lekarz Bartosz Sławiński

PCZ
F. Ceynowy
Kartuzy

W 2024 r. mialam usuniecie faldu brzusznego u Pana doktora Sławińskiego jestem bardzo ale to bardzo zadowolona bardzo polecam i dziekuje Panu i całemu zespolowi za pomoc przed i po operacji

dr Paweł Nawrocki

Szpital Wojskowy w Gliwicach
Gliwice

Bardzo dobry chirurg, super podejście do pacjenta, przed operacją wytłumaczył mi jak to będzie robione, miałem duże obawy bo to moja czwarta operacja przepukliny brzusznej. Ale w końcu mój brzuch wygląda tak jak powinien, czyli bez widocznej "PIŁKI" na brzuchu. Operację miałem w listopadzie 2025
Opinia dodana przez: Mirosław

mgr Andrzej Tyczyński

Przychodnia
Aleja Wolności 1A
63-500 Ostrzeszów

Bardzo kompetentny lekarz. Szybka diagnoza. Miły konkretny. Najlepsza opieka. Polecam Pana Doktora w 100% .

lek. dent. Anna Chalimoniuk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Stomatologiczna "KADENT"
Kombatantów 8
67-100 Nowa Sól

Witam ja tez rwałam u pani Doktor zęby i wcale nie bolalo bylo szybko i bezbolesnie:-)a znieczulenie (niestety)trzyma pare godzin :-)Polecam
Opinia dodana przez: ......

Andrzej Przedpełski

ul. Zielona 1b
82-300 Elbląg

Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Życzliwy, konkretny i kompetentny.Nieprzyzwoitością wydaje się podawać , od ilu lat leczę się u Pana doktora ja i moi bliscy. Mogę polecić z czystym sumieniem.

lekarz Wojciech Piaskowski

Stomatolog, Urolog

Klinika Baltica
al. Grunwaldzka 82 (centrum Manhattan)

Bardzo dobry lekarz poświęca czas pacjętowi , przegląda dokumentację Medyczną stara się pomóc a nie tylko odbębnić dzień w pracy
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Marek Drabik

CENTRUM MEDYCZNE ART-MEDICA MAREK DRABIK
ul. ŁABĘDZKA 38
Gliwice

Pierwszy raz zetknąłem się z tym lekarzem w Mikołowie w 2001 roku. Rzadko chodziłem do dentysty bo nie sprawiało mi to żadnej przyjemności. Trafiłem na pana doktora z polecenia sąsiadki. Na pierwszej wizycie lekarz dużo mówił, ciągle gadał co tam robi i po co. Opanowany, szczery, nic nachalnego. Efekt super, żadnego silnego bólu, a jeśli coś miało boleć to lekarz uprzedzał. Niesamowicie dokładny i pedantyczny w tym co robi. Potem …
Opinia dodana przez: 601508797

lek. dent. Jadwiga Siedlecka

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul. Szymanowskiego 18c/1
75-547 Koszalin

Pani doktor spóźniła się na wizytę 40 min. Biegała po swoim mieszkaniu (nad gabinetem). Weszła bez słowa przepraszam. Przyszłam skonsultować jeden problem. Pani mówiła w kółko o tym samym, często nie na temat aż zeszło 40 min. Niczego konkretnego się nie dowiedziałam. Skasowała 50 zł, bo jak stwierdziła poświęciła mi sporo czasu. Na koniec powiedziała, że zęba trzeba obejrzeć pod mikroskopem. Najśmieszniejsze jest to, że umawiając sie na wizytę, pytałam …
Opinia dodana przez: anonim
Pan Doktor Marek Smotrzyk . bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta i bardzo dokładnie wykonuje swoją pracę jeden z najlepszych stomatologów u jakich byłem. Przyjmuje na NFZ oraz w gabinecie prywatnym , w Chrzanowie. SZCZERZE POLECAM PANA DOKTORA !!!!

dr n. med. Michał Paliga

Stefana Batorego 18
Bytom

Bardzo sympatyczny lekarz. Wszytsko wytlumaczone, szybko i sprawnie. Duze doswiadczenie zawodowe. Polecam

lek. dent. Beata Jońska

Łanowa
Włocławek

To zdecydowanie najlepszy stomatolog w mieście, od lat jestem pacjentką Pani Beaty, Niezwykle miła, przyjemna, bardzo kompetentna i fachowa. Pracuje na bardzo dobrym sprzęcie.

lek. dent. Katarzyna Bugaj-Zielińska

Barbackiego 44 G
33-300 Nowy Sącz

Kompletnie nie polecam. Syn pomad 3 lata nosił aparat chociaż już nie musiał tylko po to żeby kasę wyciągnąć. Wizyta prawi po nic a kasę trzeba było płacić. Dodatkowo nie kazała usunąć ósemek i teraz krzywią się zęby od nowa. Co to za specjalista. W porównaniu do drugiego dziecka który miał u innej ortodonty i po półtora roku gorsze zęby wyprowadziła. Z Daleka od Katarzyny Zielińskiej. I nie wiem skąd …
Opinia dodana przez: Majka

lekarz Krzysztof Klawonn

Chirurg ogólny, Ortopeda

os. Kopernika 5/12
83-200 Starogard Gdański

Miałam wyznaczony termin kwalifikacji do operacji stawu biodrowego. Przyjął mnie Pan Dr Krzysztof Klawonn i po zbadaniu, oraz krótkiej rozmowie, zostałam zaskoczona wyznaczonym terminem. Tego dnia dostałam długo wyczekiwane skierowanie do Sanatorium. Nie wiedziałam jaką podjąć decyzję. Pan Dr Krzysztof Klawonn ma świetne podejście do pacjenta. Jest bardzo miły i życzliwy. Oznacza się wysoką kulturą osobistą i szacunkiem do drugiego człowieka. Miałam świadomość, że trafiam na wspaniałego i wyjątkowego specjalistę …
Opinia dodana przez: Teresa K.

lek. dent. Agnieszka Bakies-Gortat

Lux-Dent
Sieradzka 14 B
98-220 Zduńska Wola

Z całego serca polecam Panią doktor. Dziękuję za profesjonalną opiekę, zaangażowanie, stały kontakt w razie potrzeby. Leczenie delikatne, bezstresowe, wszystko dokładnie wyjaśnione. Polecam zabieg wybielania zębów u Pani doktor- również na najwyższym poziomie 🙂
Opinia dodana przez: Martyna

Cezary Fryca

Protetyk, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
62-200 Gniezno

Lekarz godny polecenia, szybko i profesjonalnie zajął się moją niepełnosprawną żoną na wizycie domowej. Człowiek pełen empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka. Gorąco polecam usługi Pana doktora.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Mariusz Ciurla

ulica Kasprowicza
33-100 Tarnów

przed laty-korzystałam (ja i moja rodzina) -z pomocy pana doktora... -Do tej pory wspominam bardzo pozytywnie i pod każdym względem . teoretycznie -super-!!a praktyka pokazała że załozone plomby jak i leczenie-przetrwały bez komplikacji, do dzisiejszego dnia-a minęło bardzo wiele lat . Polecam z całą odpowiedzialnością....i wyrażam wdzięczność za okazywaną nie jeden raz pomoc .

lek. dent. Maciej Maciejewski

Zakład Opieki Zdrowotnej Gminy Grudziądz
Mały Rudnik 51
86-302 Mały Rudnik

Naprawdę polecam! Dentysta cierpliwy, wykonuje pracę niezwykle delikatnie i profesjonalnie. Uprzejmy, wizyta bardzo przyjemna. Dziękuję za pomoc w uratowaniu mojego zeba z opresji! Kolejna wizyta u Pana Doktora - 10/10!

Violetta Duży

Krupińskiego 47 / 6
Lubin

Prawdziwy profesjonalista i ciepły, cierpliwy człowiek. To połączenie cech sprawia, że jest godnym polecenia lekarzem.

dr n. med. Marek Tramś

Chirurg ogólny, Ortopeda

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof

Michalina Korzenecka

ul. Strzelecka
84-200 Wejherowo

Szczerze i z pełną odpowiedzialnością nie polecam. Pani Korzenieckiej mówię nie . Zjada ją rutyna i zbyt pewność siebie . Żle znosi uwagi pacjenta .
Opinia dodana przez: Jolanta