Reda

Chirurg stomatolog, RTG

Emilia Czaplewska. Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
ul. Adama Mickiewicza 3/box17
84-240 Reda

Nie polecam. Niestety zęby po ściągnięciu aparatu się rozchodzą, aparat ściągnięty zaraz po 2 latach. Nie zaprezentowano mi żadnych zdjęć przed i po. Wkładki po ściągnięciu aparatu nie są dopasowane właściwie. Teraz już za późno, ale muszę szukać innego ortodonty. Jestem rozczarowana podejściem.
Opinia dodana przez: dw

lekarz Michał Orłowski

Łąkowa 17/16
84-240 Reda

Jestem bardzo zadowolona i mam 100%zaufanie do doktora.Orłowskiego. Jest bardzo dobry , staranny i wszystko potrafi tak normalnie prosto Wytłumaczyć tak że Karzden zrozumie..Raz jeszcze Dziękuję i polecam ..Wszystkim .
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Agnieszka Hendzel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście"
Fenikowskiego 16c/60
84-240 Reda

Polecam, swietny stomatolog, zarowno ja jak i cala moja rodzina jestesmy bardzo zadowoleni z kazdej wizyty. Naprawde polecam

lek. dent. Barbara Majewska

Kazimierska 42
84-240 Reda

Wiedza, kompetencja, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Najlepszy dentysta u którego byłam. Jakość usługi potwierdza trwałość plomb nawet po 20 latach.
Opinia dodana przez: Daria

lek. dent. Joanna Linkiewicz

ul. Jana Brzechwy 1C/1
84-240 Reda

Szczerze radzę unikać tej pani stomatolog.Jest miła owszem, ale zdecydowanie ma mało doświadczenia i ma dendencję do podejmowania błędnych i pochopnych decyzji ,bez konsultowania się z osobami z nią współpracującymi. Lekarz powinien przede wszystkim leczyć nawet "trudne" zęby, a ta pani najchętniej je usuwa albo łamie.
Opinia dodana przez: JAGODA

lek. dent. Tomasz Janikowski

Chirurg stomatolog

Aleja Lipowa 66
84-240 Reda

Dla mnie pan był sympatyczny, aż zaczął działać... Brutalnie zrobione znieczulenie nie zwazajac, ze wciska metalem opuchniete miejsce a ja probuje zabrac jego reke z buzi, (a na codzien uwielbiam dentystow i nie czulam nigdy kiedy kluli).... Znieczulenie nawet bez stanu zapalnego nie zaczyna dzialac w 5sekund, a ten od razu rozcinal dziaslo do dlutowania...w dalszym ciagu na sile wbrew mnie... Samo rwanie konkretnie, ale ta osemka wyjatkowo prosto na …
Opinia dodana przez: Trauma

lek. dent. Beata Nosarzewska