Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Super lekarz. Doskonały diagnosta, miły ,uprzejmy ,potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta A co najważniejsze bardzo dobrze i celnie potrafi zdiagnozować przyczynę choroby .Takich jak on specjalistów trzeba ze świecą szukać.Polecam. Osobiście z usług tego lekarza korzystam już około 15 lat.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
Pabianice
W poszukiwaniu godnego zaufania lekarza zajmującego się implantologią trafiłam do Kliniki Stomatologia Kuźmińscy, a dokładnie do dr Macieja Kuźmińskiego. Czeka mnie kilkumiesięczny proces leczenia w drodze do pięknego uśmiechu :). Jednak po 2 wizytach jestem pewna, że trafiłam do PROFESJONALISTY. Po wykonaniu badań wstępnych Pan Doktor omówił je jasno i przystępnie oraz przedstawił propozycje rozwiązań. Na kolejnej wizycie (bezpłatnej) otrzymałam propozycje planów leczenia (uwzględniające moje oczekiwania i możliwości finansowe) z …
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry lekarz. Kompleksowo zajmuje się pacjentem. Ma czas, jest cierpliwy. Pomaga w dokładnej diagnozie. Jest dociekliwy. Dziękuję
Gminny Ośrodek Zdrowia
Opoczyńska 39
Klwów
Serdeczne życzenia z okazji wczorajszego święta. Życzę aby spotykało Pana wszystko co dobre i piękne. Jest Pan cudownym lekarzem, a rozmowa z Panem to najlepsza sesja terapeutyczna, pozdrawiam.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).
Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Aktimed"
Żarnowiecka 6
Krokowa
1646111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111jghfdfikc
pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122
Konkretna, fachowa lekarka, dokładnie bada, wszystko tłumaczy.Stawia trafne diagnozy i dobrze dobiera leki. Do tego do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie, traktuje pacjenta z życzliwością, poświęcając mu dużo czasu.
ulica Nadrzeczna 18 G
Ruda-Huta
Pani doktor miła kompetentna, zna się na medycynie szczególnie w dziedzinie pedriatri ma podejście do pacjenta a szczególnie do małych dzieci.Przyjedzie w nocy o każdej porze dnia jeśli trzeba do domu . Polecam
Gorąco polecam. Pani doktor dokładnie tłumaczy przebieg choroby, oraz wykonuje wszelkie potrzebne badania dodatkowe, aby dokładnie zapoznać się z chorobą. Traktuje wspaniale zarówno dzieci jak i dorosłych. Potrfi w jasny sposób omówić daną chorobę i uspokoić pacjenta - co bardzo często jest najbardziej potrzebne. Dziękujemy Pani Doktor!
ulica Krzywa 14
Nowy Targ
Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca
Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....
Zakład Opieki Zdrowotnej "FEMINA"
aleja Monte Cassino 13
Koszalin
Lekarz kompetentny,empatyczny i cierpliwy. Potrafi prostym językiem rozmawiać z pacjentem.Poświęca czas na wyjaśnienie niektórych niezrozumiałych kwestii. Jest godny zaufania i polecenia.
Medycyna
Gęsikowskiego 16
Alwernia
Cudowny lekarz podchodzi z pełnym zrozumieniem do pacjenta.Potrafi słuchać i ma dużo cierpliwości do pacjenta
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Profesjonalny, życzliwy, kulturalny i miły. Po prostu dobry człowiek i specjalista. Szczegółowo wyjaśnił moje wątpliwości, zapisał właściwe leczenie. Ponadto bardzo życzliwy w rozmowie, znalazł czas na odpowiedzenie na wszystkie pytania. Wizyta w 100% punktualna, nawet przed czasem. Dziękuję!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
Wiśniowa
Świetny lekarz!Naprawdę polecam,jest bardzo uprzejmy i wytłumaczył mi wszystko bardzo dokładnie.Polecam Pana Piotra! Pozdeawiam
Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
Lubin
Bardzo profesjonalny i rzetelny lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Miła i sympatyczna. Polecam😉
Centrum Usług Medycznych AA "Remedium"
Ignacego Paderewskiego 11
Pyskowice
Miły i rzeczowy lekarz. Na wizycie zaskoczył mnie podejściem do pacjenta. Nad wyraz opiekuńczy. Zrobił zdecydowanie dużo, dużo więcej niż powinien. Udzielił porad, dokładnie wytłumaczył o co chodzi i co można zrobić, jak wyleczyć. Miły i uczynny człowiek, a takich to już chyba się rzadko spotyka w tym kraju. Po wyjściu z gabinetu byłem jeszcze długo, długo w szoku i nie dowierzałem, że wizyta z NFZ może przebiegać w tak …