lek. dent. Anna Burzyńska

Kościuszki 64 A
62-030 Luboń

Chodzę od lat i polecam, profesjonalnie, sprawnie i miło. Nigdy nie było żadnych problemów, plomby ładne i długo się trzymają.

lek. dent. Kamilla Przywecka

Różana 6
62-040 Puszczykowo

Jedyny lekarz stomatolog który ma podejście do każdego pacjenta spokój profesjonalizm i opieka nad pacjentem który tak jak ja po traumie z dzieciństwa gdzie bałem się dentysty ona uczyniła coś czego człowiek by się nie spodziewał co pozwoliło mi znowu zaufać i strach zniknął. Jeżeli ktoś by mnie spytał o stomatologa w Puszczykowie to naprawdę polecam to osoba która zaopiekuje się tak jak wlasna mama swoim dzieckiem
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Joanna Szałkowska-Sobczyk

Kard. Wyszyńskiego 52
64-100 Leszno

Bardzo polecem Panią Doktor - jest miła, cierpliwa i dokładna. Wyrwała mi siódemkę. Nic nie bolało i nie miałam żadnych komplikacji pozabiegowych.

lek. dent. Joanna Skrzypczak

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Gabinet Stomatologiczny Joanna Skrzypczak Przyjazna Stomatologia
inna Poznańska 15
64-000 Kościan

Świetne podejście do pacjenta.Pani doktor poświęciła mi dużo czasu. Wizyta przebiegała w miłej i komfortowej atmosferze.
Opinia dodana przez: N.

lek. dent. Izabela Śliż-Różańska

Nr 405a
37-311 Wola Zarczycka

Super stomatolog ze świetnym podejściem do pacjenta. Od lat chodzę do niej na wizyty i serdecznie polecam.

lek. dent. Ewelina Wójcicka

Rejtana 9
35-326 Rzeszów

Bardzo rzetelna i specjalistyczna opieka. Cały proces leczenia przedstawiony przejrzyście. Człowiek jedzie na kolejne konsultacje z uśmiechem na twarzy. Przy awariach bez problemu pacjent zostaje przyjęty bez kolejki. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. stom. Jarosława Kaczmarek-Wysocka

Stomatologia Jarosława Kaczmarek-Wysocka
Langiewicza 19/9

Polecam! dziewczyny są super najlepsze medyczna opieka jaką miałam! Boję się dentystyów, a atm nie boli i mam super usmiech.
Opinia dodana przez: anusia

lek. dent. Daniel Mazur

80A
32-813 Uście Solne

Dr. Daniel to profesjonalista, przyjemny gość i bardzo dobry stomatolog ale nie ma się co dziwić ,z taką asystentką:) no i za razem żoną to można cuda działać Pozdrawiam:)
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Jarosław Kurek

Gazaris 6
32-700 Bochnia

bardzo dobry lekarz polecam!:) świetne podejście do pacjenta i problemu uczciwe i profesjonalne stawianie diagnozy ceny bardzo przystępne!!!!! POLECAM!!!!!!
Opinia dodana przez: władysława

lekarz Wojciech Gdowski

Równa 12

W majówkę byłam z 6 letnią dziewczynką u Pana Wojciecha. Pierwszy raz była u lekarza z urazem ręki i pierwszy raz miała wykonywane rtg. Pan Wojciech był bardzo serdeczny, otwarty i cierpliwy w kontakcie z dzieckiem, dzięki czemu ma bardzo dobre wspomnienia. Tym samym nie obawia się już tego rodzaju wizyt i badań, co bardzo dużo znaczy dla nas, ponieważ znajduje się ona w spektrum autyzmu - w przyszłości, jeśli …
Opinia dodana przez: Aldona

lek. dent. Aleksandra Guzy-Świrska

gen. Madalińskiego 27 lok. 49
07-410 Ostrołęka

Dobra solidna Pani stomatolog.Leczę zęby na NFZ w przychodni NZOZALERGO-DENT na Madalińskiego i jestem zadowolony z jakości wykonywanych usług stomatologicznych.
Opinia dodana przez: JERZY

lek. dent. Joanna Gibińska

Sasanki 1
05-509 Józefosław

Wspaniała, niezwykle kompetentna, a jednocześnie delikatna Pani Doktor, budząca zaufanie natychmiast, z wielką kulturą. W jej rękach każdy twój ząb będzie odpowiednio leczony, a ty z radością pójdziesz na następną wizytę.

lek. dent. Elżbieta Ławniczak

Kosynierów 18/2
05-800 Pruszków

Pani dr Pierzynowska jest najlepszym lekarzem .Leczę się u dr od czternastu lat i nigdy nie zrezygnuje. Miła , profesjonalna, skuteczna , bezkompromisowa w leczeniu .Gabinet jest świetnie wyposażony w najnowocześniejszy sprzęt potrzebny do leczenia .Wiedza i doświadczenie Pani dr sprawiły doskonałe efekty.Mam piękne zęby i pokazuje je wszystkim często uśmiechając się. Bardzo dziękuję Pani dr !
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Marzena Janas

Osiedle XXX-lecia 8
57-402 Nowa Ruda

Pani Doktor jest osobą o bardzo dużej empati dla swoich pacjentów i doskonałym stomatologiem. Protetyka na b. wysokim poziomie jak i leczenie dorażne oraz zachowawcze. Wysoka kultura osobista.Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. dent. Joanna Uchman-Golik

Pułaskiego 26
66-200 Świebodzin

Doskonała specjalistka. Godna zaufania i polecenia. Zawsze wszystko wyjaśni z najmniejszymi szczegółami. Ma wspaniałe podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: Sebastian

lek. dent. Marta Gontarewicz

Budowlanych 7B/22
66-016 Łężyce

Umówiłam się na wyrwanie zęba, gdyż stomatolog u którego zwykle leczyłam nie chciał się podjąć ze względu na problemy barkiem. Wyrywane miałam już 3 zęby u innych lekarzy i bywało bardzo ciężko, czasem nawet 1,5h. Tutaj wizyta trwała 15 minut. Kompleksowo i fachowo, byłam przerażona, ale wszystko Pani doktor odpowiedziała wszystko co i jak będzie wyglądało, omówiła każdy etap i po kilku minutach było po wszystkim. Polecam.
Opinia dodana przez: Klaudia

lek. dent. Beata Kołodziejska-Drobiszewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne EURO DENT
ulica Kołobrzeska 39F

Super stomatolog. Leczyliśmy się u niej przez okres 2 lat :) Wszystkie zęby CUDO :) Miła, sympatyczna bardzo dobra stomatolog. Przyjmuje w EuroDencie w Gdańsku. Polecam!

lek. dent. Paweł Szramke

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Centrum Stomatologii
Władysława Broniewskiego 51
82-300 Elbląg

Od zawsze wierzyłem w Pana Pawla! Jak dla mnie jest perfekcjonista w swoim zawodzie oby więcej takich stomatologów. Pełen szacunek!
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Agnieszka Hendzel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście"
Fenikowskiego 16c/60
84-240 Reda

Polecam, swietny stomatolog, zarowno ja jak i cala moja rodzina jestesmy bardzo zadowoleni z kazdej wizyty. Naprawde polecam

lek. dent. Maja Sitarz

Stomatolog dziecięcy

Narutowicza 36A/1
99-300 Kutno

Kompetencja, uprzejmość, spokój i podejście do pacjenta wszystko na 5+. Pani Maja dokładnie tłumaczy i służy radą. Polecam, szczególnie dla bojących się panów ;)
Opinia dodana przez: Kasia