Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
Lubin
Bardzo profesjonalny i rzetelny lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Miła i sympatyczna. Polecam😉
Centrum Usług Medycznych AA "Remedium"
Ignacego Paderewskiego 11
Pyskowice
Miły i rzeczowy lekarz. Na wizycie zaskoczył mnie podejściem do pacjenta. Nad wyraz opiekuńczy. Zrobił zdecydowanie dużo, dużo więcej niż powinien. Udzielił porad, dokładnie wytłumaczył o co chodzi i co można zrobić, jak wyleczyć. Miły i uczynny człowiek, a takich to już chyba się rzadko spotyka w tym kraju. Po wyjściu z gabinetu byłem jeszcze długo, długo w szoku i nie dowierzałem, że wizyta z NFZ może przebiegać w tak …
Armii Ludowej 8/6
Kozienice
Bardzo miła i przyjemna pani doktor. Trafnie i szybko zdiagnozowała chorobę i przepisała odpowiednie leki które szybko pomogły w chorobie. Przepisała skierowanie na badania. Nie było żadnych problemów. Polecam ta panią doktor
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Świetna lekarka podchodząca do każdego pacjenta indywdualnie, z sercem i ogromnymi kompetencjami. Nigdy nie zbywa problemu, zawsze przeprowadza wywiad lekarski bardzo szczegółowo i fachowo. Pod opieką Pani Doktor jest cała moja rodzina i nie wyobrażam sobie innego lekarza pierwszego kontaktu.
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
Płock
Od dawna leczę się u doktora jako internisty. Obecnie też jako u hematologa. Uważam że jest mądrym i dociekliwym lekarzem umiejącym trafnie i szybko podejmować korzystne dla pacjenta decyzję. Polecam.
Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
Ustroń
Pani doktor bardzo miła i sympatyczna.Godna polecenia!!!Najlepszy lekarz u jakiego miałam przyjemność się leczyć...
ulica Powstańców Wielkopolskich 88
Brzoza
Byłem pacjentem Pani Szopińskiej kilkanaście lat w Bydgoszczy na Bartodziejach, Wielka szkoda , że Pani doktor tam już nie pracuje.Ponad rok nie mogę znaleźć lekarza tak dobrego i sympatycznego jak Pani Szopińska . Za daleko mam do Brzozy. Polecam Panią doktor wszystkim .
SP ZOZ w Wieluniu
ulica Szpitalna 16
Wieluń
Pan Doktor jest uważny, pracowity, bardzo opanowany, potrafi złagodzić strach pacjenta. Jego wyjaśnienia o stanie badanej osoby są rozbudowane. Wzbudza zaufanie i sympatię.
Przychodnia Profilaktyki i Promocji Zdrowia USMED
ul. Bydgoska 115
Piła
Pielęgniarka współpracująca z panią doktor - rewelacyjna! Zawsze zaradzi i znajdzie sposób na pomoc, widoczne zwłaszcza kiedy długie kolejki do przychodni. Choruję rzadko, raz na rok, ale zawsze jestem w stanie się tam dodzwonić i nawet jak nie ma terminu na ten sam dzień, to jest na kolejny, albo pani pielęgniarka coś wykombinuje :) dziękuję!
Szpitalna - ZZOZ
Kępno
Bardzo uprzejmy i życzliwy specjalista. Wycięcie znamienia bezbolesne i już po 3 dniach jakby nie było zabiegu. Bardzo polecam.
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Twardogórze
ulica Waryńsiego 10
Twardogóra
Najlepszy lekarz z jakim miałam kontakt od wielu lat. Empatyczna, kompetentna, wrażliwa, życzliwa. Nikogo nie zostawi bez pomocy. Serdecznie polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Księżycowa"
ulica Księżycowa 5
Częstochowa
lekarz godny polecenia uprzejmosc poswiecony czas dla pacyjet zaufanie do kompetencji podejscie do pacyjeta polecam
Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
Ełk
Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Rakietników 25/16
Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.