeżeli coś budzi wątpliwości. Poświęca tyle czasu ile trzeba nie ogranicza się do tzw. 5 min. Jest to Lekarz godny polecenia do prowadzenia ciąży jak i do standardowych wizyt. Jest to lekarz, który praktykuje w szpitalu na Zaspie.

Anonim

16.07.2013
08:44
12345
1,8/5
  • 1
    Kompetencje
  • 2
    Tłumaczenie choroby i leczenia
  • 5
    Uprzejmość
  • 1
    Kompleksowość podejścia
  • 1
    Ilość poświęconego czasu
  • 1
    Godny polecenia

Bardzo mila owszem, tu się zgodzę i polecam wszystkim paniom lubiącym mile pogawędki i komentarze na temat mody. Radze natomiast unikać pani doktor jeśli chodzi o prowadzenie ciąży. Bardziej zainteresowana tym co masz na sobie niż objawami i wynikami z którymi przychodzisz. Podczas ciąży trafiłam do szpitala pod koniec pierwszego trymestru, lekarze byli zdumienie ze do tej pory nie mam jeszcze założonej karty ciąży i ze lekarz prowadzący nie zlecił jeszcze podstawowych badan. Nie chce tu wytykać wieku pani doktor bo znam wielu młodych i kompetentnych lekarzy, może to bardziej chodzi o niedojrzałość do zawodu i odpowiedzialności jaka na nim spoczywa.

Anonim

14.05.2013
10:50
12345
5,0/5
  • 5
    Kompetencje
  • 5
    Tłumaczenie choroby i leczenia
  • 5
    Uprzejmość
  • 5
    Kompleksowość podejścia
  • 5
    Ilość poświęconego czasu
  • 5
    Godny polecenia

Jestem pacjentką Pani dr. Ewy Mężyk.Pani dr.jest dokładna, rzeczowa, profesjonalna- lekarz z powołania.Zastanawia mnie negatywna opinia z dnia 16.12.11, 0pinia z 09.04.13. oraz komentarz z dnia 09.04.13. do opinii dnia 09.01.13.Kiedy przeanalizowałam te wpisy doszłam do wniosku,że pisała ta sama osoba, która jest przesiąknięta nienawiścią, wydaje się Jej że zna się na wszystkim a szczególnie jest ekspertem z zakresu ginekologii i położnictwa.Nie zdaje sobie sprawy, że swoimi wpisami naruszyła godność osobistą lekarza, anonim nie chroni Jej od odpowiedzialności karnej. Zasugeruję Pani Doktor, aby wystąpiła wobec tej Pani na drogę prawną.

Anonim

10.04.2013
19:41
12345
5,0/5
  • 5
    Kompetencje
  • 5
    Tłumaczenie choroby i leczenia
  • 5
    Uprzejmość
  • 5
    Kompleksowość podejścia
  • 5
    Ilość poświęconego czasu
  • 5
    Godny polecenia

Bardzo miła kobieta (a to jednak ważne przy tak intymnej dla kobiety wizycie ;P ).Miałam problem z brakiem miesiączki po odchudzaniu i dzięki leczeniu po 6 miesiącach miesiączka wróciła.Pani doktor wszystko mi dokładnie wyjaśniła i zbadała, nie kazała sie denerwować.Wcześniej byłam u innej lekarki (prywatnie) ktora skieorwała mnie na drogie badania i nie dała gwarancji czy te wystarcza, a jak zapytałam "co jeśli nic te badania nie wykazą?" to odp " to bedziemy sie bawic dalej" .Dla tej Pani widocznie moje pieniądze to niezła zabawa(dr Chwastek)

Anonim

09.01.2013
20:58
12345
5,0/5
  • 5
    Kompetencje
  • 5
    Tłumaczenie choroby i leczenia
  • 5
    Uprzejmość
  • 5
    Kompleksowość podejścia
  • 5
    Ilość poświęconego czasu
  • 5
    Godny polecenia

Miła, inteligentna, kompetentna, dokładna i dociekliwa, skromna, uprzejma,do każdej osoby podchodzi indywidualnie,uczuciowa i delikatna,chociaż jest młodą lekarką polecam każdej kobiecie, najlepiej młodej przyszłej mamie do prowadzenia ciąży. Myślę, że sprawdzi się w swojej specjalizacji u każdej pacjentki... Mam nadzieje,że kiedyś będziemy przyjaciółmi... Pozdrowienia i Polecam.

display statlastseen stat