lekarz Wojciech Tomal

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
16-300 Augustów

Naprawdę bardzo dobry lekarz, wielki plus że pracuje w szpitalu, wszystko wytłumaczy, jest uprzejmy, nie traktuje pacjenta przedmiotowo.

lekarz Katarzyna Lau

Kamienna 62
95-100 Zgierz

Bardzo polecam Panią Doktor, niesamowite zaangażowanie i dokładność, a do tego profesjonalne podejście i ogromna wiedza. Chętnie wszystko wyjaśnia i odpowiada na każde pytanie. To przemiła, pozytywna i bardzo sympatyczna osoba. Długo szukałam takiego lekarza.

Alina Badach

Ginekolog

Gabinet Lekarski
43-308 Bielsko-Biała

Super lekarz prowadziła moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona, podejście do pacjentki ma rewelacyjne, polecam z cełego serca !!!

lekarz Marek Pazdrak

Hubalczyków 7 lok. 12
09-410 Płock

Chyba najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Dzięki szybkiej diagnozie odzyskałam pełnię zdrowia. Myślę, że wszystkie pacjentki dr Pazdraka mogą śmiało powiedzieć, że są w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jarosław Ciszek

Gabinety Lekarskie USG. Anna, Paweł Kucharscy
Sienkiewicza 32
Radom

Lekarz godny polecenia. chodzę do niego od prawie 8 lat. Prowadził moje dwie ciąże i mimo, iż przy pierwszej panikowałam nigdy nie pozostawał obojętny wobec moich obaw. Polecałam go koleżanką i również były zadowolone.

lekarz Anna Stachurska-Mucha

ARAMEDICA.PL
ul. Częstochowska 22
44-100 Gliwice

Wspaniała p. doktor. Skierowała mnie na zabieg nietrzymania moczu. Wykonywała mi zabieg z innym lekarzem. Zabieg w 100 udany. Jestem niezmiernie zadowolona. Dziękuję P. Doktor
Bardzo uprzejma, sympatyczna i konkretna Pani doktor. Myślę, że warto zaufać młodym lekarzom, takim jak Pani Małgorzata, ponieważ są zaangażowani w swoją pracę, w przeciwieństwie do starszych, często wypalonych zawodowo lekarzy... POLECAM!
Opinia dodana przez: joanna

lekarz Adrianna Skrajna

Przychodnia Specjalistyczna
Staszica 18
08-400 Garwolin

Bardzo dobry ginekolog, wszystko dobrze tłumaczy. Córka była też bardzo zadowolona. Serdecznie polecam bo warto skorzystać z usług Pani doktor.

Piotr Noszczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog

Noszczyk Piotr Specjalistyczna Praktyka Lekarska Lek. Med. Piotr Noszczyk

Świetny lekarz prowadził mnie przed 1 ciążą, podczas ciąży i zaraz po, niestety później zmienił przychodnię, Na prawdę jeden z najlepszych lekarzy. Wszystko wyjaśni, podpowie, po porodzie przyszedł zapytał o samopoczucie usiadł porozmawiał.
Opinia dodana przez: Paulina

Wojciech Suszczewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

WOJCIECH SUSZCZEWICZ SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA POŁOŻNICZO-GINEKOLOGICZNA

Wspaniały człowiek, świetny lekarz, wszystko wytłumaczył, poświęcił czas. Szkoda że nie mieszkam w NS bo chciałabym aby właśnie taki lekarz się mną zajmował przez te 9 wspaniałych m-cy.
Opinia dodana przez: aneta

lekarz Mirosława Grodzka

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Wspaniała doktor, gorąco polecam :) Najlepsza ginekolog jaka spotkałam, cieszę się, że na Nią trafiłam:)
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Jerzy Giża

Fabryczna 1
66-470 Kostrzyn nad Odrą

Według mnie rewelacyjny lekarz. Kompetentny, konkretny, a jednocześnie empatyczny i bardzo miły. Dobra atmosfera, przez co stres związany z wizytą ulega zmniejszeniu. Można porozmawiać bez skrępowania. Lekarz na poziomie, wielu lekarzy powinno brać przykład, a służba zdrowia wyglądałaby inaczej.

lekarz Natalia Lesz

Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
63-300 Pleszew

Chciałbym bardzo PODZIĘKOWAĆ Pani doktor!!! Pełen profesjonalizm, uprzejma, poświęca dużo czasu dla pacjentów który tego potrzebują. Potrafi wytłumaczyć doradzić i przedewszystkim zna się na swojej pracy!!! Polecam NAPRAWDE BARDZO!!!! Widać że robi to Pani z powołania i świetne są tego efekty. Wyrazy szacunku dla Pani Doktor Natalii!!!

lekarz Urszula Cienciała-Buczko

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
43-400 Cieszyn

Lekarz z powołania Dzięki ogromnej wiedzy i kompetencji Pani Doktor dziś na rękach mogę trzymać mojego syna, co przy moich wielu chorobach bylo naprawę nie lada wyczynem. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dagmara Hibner

lek. med. Katarzyna Wilgus-Kubica

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane

lekarz Wojciech Mencel

Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
44-240 Żory

Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Janusz Dziedzic

ulica Zapolskiej 42/83

Jak zawsze profesjonalnie i dowcipnie, poświęca dużo czasu Bada bardzo dokładnie, zbiera dokładny wywiad, jest dyspozycyjny i sumienny

lekarz Janusz Gajda

Słowackiego 16
Chrzanów

Świetny lekarz, za każdym razem do badań podchodzi profesjonalnie, nie zbywa pacjenta. Cena wizyty również na +. Polecam

lekarz Jacek Madej

NZOZ AKmed
Twardowskiego 33A

Mój ulubiony doktor. Utrzymał moją ciążę w Klinice na Kopernika. Opinia jest nieco spóźniona, bo mój syn, którego Pan Doktor uratował niedługo skończy 30 lat, ale szczerze dziękuję!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Grażyna Nizioł

Endokrynolog, Ginekolog położnik

NSZOZ Ortopedia Zamojska- Przychodnia
Kilińskiego 4
22-400 Zamość

Kompetencja i spokój Pani Doktor spowodowały że moja pierwsza wizyta była bez stresu. Wszystko o co pytałam zrozumiale wytłumaczyła. Polecam. Ola.