Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" s.c. Teresa Stochmiałek Bernadeta Apoloni Krystian Knicz Henryk Grek
ulica Targowa 6
Głogówek
Wysokiej klasy specjalista. Spokojnie i przystępnie tłumaczy sposób leczenia. Bardzo uprzejmy. Polecam.
Przez ponad 70 lat życia i wielu wizyt u wielu lekarzy, nie spotkałem się z taką Osobą, i najwyższych walorach;lekarskich, kompetencji lekarskich, zaangażowaniu się u każdego pacjenta bez wyjątku. Jednym zdaniem ;wzór lekarza!!( Być może niedościgniony dla wielu) . Godny polecenia lekarz dla wszystkich potencjalnych pacjentów.
UWAGA ZANIM SKORZYSTACIE Z ZABIEGU!!! Z przykrością muszę stwierdzić, że jest to lekarz niekompetentny. Mam wiele pani doktor do zarzucenia. Umówiona byłam na zabieg blefaroplastyki na godz 17, przyjęta zostałam po 20 godz. Podczas zabiegu podaje preparat znieczulający, który dość znacznie podwyższa ciśnienie w całym organizmie, ale tego ciśnienia nie kontroluje, nie bacząc na to, że może spowodować UDAR. Żadna z moich znajomych, a było ich około 12, nie miała …
ulica Powstańców 34
Głogówek
Bardzo nieuprzejmy gburowaty pan doktor , bardzo okcesowe podejście do osób starszych otyłych, nie ujmując tutaj komeptencjom ze względu na nieuprzejme podejście do pacjenta nie polecam
ulica Targowa 6
ulica Powstańców 34