lekarz Jerzy Kubik

ulica Płk. Dąbka Stanisława 82
81-107 Gdynia

Najlepszy lekarz ginekolog położnik w tym kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Nieograniczony zasób wiedzy potwierdzony skuteczną praktyką. Zdecydowanie polecam !

dr n. med. Jaroslaw Tribull

Chirurg plastyczny

Chirurgia Plastyczna
Berlin Kurfuerstendamm 69

Sympatyczny lekarz i kompetentny specjalista. Operowalam sie u niego w Berlinie pare razy (piers, nos, chirurgia intymna) i jestem bardzo zadowolona. Mimo duzej odleglosci (mieszkam daleko za granica) oplaca sie.
Opinia dodana przez: E-Milia

lekarz Jadwiga Gierad-Pietrzkiewicz

ulica Krakowska 310
38-400 Krosno

polecam wszytkim Pania Dr Jadwige Gierad Pietrzkiewicz jest bardzo dobrym lekarzem z wysokim doswiadczeniem i kazdemu poswieca bardzo duzo czasu
Opinia dodana przez: paulina

lekarz Piotr Gierzyński

1-go Maja 7A
09-402 Płock

Polecam. W uzupelnieniu dodam, ze diagnozuje trafnie i leczy skutecznie. Ta cecha u lekarzy jest dla mnie najwazniejsza. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Marzena Żaboklicka-Kurowska

Ginekolog

ul. Żelazna 75/21

Pani Doktor to kobieta-aniol. Nie tylko wybitny lekarz z duza wiedza, ale tez cudowny czlowiek. Wyprowadzila mnie z zespolu policystycznych jajnikow, przywrocila mi regularne miesiaczkowanie (a prawie pol roku nie mialam okresu..). Poswieca duzo czasu pacjentkom, doglebnie robi wywiad, szczegolowo wyjasnia diagnoze I sposob leczenia. A przy tym jest ciepla i zyczliwa, z serce do drugiego czlowieka. Miec takiego lekarza to skarb.
Opinia dodana przez: Martyna Zybała

lekarz Lakshman Maleuwe Tantrige

Ginekolog położnik, Ginekolog

ul. Strzelecka 19/6
44-180 Toszek

W 1993 pan Maleuwe-Tantrige będąc na stażu w klinice położniczej w Gliwicach, uratował mi życie, a w każdym razie macicę, która źle się goiła po cesarce, więc pamiętam go doskonale i błogosławię w myślach! Dziękuję panie doktorze!
Opinia dodana przez: Danuta

dr n. med. Janina Janicka Grabowska

Chirurg plastyczny

Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Sylwester Ciećwież

UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3

Moja pierwsza wizyta u tego lekarza i stres z nią związany okazał się bezpodstawny Profesjonalna opieka , diagnoza , podejście do pacjentki , wszystko na tzw. szkolną szóstkę. Polecam wszystkim paniom, a szczególnie w średnim wieku .

lekarz Małgorzata Korona

ulica Łanowa 14 C
22-400 Zamość

Złoty człowiek, bardzo przyjazna i ludzka Pani Doktor. Wszystko zrozumiale wytłumaczy i doradzi. Bardzo polecam!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lek. med. Marta Andziak

lek. med. Marta Andziak

Ginekolog, Pediatra

Szpital "Inflancka"

Lekarz godna polecenia Uprzejma ,profesjonalna ,otwarta,odpowiada z zainteresowaniem na pytania pacjentki Wysoka kultura osobista Zdecydowanie polecam Panią dr
Świetny lekarz, godny polecenia, obsługa fachowa. POLECAM wizyty u niego! Uprzejmy i miły człowiek :)

lekarz Artur Fijałkowski

Ginekolog

10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SPZOZ Kliniczny Oddział Ginekologiczny
Powstańców Warszawy 5
85-681 Bydgoszcz

Polecam , jak do tej pory jedyny ginekolog, który kompleksowo zajmuje się pacjentką! Miły , sympatyczny , dowcipny. Poważ nie podchodzi do tematu i nie zbywa. Pełen komfort podczas wizyty i żadnych obaw tuż przed.POLECAM
Opinia dodana przez: ewa

dr n. med. Katarzyna Karwasik-Kajszczarek

LUXMED - UZDROWISKO NAŁĘCZÓW Sp.z o.o.
aleja Kasztanowa 6
24-150 Nałęczów

Bardzo dobry lekarz polecam, wizyty krótkie ale konkretne. Pani Kasia przy badaniu opisze ciaze tak ze człowiek się uspokaja i jest pewny ze z maluszkiem wszystko ok. Co do wizyt owszem sa krótkie ale konkretne, ja jestem bardzo bardzo zadowolona i cieszę sie ze trafiłam na Panią Kasie.

lekarz Grzegorz Stebłowski

LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
24-320 Nałęczów

Przesympatyczny, rzeczowy, kompetentny, z wielką pieczołowitością podchodzi do pacjentki zlecając potrzebne badania, angażując się bez presji czasu, papierków, itp. Chodzę do Niego ja, od pewnego czasu i moja nastoletnia córka, która jest Nim zachwycona. Poza tym bardzo kulturalny, życiowy i inteligentny, przystojny mężczyzna.
Opinia dodana przez: Renata

Barbara Papuga-Fujak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
ul. Obozowa 25D
32-600 Oświęcim

Miałam do czynienia z Panią doktor w placówce prywatnej i publicznej. I w obu ten sam profesjonalizm, takt, życzliwość i wsparcie. Pani Doktor jest fachowcem ale też- lub przede wszystkim- zawsze Człowiekiem. Prowadziła moją ciążę i będę jej zawsze wdzięczna za ogromne wsparcie ludzkie i medyczne.
Opinia dodana przez: Kasia

dr Aleksandra Zielińska

Wincentego Witosa 84
96-300 Żyrardów

Bardzo miła i kompetentna lekarka. Polecam. Ma zawsze czas dla pacjenta. Pacjentka czuje się bardzo komfortowo.
pani doktor postawiła diagnoze i dzięki lekom udało się zajsc w ciaze, cała ciąża prowadzona pod jej okiem, miła, rzeczowa, nie bagatelizuje obaw pacjentek. dzięki pani dr mam piękną córe urodzoną przez cesarkę( z nakazu pani doktor)
Opinia dodana przez: karolina

lekarz Jarosław Kobos

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Lekarz bardzo godny polecenia, uprzejmy miły i zabawny. Wizyta u niego nie trwa 10 min. Bada bardzo dokładnie i nie stresuje nie potrzebnie pacjentek
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Paweł Knapp

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Tomasz Warchałowski

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

Do doktora chodzę od ok. 4 lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Godny polecenia lekarz. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu, wszystko tłumaczy co robi i po co. Co prawda odbija się to na czasie, bo przedłużające się wizyty opóźniają kolejne pacjentki, ale cała reszta jest OK. Jak wyżej napisałam, do dr Warchałowskiego chodzę od kilku lat, obecnie prowadzi moją ciążę, wszystkie badania USG b. dobrze wytłumaczone.