lekarz Roman Kawalski

Medestetica- Gabinet Medycyny Estetycznej
ul. Raciborska 12
44-100 Gliwice

Bardzo dobry, kompetenty lekarz w swojej dziedzinie. Jeśli to jest ten sam, który przyjmuje w Przychodni Żerniki w Gliwicach. W badaniu pomaga sobie aparatem USG. Ma skłonność do wchodzenia w kompetencje lekarzy specjalistów, co można odczytywać na plus i na minus. Czasami diagnozy obu lekarzy i ostateczne leczenie różniły się.
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Teodor Tutak

Bukowa 10
57-300 Kłodzko

Lekarz kompetentny w swoim zawodzie ,bardzo uprzejmy,gdyby wszyscy lekarze byli takimi profesjonalistami to spoleczenstwo nie narzekaloby na sluzbe zdrowia.Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Henryka

lekarz Monika Biniek

ulica Mochnackiego 1 A/20
41-907 Bytom

Byłam u pani doktor. Jest fenomenalna oraz empatyczna. Poleciła mi maść na Hemoroidy i mi przeszły. 5/5
Opinia dodana przez: Krysia =)

Waldemar Siwiec

Gabinet lekarski
34-730 Mszana Dolna

Absolutnie idealny Lekarz.Jedyny który nie wypisuje na potęge recept a próbuje pomóc pacjentowi metodami prostymi a skutecznymi.Mam już swoje latka i troche gabinetów odwiedziłem ale doktora Siwca uważam za specjaliste z najwyższej półki .Idealny Lekarz Rodzinny i tylko żal że musiałem śie wyprowadzić z Mszany bo znowu trafiłem na oprawców którzy nabijają kieszeń farmaceutów i swoją .Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Marian Koperny

Lekarz medycyny pracy

ulica Długa 25/1
33-100 Tarnów

Dziękuję Panu Marianowi Kopernemu za 40 lat troskliwej opieki medycznej, trafne diagnozy, skuteczne leczenie, wsparcie, pomoc, życzliwość, i zrozumienie. Mam dziś 90 lat.
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lekarz Agata Sochacka-Butryn

Ks.Wyszyńskiego 54/121
39-100 Ropczyce

Bardzo kompetentna, empatyczna lekarka z życzliwym podejściem do osób starszych. Pani Doktor posiada wyjątkową umiejętność tworzenia dobrych relacji interpersonalnych na linii lekarz-pacjent. Polecam. Anna L.

Gabriela Kowalska-Karaczun

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
75-687 Koszalin

Wspaniala cierpliwa uprzejma lekarka. Leczymy sie u Pani Doktor od lat. Polecam wszystkim bo to najlepszy lekarz w tej przychodni.

lekarz Katarzyna Buława

NZOZ NOVMED
ulica Długa 22a
83-323 Kamienica Szlachecka

Świetna Pani Doktor ,szczerze polecam , ma bardzo dużą wiedzę , empatię,jest bardzo szczegółowa,bez problemu wystawia potrzebne skierowania, jestem bardzo zadowolona z opieki.

lekarz Marianna Tumasz

NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2

Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. med. Elżbieta Makohoń-Wiadrowska

Jarzębinowa
21-040 Świdnik

Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja Anastazja

lekarz Joanna Frankowska

Odrzańska 12

Od wielu lat korzystam z wizyt u Pani doktor. Miła i uprzejma osoba, bardzo konkretna, dokładna, szczegółowo wyjaśnia przyczyny dolegliwości i sposoby leczenia. Polecam Panią Doktor !!!

lekarz Wanda Sawicka-Dainda

KEN 1/13
06-100 Pułtusk

Wspaniała p.doktor,leczyła moje dziecko i przez 18 lat i zawsze trafna diagnoza ,polecam serdecznie wszystkim

lekarz Agnieszka Jarosz-Marcinów

ulica Kwiatowa 3a
55-200 Bystrzyca

Dr Agnieszka Jarosz - Marcinów, znakomity lekarz rodzinny. Osoba o bardzo szerokiej wiedzy medycznej. O niezwykłej umiejętności kontaktu z pacjentem. Należę do tych pacjentów, którzy mają szczęście być pod opieką Pani Doktor. Dziękuję
Opinia dodana przez: H.P.

lekarz Krzysztof Ziemczyk

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Mam już trzecią wizytę za sobą u doktora, nie będę słodzić, nie było lekko - mezoterapia . Ale jakże przyjemnie było po kilku dniach od bliskich usłyszeć, że ostatnio odmłodniałam. Hi,Hi... ja wiem kto za tym stoi :) Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Dagmara Achrem-Waszkinel

SZCZECIŃSKIE CENTRUM ZDROWIA - SPECJALISTYCZNE GABINETY LEKARSKIE
ulica Duńska 59/13

Najlepsza i najcudowniejszy lekarz i człowiek jakiego spotkałam!!! Pani doktor jest zawsze sercem z pacjentem,doskonale doradzi, skieruje, jest najlepsza!!!

lekarz Grażyna Pejska

Oś. Wojska Polskiego 14/IV/4
57-402 Nowa Ruda

Wspaniała Pani doktor, godna polecenia. Kompetentna , miła, zawsze ma czas dla pacjenta. Przy okazji gorąco pozdrawiam i obiecuję poprawę.
Opinia dodana przez: tadeusz

lekarz Jarosław Pajerski

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Dziwie sie,ze nikt jeszcze nie wydal opinii o tym lekarzu.Tak,to lekarz godny polecenia.Super pod kazdym wzgledem.

lekarz Marcin Stareczek

Krasińskiego 5/2
41-800 Zabrze

Doktor Stareczek to świetny specjalista, który potrafi postawić trafną diagnozę. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu czuje się pewnie, że otrzymuję odpowiednią pomoc. Poza tym jest bardzo uprzejmy i zawsze chętnie odpowiada na pytania. Zdecydowanie polecam tego lekarza wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalizm!
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Renata Pielska

ul. Tarpanowa 40/10

Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta posiada bardzo dużą wiedzę me dyczną, nie udawaną troskę o pacjenta oby więcej takich lekarzy

lekarz Mohammad Janghorbani

Duży Rynek 12
18-220 Czyżew

Doktor z prawdziwego zdarzenia. Zawsze uczynny i pomocny. Duże doświadczenie i ludzka empatia. Tacy ludzie przynoszą chlubę zawodowi lekarskiemu.
Opinia dodana przez: Jarosław