lek. med. Anna Matyja

4,9
4,9

Lekarka z doświadczeniem, kompleksowe podejście. Skuteczne leczenie. Mogę z czystym sumieniem polecic innym.

Lekarka spokojnie wszystko wyyłumaczyła, delikatne badanie, poprawa po leczeniu. Dobry kontakt. Polecam.

Bardzo kompetentna specjalistka, diagnoza została postawiona szybko, wytłumaczono mi fachowo i dokładnie specyfikę mojej wady wzroku, badanie przebiegło w miłej atmosferze

Jestem zadowolona z wizyty, lekarka kompetentna, wszystko wyjasniła. Jednocześnie dobry kontakt z lekarką. Polecam

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, badanie przeprowadzone dokladnie. Lekarz kompetentny, kontaktowy.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Otrzymałam fachowe i precyzyjne informacje na temat swojej wady wzroku, dokładnie zostałam zdiagnozowana. Polecam lekarkę, także ze względu na wysoką kulturę osobistą.

Polecam, wizyta przebiegła sprawnie, w sposób konkretny został mi wytłumaczony przebieg leczenia. Pani doktor bardzo sympatyczna, kompetentna, ze współczuciem do pacjenta.