Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
Bielsko-Biała
Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.
Praktyka Stomatologiczna "Radix"
Leszczynowa 15a
Lubin
Bardzo polecam , wykonanie estetyczne , mila atmosfera .tlumaczenie chorob i leczenia bardzo fachowe. Lekarz godny polecenia !
Wieniawskiego 7
Niemodlin
Najlepszy lekarz stomatolog w okolicy zajmujący się na wysokim poziomie zarówno protetyką jak i stomatologią zachowawczą. Poświęca dużo czasu i uwagi na pacjenta. Godny polecenia
Gabinet Fizjoterapii Urszula Półtorak
ADAMA MICKIEWICZA 110A
Leżajsk
Bardzo polecam dr Derenia-dokładny i kompetentny, duża wiedza- bardzo dokładnie mi wytłumaczył mój problem- na zdjeciach i na zrobionych 'odlewach" moich zebów. Polecam leczenie kanałowe pod mikroskopem-na najwyzszym poziomie. leczy trudne przypadki. Ceny wysokie- ale warto miec w końcu uczucie ze jest dobrze wszystko wyleczone. Monika
Sidorska 5 c
Biała Podlaska
polecam,swietny serwis,bardzo mile podejscie do pacjenta,ceny bardzo przyzwoite,
Wyspiańskiego 9 lok. 2
Rzeszów
Świetna Pani doktor stomatolog, pełna precyzja i profesjonalizm. Wysoka kultura osobista Bardzo ale to bardzo polecam :)))
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej emDENTIKA s. c.
al. Jana Pawła II 13/210
Stalowa Wola
Jest Bardzo Super Leczy Bez Boleśnie czasami Zaboli Przy Wierceniu Ale Ma Dobry Sprzęt Nie Nie Narzekam
pl. Kombatantów 1 lok. 1u
Jelenia Góra
Polecam Panią Doktor wszystkim. Miałem podbramkową sytuację chwilę przed wyjazdem, i pomimo, trudnosci w znalezieniu wolnej godziny, Pani Doktor mnie przyjęła i perfekcyjnie rozwiązała mój problem. Miło, szybko i skutecznie. Nie mam nawet zamiaru szukać kogoś innego, już się umówiłem na porządek ze wszystkimi zębami. Polecam!
Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)
Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.
al. Jana Pawła II 86 lok. 18
Płock
Do Pani Doktor chodzę od kilku lat wraz z rodziną. Moja córka polubiła wizyty u stomatologa :-) Pani Doktor jest przesympatyczna, uprzejma, dokładnie tłumaczy, co i dlaczego należy zrobić. Bardzo dba o pacjenta. Poprawia drobiazgi estetyczne, nawet, gdy pacjent nie zwraca na to uwagi :-) Bardzo cierpliwa. Wykonanie wypełnień, trwałe i solidne. Gabinet przyjazny, w czasie zabiegu można obejrzeć wiadomości lub film (głównie obejrzeć, bo w czasie wiercenia, trudno coś …
Grunwaldzka 2 a
Ostrzeszów
Profesjonalne podejście do pacjenta, dyspozycyjnosc i dostosowanie sie do terminów wedle pacjenta, przyjazna atmosfera oraz co najwaznijesze wyleczone ząbki, z którymi wczesniej inni specjalisci nie umieli sobie poradzic, szczerze polecam
CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
Kielce
Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.
QKA MEDYCYNA ESTETYCZNA - MICHAŁ KUKULSKI
Dr Michał Kukulski to kompetentny, rzeczowy, bardzo dobry specjalista i fachowiec. Dziękuję z calego serca, za okazaną mi pomoc i wsparcie po ciężkiej operacji (jestem po zabiegu usunięcia piersi). Trafiłam do Doktora Kukulskiego z polecenia i wszystkim śmiało mogę go polecić. Bardzo mi On pomógł, podniósł mnie na duchu, dzięki niemu szybciej wróciłam do normalnego codziennego życia. Żałuje tylko, że od razu nie trafiłam do Doktora Kukulskiego. Jest On najlepszym …