{'id': 22764, 'name': 'Wejherowo'} Stomatolog

lek. dent. Anna Soszyńska-Machowiec

DENTYSTA Indywidualna Praktyka Lekarska
Sobieskiego 227
Wejherowo

Bardzo sympatyczna,miła osoba.Wchodząc do gabinetu czuje się tam bardzo komfortowo.Leczenie u pani doktor ma charakter misji pomocy drugiemu człowiekowi a nie jak to teraz popularnie bywa zwykła praca zarobkowa.Leczenie w pełni profesjonalne i dodatkowo ceny naprawde konkurencyjne.SZCZERZE POLECAM USŁUGI PANI DOKTOR-NAPRAWDE WARTO!
Opinia dodana przez: STEFANIA

lekarz Tomasz Widłak

Laryngolog, Otolaryngolog

lekarz Andrzej Dubaniewicz

Gastroenterolog, Gastrolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Andrzej Dubaniewicz
Bukowa 2B
84-200 Wejherowo

Długo dojrzewałam do gastroskopii. I dobrze, bo trafiłam do doktora Dubaniewicza. Jestem zachwycona! Przyznam, że bardzo obawiałam się tego badania, bo dookoła słyszałam, że jest bardzo nieprzyjemne. Może, ale na pewno nie jest takim, w gabinecie doktora Dubaniewicza. A jak wygląda ? Leżę. Przede mną lekarz, z pewną i jednocześnie delikatną ręką, a za moimi plecami... ANIOŁ STÓŻ - wspaniała osoba- żona ( i również lekarz) pana doktora, która przeprowadza …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Andrzej Dziedzic

Pucka 11
Wejherowo

Pan Andrzej Dziedzic to wspaniały chirurg Ma profesjonalne podejście do pacjenta wszystko szczegółowo objaśnia i wykonuje swoją pracę wzorowo Pielęgniarka pana doktora bardzo miła i sympatyczna Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Kamilla

lek. med. Sykstus Holeksa

Gabinet okulistyczny NZOZ BO/HO
Gdańska 51
Wejherowo

Sympatyczny lekarz z dużą wiedzą , konkretny w diagnozie, czułam się zaopiekowana . Takich lekarzy trzeba. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Iwona

mgr Krystyna Langa

Psycholog

Centrum Terapii Krótkoterminowej
ul. 3- go Maja 3, pok. 2
84-200 Wejherowo

Od lat leczyłem się z powodu nerwicy lekowej. Po terapii nie biorę już leków i mam święty spokój. Myślałem, że będę się z nią męczył całe życie. Cały czas oswajam się z nową sytuacją. Dlaczego lekarze nie mówią, że można się wyzbyć nerwicy lękowej dzięki terapii psychologicznej.
Opinia dodana przez: Konrad
{'id': 22764, 'name': 'Wejherowo'} Psychoterapeuta
                                       mgr Delfina Bronk-Hebel

mgr Delfina Bronk-Hebel

Psychoterapeuta, Terapeuta

Mgr Delfina Bronk-Hebel - psychotraumatolog, pedagog, terapeuta, TSR
Wejherowo

Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Jacek Krzymiński

Radiolog

84-200 Wejherowo

Rzeczowy , konkretny, pomocny i bardzo dobry specjalista. Posiada najnowszy sprzęt. Serdecznie polecam pana doktora ☺️
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Roman Budziński

84-200 Wejherowo

W dniu 14 stycznia 2015 roku pan doktor przeprowadził u mnie w Szpitalu w Wejherowie laparoskopowe usunięcie pęcherzyka żółciowego. Uprzejmość pana doktora zarówno w zakresie terminu przeprowadzenia operacji, jej przebiegu jak i zachowania pooperacyjnego winna być oceniona jako celująca. Prawdą jest to co powiedziała jedna z pielęgniarek z oddziału chirurgii, iż jest to lekarz nadzwyczajny zarówno jako doktor jak i człowiek, niezwykle skrupulatny, ale także wyrozumiały. Nie znajduję słów, aby …
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Piotr Suwała

Falck Medycyna Region Pomorski
ulica Gdańska 47
84-200 Wejherowo

Miałem przyjemność poznać Pana Doktora podczas wizyty na SORze. Byłem i jestem pozytywnie zaskoczony empatią, podejściem, opanowaniem i troską o zdrowie pacjenta. Naprawdę poczułem się zaopiekowany. Oby więcej takich Lekarzy. Jest Pan nim z powołania. Wielki szacunek. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Teresa Baranowska-Wasiak

ul. Słowińców 44
84-200 Wejherowo

Super podejście do pacjenta! Rzeczowa, punktualna, sympatyczna. Trafna diagnoza i leczenie. Lekarka z powołaniem wzbudzająca zaufanie. Jeszcze raz Pani dziękuję - Paweł
Opinia dodana przez: pawel

lek. dent. Wojciech Jurkiewicz

ul. Pomorska 3P
84-200 Wejherowo

Świetny dentysta tak uprzejmego i konkretnego lekarza ze świecą szukać, kto raz przyjdzie na wizytę na pewno wróci ponownie.

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

Pediatra, Rehabilitant

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lek. dent. Elżbieta Klunder-Szajewska

Wałowa 26E
84-200 Wejherowo

Najlepsza Pani Stomatolog jaką spotkałam Uprzejma Miła Bardzo fajna atmosfera podczas wizyty .Bardzo profesjonalna obsługa.Nie zamieniłabym na żadną inną🤗
Opinia dodana przez: TAMARA

lekarz Michał Orłowski

84-200 Wejherowo

Jestem bardzo zadowolona i mam 100%zaufanie do doktora.Orłowskiego. Jest bardzo dobry , staranny i wszystko potrafi tak normalnie prosto Wytłumaczyć tak że Karzden zrozumie..Raz jeszcze Dziękuję i polecam ..Wszystkim .
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Elżbieta Roslan

Radiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
84-200 Wejherowo

Lekarz godny polecenia - doświadczony fachowiec. Aktualna (wrzesień 2011) lokalizacja gabinetu ul. Sobieskiego 237 II p (na dole budynku jest PKO).

dr Jacek Prus

Dermatolog

Pracownie diagnostyczne i zabiegowe Stermed Wejherowo
I Brygady Pancernej W.P. 36
84-200 Wejherowo

Profesjonalne podejście, cierpliwość w tłumaczeniu choroby i leczenia, nie czułam oddechu następnego pacjenta.POLECAM!
Opinia dodana przez: Inez

lekarz Kacper Renk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Dermatologiczna
dr. Alojzego Jagalskiego 10
84-200 Wejherowo

Wysoki poziom obsługi. Szczerze polecam!!!! Rzetelnie, profesjonalne, spokojnie. Wszystko wiadomo bez komplikacji.

lekarz Agnieszka Borna

Przychodnia Stomatologiczna Tes-dent Teresa Poznańska
ulica Bukowa 2 A
84-200 Wejherowo

Odbyłam z Panią Doktor teleporadę. Miałam już teleporady z różnymi lekarzami, ale Pani Doktor okazała się najbardziej ludzka. Tak po prostu. Pomocna, mimo komplikacji technicznych. Zalecenia wydane w sposób zrozumiały. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Roksana

Marcin Rudnik

Dermatolog

Gabinet Lekarski
Jana III Sobieskiego 227 gab.11
84-200 Wejherowo

Od lat , jak mam jakąś dolegliwość, korzystam z pomocy doktora Marcina Rudnika. Poziom zaangażowania w moje sprawy może być wzorem do naśladowania. Doktor nigdy nie traktuje pacjenta jak turystę z kresów wschodnich. Polecam z całego serca. Oby takich lekarzy było więcej.
Opinia dodana przez: wenecjusz