lekarz Agnieszka Banaszek-Wysoczańska

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

bardzo kompetentna, rzeczowa Pani doktor, ogromna wiedza i zaangażowana w leczenie pacjenta, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania, POLECAM z pełnym przekonaniem, że sama (od kilku lat) jestem w najlepszych rękach!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Krzysztof Nowak

Zdrojowa 1D
57-320 Polanica-Zdrój

To najlepszy lekarz i specjalista u jakiego byłam. Wszystko dokładnie tłumaczy, podchodzi do pacjentki z ogromną kulturą. Jest bardzo dobrym specjalistą. Skutecznie leczy. Czekając do gabinetu spotkałam kilka pacjentek, leczących się od lat - wypowiadały się o Panu Doktorze w samych superlatywach. Jestem bardzo wdzięczna za całe leczenie.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Andrzej Rogalski

Podgórna 66 A
87-300 Brodnica

No więc z czystym sumieniem mogę przyznać że jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia kochający swoją pracę ,Zawsze pomocny i nigdy nie odmówił wizyty,zawsze pod telefonem co jest wielkim plusem.Bardzo sympatyczny człowiek z ogromną wiedzą ,którą potrafi przekazać w zrozumialy sposób pacjętce uważam że jest to jeden z najlepszych ginekologów jakiego poznałam do tej pory. Jestem Bardzo wdzięczna że do Niego trafiłam z polecenia. Obecnie prowadzi moja ciążę. Pod jego …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Małgorzata El Ghaba

Przychodnia Lekarska
Generała Józefa Hallera 21
83-200 Starogard Gdański

Pani doktor zawsze odpowiada na wszystkie pytania bardzo wyczerpująco, ze wszystkim pomoże i doradzi. Podczas wizyty atmosfera jest przyjazna i jest po prostu miło. Polecam Panią doktor wszystkim paniom! Jedyną niedogodnością jest fakt, że na wizyty nie prowadzone są zapisy i kobiety wchodzą do gabinetu w kolejności w jakiej przyszły. A to czasem wiąże się z nawet kilkugodzinnym oczekiwaniem na swoją kolej - dowodzi to jednak jak chętnie ludzie do …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Jolanta Świątecka

Prywatny Gabinet Ginekologiczno - Położniczy
Podleśna 17/37
15-227 Białystok

Najlepszy ginekolog u jakiego byłam i nie wyobrażam już sobie pójść do innego lekarza. Z ogromnym doświadczeniem i empatią, Pani Doktor zawsze bardzo dokładnie o wszystko dopytuje, nie ocenia i poświęca czas na to żeby wszystko ze szczegółami wytłumaczyć, w żadnym gabinecie nie czułam się tak zaopiekowana.

lekarz Jarosław Bal

Kamienna 107

Wspaniały lekarz, mega empatyczny, z dużą wiedzą. Nie liczy czasu w gabinecie, badanie jest bardzo szczegółowe i nie wychodzi się bez odpowiedzi na zadane pytania. Posiada certyfikat fmf, jest bardzo dokładny w usg.

lekarz Joanna Elias

Kamienna 107

Od ponad 6 lat jestem pacjenką Pani doktor Elias i zawsze byłam zadowolona z opieki. Niezwykle kompetentna, konkretna i rzeczowa doktor. Polecam
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Piotr Jackowski

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Do Pana Dr.Jackowskiegochodze od niedawna, zna się na rzeczy, bardzo miły, uprzejmy, godny zaufania! wszystko wyjaśnia:) Polecam serdecznie!

lekarz Dariusz Szymula

dr n. med. Tomasz Basta

Chirurg plastyczny, Ginekolog położnik

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Bardzo długo zmagałam się z kompleksem… tam “na dole”, ale nie zdawałam sobie sprawy, że można to naprawić 🙂 Całkiem przypadkowo natknęłam się na dr. Tomasza Bastę i okazało się, że przeprowadza również zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej ;) Zaczęłam dopytywać i okazuje się, że za pomocą skalpela, można naprawić wszystko!! Dziękuję ;)
Opinia dodana przez: Baśka

lekarz Andrzej Lisiewicz

Ginekolog plastyczny

intimArt
Idzikowskiego 4, Poznań

Jeżeli chcesz poczuć się zaopiekowana to polecam tego doktora. Przemiła atmosfera, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie podczas wizyty jak i po :) Uprzejmy, sumienny i staranny. Szkoda, że dopiero teraz trafiłam na tak dobrego ginekologa.
{'id': 19953, 'name': 'Kołobrzeg'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Andrzej Krajewski

dr n. med. Andrzej Krajewski

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Klinika Chirurgii Plastycznej Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski
Fredry 15
78-100 Kołobrzeg

Wspaniała opieka pooperacyjna, dzięki , której czułam się bezpiecznie i komfortowo. Jedzonko pyszne. Pokoje wyposażone we wszystko ,co może być potrzebne.Średni ból po operacji, jakieś 5/10. Lekarz magik. Efekt zabiegu zachwycający. Polecam 🙂
Opinia dodana przez: EWA

lekarz Katarzyna Oronowicz

ul. Szafera 24a

Trafiłam do Pani doktor z polecenia, jestem bardzo zadowolona. Pierwszy raz w życiu poczułam się całkowicie komfortowo u lekarza ginekologa . Pani doktor jest bardzo konkretna, otwarta i profesjonalna. Wizyty oraz badania są przeprowadzane na najwyższym poziomie. Założenie spirali nieródce - bardzo szybkie, praktycznie bezbolesne, wszystko wyjaśnione w trakcie zabiegu oraz świetnie przygotowane przed. Pani doktor chętnie dzieli się wiedzą i rozważa z pacjentką możliwe rozwiązania. Serdecznie polecam. Przemiła , …
Opinia dodana przez: Jagoda

dr n. med. Jerzy Zwoliński

Ginekolog

Centrum Medyczne Mermaid
Puławska 81

Wspaniały lekarz. Pan Doktor prowadził moja trojacza ciążę 16 lat temu i do dziś jeżdżę na kontrolne badania. Niezwykle ciepły i uprzejmy człowiek poświęca dużo czasu na badanie i wyjaśnienie wszystkiego. Polecam Pana Doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Aneta Ukleja

Wojciech Sandecki

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Trafiłam do dr Sandeckiego po pierwszym nieudanym porodzie przedwczesnym w 24 t i stracie Synka z powodu niedokładności innego lekarza. Pan Doktor prowadził moją drugą ciążę i dzięki jego wspaniałej opiece w 34 t urodziłam wcześniaka ale zdrowego Synka! Obecnie jestem w połowie 3 ciąży również spodziewam się Synka.Pan Doktor jest bardzo fachowy, konkretny, zawsze poświęci swój czas jeśli trzeba. Wspanialy człowiek, godny zaufania. Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Justyna

dr Paweł Dwornicki

szpilal na wyspie
Szprotawa, Świece
68-100 Żary

Prowadzę ciążę u Pana Pawła Dwornickiego i jestem bardzo zadowolona z podejścia do pacjenta! Polecam 😊😊
Opinia dodana przez: Ewelina

dr Sławomir Jarocki

Ginekolog

dolmed
białystok
Białystok

Ja również polecam P.Doktora Jarockiego wspaniały lekarz który uratował moją córkę dziś jest pielęgniarką która sama ratuje życie drugiemu człowiekowi,a miałam duże problemy. Wspaniały lekarz polecam

lekarz Maciej Orzechowski

Gabinet Położniczo - Ginekologiczny
ul. Witosa
63-700 Krotoszyn

Do Pana Doktora Orzechowskiego trafiłam przypadkowo, kiedy 2 tygodnie spędzałam w miejscowości, w której przyjmuje. Badanie było tak kompetentne, że od teraz będę przyjeżdżać tutaj na wizyty z Poznania. Chyba nigdy nie czułam się tak swobodnie podczas wizyty - pytałam o wszystko, przed, po i w trakcie badania, zawsze uzyskałam rzetelną i zrozumiałą dla mnie odpowiedź. Ważne było dla mnie natychmiastowe przyjęcie, na którym bardzo mi zależało (nie mogłam czekać …
Opinia dodana przez: Lila