Arc Med s.c.
Mieczysława Kobyłeckiego 1
Piotrków Trybunalski
Bardzo miła,uprzejma.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Doskonałe podejście do pacjenta.Jak najbardziej polecam.
Arc Med s.c.
Mieczysława Kobyłeckiego 1
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.
Słowackiego 67/Armii Krajowej 18
Piotrków Trybunalski
Leczę zęby u Pani Marii od kilkunastu lat i żadnych problemów. Nigdy żadna plomba mi nie wypadła i stąd pewność, że używa dobrych produktów do uzupełnień. Szczerze polecam :D jedyny minus to odlegle terminy wizyt, ale z drugiej strony to właśnie świadczy o kompetencji i dobrze wykonywanej pracy.
PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA AESTHETIC DENTAL
Armii Krajowej 22B/2B
Piotrków Trybunalski
jestem bardzo zadowolony z efektów pracy wykonanej przez panią doktor Monike. Widać że praca dla niej to pasja , wstawiona krorona wygląda estetycznie i solidnie a zabieg nie był dla mnie uciążliwy. praca zostyała na tyle idealnie wykonana że praktycznie nie widać że to nie moje zęby. Pełen profesjonalizm - serdecznie dziękuje i pozdrawiam !
Gabinet Stomatologiczny Izabela Dobkowska-Gabrylewicz
Modrzewskiego 28/30 lok. 19
Piotrków Trybunalski
Wspaniała Pani Doktor- wyleczyła trudne ubytki - uratowała kilka zębów , dzięki czemu nie trzeba było ich wyrywać. A przy tym piękne estetyczne wykończenie - naturalne - z odtworzeniem - wyrzeźbieniem prawdziwego kształtu zębów-prawdziwa Artystka. Dziękuję:)
Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
Piotrków Trybunalski
Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.
Słowackiego 103 m. 15
Piotrków Trybunalski
Rzadko spotyka się takich specjalistów.Kompetentna,życzliwa, serdeczna,uśmiechnięta,kultura osobista na najwyższym poziomie i jeszcze do tego b.atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony z leczenia i juz nie boje sie dentysty.Polecam wizyty u Pani Doktor!
Kostromska 64a bl. 2
Piotrków Trybunalski
Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
darmed
Słowackiego 144 lok. 49
Piotrków Trybunalski
Trafiłam do pana doktora z polecenia i jak sie okazało była to świetna decyzja. Idąc na wizytę bałam się ,ale już po paru minutach poczułam sie dobrze, pan dr. Paradowski oprócz tego że jest świetnym dentysta i ceni sobie precyzje ,jest przemiłym człowiekiem ,na co bardzo zwracam uwage idac do gabinetu. Udziela odpowiedzi na każde pytanie, tłumaczy i doradza. Śmiało moge stwierdzic ze to dentysta z powołania, zdecydowanie polecam .
NZOZ EURODENT
ul. Franciszka Żwirki 11
Piotrków Trybunalski
Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Przychodnia Nr 1 - Filia
Słowackiego 5
Piotrków Trybunalski
Kompletnie nie zgadzam sie z ta nieprzychylna opinia o dr Boroniu. mysle , ze nie zasluguje on na to po latach pracy i sercu wlozonemu w swoj zawod. Lecze sie u pana Boronia odkad bylam dzieckiem (ponad 20 lat). Mialam okazje wyprobowac innych i dobrych i zlych dentystow ale z wielkim szacunkiem oddaje najwyzsza note panu Andrzejowi. Profesjonalny, czysty, dba o komfort pacjenta, potrafi wyjasnic rzeczowo proces i cel wykonywanych …
Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
Piotrków Trybunalski
Fachowo, szybko, sympatycznie, miło i grzecznie. I to wszystko w publicznym SOR. Brawa i podziękowania.
Sienkiewicza 24/26
Piotrków Trybunalski
Bardzo miejsce na leczenie zębów, super obsługa, przystępne polecam, przystępne ceny zarówno jeżeli chodzi o stomatologię jak i o medycynę estetyczną. I jeszcze jedno wszystko sterylne i czyściutkie. Polecam
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Pełen profesjonalizm, Pan Igor informuje o wszystkim co robi. Długi czas oczekiwania na wizytę rekompensowany jest przez brak zastrzeżeń do wykonanej pracy. Korzystam z jego usług i leczenia od wielu lat. Koszt za wizytę/ leczenie są umiarkowane. Polecam, jeśli ktoś ceni sobie należycie wykonana pracę i miła atmosferę panująca w gabinecie.
Słowackiego 98 (Medyk)
Piotrków Trybunalski
Dzięki Pani Doktor Sakowskiej pozbyłam się bolącej od roku ósemki. Z bólem Pani dr przyjęła mnie jeszcze w tym samym dniu i usunęła ząbka chirurgicznie. Muszę przyznać, że nie odczuwałam bólu podczas zabiegu, a to ogromny komfort dla pacjenta. Cena za usunięcie ósemki chirurgicznie wraz z założeniem szwów również nie jest wygórowana. Żadnych powikłań po zabiegu. Polecam :)
Słowackiego 98 (Medyk)
Piotrków Trybunalski
Naprawdę jeden z najlepszych lekarzy stomatologów jakich znam w kraju. Oprócz pomocy na gruncie dentystycznym potrafi, także doradzić lepiej niż nie jeden specjalista w innych dziedzinach lekarskich.
Wysoka 5/4
Piotrków Trybunalski
Pani skierowała mnie na usunięcia zębów bez możliwości innego leczenia, teraz żałuję że u niej zostałam