lek. dent. Andrzej Brodnicki

Przychodnia EURODENT - Kalisz
Serbinowska 5
62-800 Kalisz

Ja chciałabym bardzo podziękować doktorowi, który przyjął mnie w środku w nocy z bolącą ósemką. Informował mnie o wszystkich etapach jakie miały miejsce podczas zabiegu ekstrakcji, poczekał, aż znieczulenie zaczęło działać, pomimo problematycznego korzenia ósemki, udało się opanować sytuacje, czułam się bezpiecznie jako pacjentka. Rzeczowy, kompetentny lekarz. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Łukasz Sroka

Przychodnia
Hanki Sawickiej 1A
62-800 Kalisz

Wspaniały lekarz! Moja ciąża jest cudem i doszło do niej za sprawą nowatorskiego leczenia wdrożonego przez doktora Srokę (a doktor był szóstym lekarzem, do którego się zgłosiliśmy i prawdę mówiąc już traciliśmy nadzieję). Jesteśmy przeszczęśliwi!
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Joanna Niepsuj-Biniaś

Ginekolog

ZAKŁAD
Władysława Podkowińskiego 2
62-800 Kalisz

Wspaniałe i profesjonalne podejście do pacjentki. Delikatne badanie. Pani doktor bardzo uprzejma i kompetentna.
{'id': 24065, 'name': 'Kalisz'} Psycholog
                                        Monika Wysota

Monika Wysota

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny
Graniczna 76k
Kalisz

Chciałbym bardzo chętnie polecić Panią Psycholog Monikę Wysotę w Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego SYSTEMA. Odbyłem u Pani Moniki terapię, która okazała się dla mnie pomocna. Pozwoliła mi ona spojrzeć na moje problemy z innej strony, i co najważniejsze, uporać się z nimi... Pani Psycholog okazała się bardzo miła, pomocna oraz kompetentna. Podczas spotkań z nią czułem się wysłuchany oraz rozumiany. Poza tym na tle innych psychologów wizyty u Pani …
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Joanna Michalska

Neurolog dziecięcy, Neurolog

ZAKŁAD
Władysława Podkowińskiego 2

dr n. med. Aleksander Sinkiewicz

Neurochirurg

62-800 Kalisz

Byłam operowana przez dr Sinkiewicza - kręgosłup w 1999r w Szpitalu Wojskowym w Bydgoszczy . Po kilku dniach wypisano mnie do domu . Zaczęły się bóle i w ciągu m- ca byłam 3 razy na oddziale po kilka dni . Dr nie wiedział co się dzieje i dano mi gorset , żeby kręgosłup był stabilny ( bylam chuda jak patyk ) . Ordynator zalecił wszczepić „ blachy „ .Mój Pan …

lekarz Tomasz Błaszczyk

Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Warcie
Warta, ul.Sieradzka 3
98-290 Kalisz

Cierpliwy i wyrozumiały lekarz. Polecam z czystym sumieniem. Dociekliwy w rozmowie z pacjentem. Byłam u wielu psychiatrów ale myślę że Pan Tomek jest lekarzem z powołania.
Opinia dodana przez: Sara
{'id': 24065, 'name': 'Kalisz'} Ortopeda
                                       lek. med. Tomasz Doroczyński

lek. med. Tomasz Doroczyński

Gabinet Ortopedyczny
Majkowska 13a
Kalisz

Trafiłam do Pana Doktora w ramach NFZ. Zarówno podczas pierwszej, jak i kolejnej wizyty doświadczyłam profesjonalnego podejścia. Zostałam poddana szczegółowemu badaniu, w tym usg, potem za sugestią lekarza wykonano mi rezonans magnetyczny. Lekarz niezwykle cierpliwy, zaangażowany, szczegółowo objaśnił mi moje schorzenia (kręgosłup), skierował na rehabilitację, otrzymałam leki.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Włodzimierz Ratajewski

Internista, Nefrolog

Przychodnia.
Majkowska 13a
62-800 Kalisz

Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.
Polecamy Pana doktora. Zawsze znajduje dla nas czas. Ma niesamowitą intuicję i jest świetnym diagnostą. Mieliśmy kilka sytuacji, w których nasz lekarz rodzinny pomylił się i źle rozpoznał choroby (w przypadku syna skończyło się to szpitalem). Teraz nie ryzykujemy i w sytuacjach awaryjnych jedziemy do P.Proniaka.

lek. dent. Luiza Biernacka

ul. Legionów 19 A/C
62-800 Kalisz

Przemiła Pani Doktor ,czuję się zawsze zrelaksowana,spokojna i wyleczona .Gorąco pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na gabinet po remoncie .

Iwona Warszewska-Antczak

NZOZ "Centrum"
ulica Browarna 5
62-800 Kalisz

Do lekarza w dniu dzisiejszym należę tydzień,przez ten tydzień i 3 wizyty muszę stwierdzić że lekarz super! Bardzo miła,spokojna i konkretna,wypyta o wszystko i jeśli nie jest pewna czegoś kieruje do specjalisty! Polecam gorąco tego lekarza,chociaż w obecnej chwili nie ma już miejsca do Pani doktor,ale jeśli ktoś będzie miał okazję nawet zawitać do Pani doktor to polecam!
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Iwona Brodnicka

Pulmonolog

Szpital w Kaliszu im. Wolica
Sawickiej 2a lok. 5
62-800 Kalisz

Godna polecenia specjalistka, przy tym bardzo przystępna, traktująca pacjentów życzliwie. WAŻNE: potrafi "po ludzku" rozmawiać z każdym pacjentem - chce choremu pomóc - to się od razu wyczuwa.

lekarz Magdalena Gwóźdź-Doroczyńska

62-800 Kalisz

Jestem bardzo zadowolony z wizyty oraz sposobu leczenia. Lekarka doskonale i precyzyjnie wszystko wyjaśnia. Komunikatywna i uczynna. Oddana pacjentom w pracy i w czasie wolnym. Nie lekceważy ludzi.
Opinia dodana przez: Paweł
Pani doktor to bardzo profesjonalna lekarka, która zajmuje się pacjentem całościowo, a przy tym jest bardzo życzliwa i cierpliwie wszystko wyjaśnia.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Wojciech Orczyk

62-800 Kalisz

Od lat cierpiałam na przewlekłe bóle krzyża, podejrzewano u mnie rwę kulszową, potem zwyrodnienie odcinka lędźwiowego, potem martwicę głowy kości udowej, zwyrodnienie biodra a nawet diagnozowano w kierunku nowotworu miednicy. Dopiero dr Orczyk, jako pierwszy zwrócił uwagę na zwyrodnienie stawu między kością krzyżową a miednicą. Odkąd podał mi tam blokadę cudownie przeszło. Od 2 lat co pół roku chodzę do dr Orczyka na powtórkę i póki co cieszę się, że …
Opinia dodana przez: Marlena Grzęda

lek. dent. Mieczysław Pietrzyk

ul. ks. Stanisława Piotrowskiego 2/2
62-800 Kalisz

Korzystam wraz z rodziną z usług doktora Pietrzyka od ponad 5 lat. Ma profesjonalne, indywidualne podejście do każdego pacjenta i jest kompetentnym, rzeczowym stomatologiem. Półtora roku temu pan doktor zakończył u mnie skomplikowane, długotrwałe leczenie połączone z korektę estetyczną uzębienia. Efekt zachwyca nie tylko mojego męża :) Czuję się komfortowo, i co najważniejsze, nic mi nie dolega, nie uwiera, nie przeszkadza. Po prostu super! Każdemu serdecznie polecam gabinet pana doktora …
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Bartosz Kucharczyk

ul. Majkowska13A
62-800 Kalisz

Bardzo pomocny lekarz godny polecenia ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lekarz Daniel Otmianowski

Internista, Pulmonolog

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Doskonały człowiek. Niesamowity lekarz. Ogromne poczucie humoru. Kompetencja i sumienność. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Anna Hajdukiewicz

Endokrynolog, Internista

NZSiPOZ "MEDYK"
Zagorzynek 34
62-800 Kalisz

Wspaniały, rzetelny specjalista! Bardzo długo i dokładnie bada. Kompleksowo podchodzi do zagadnienia, daje wyczerpujące zalecenia, stara się wytłumaczyć problem i wraz z z pacjentem zaplanować leczenie. Przy tym jest przemiła i bardzo skromna. Jestem bardzo zadowolona z jej pomocy i polecam ją każdemu, kto podejrzewa u siebie problemy endokrynologiczne!